(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от Faith »

мерси, renesanz :)

jolly_f, сега се сетих - VITRIN се казва магазинът, рових се из нета, обаче освен адреса му в Бургас (който едва ли ще ти говори нещо) друго не намирам за съжаление :(
Изображение
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

Мерси многоо :) Ще се разровя и аз, тъй като чак до Бургас едва ли ще стигна...
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
sweet_green
В началото бе словото

Мнение от sweet_green »

материята за роклята е адски важна,не забравяйте това!
Абсолютно вярно! Само не мога да разбера защо всички рокли по магазините са направени от някаква цветна ламарина (по никакъв начин не бих го нарекла плат!) Да оставим настрана фактът, че повечето са безобразно шарени и натруфени, но имам чувството, че ако облека такова нещо, няма да доживея до края на бала! То това си е направо рицарска броня :cry:
It's not what you look at that matters - it's what you see...
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

хахахах рицарска броня :) много правилно определение. Не са се променили отпреди 2-3год, все същите труфила и паунови изпълнения са
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

На мен ми казаха, че каквито са били роклите преди 2-3 години, такива са и сега... Просто защото не могат да продадат същите боклуци и се опитват да ги пробутат на следващите...
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
nania
В началото бе словото

Мнение от nania »

Здравейте аз съм от Бургас и бала ми е на 23 май.Много обикалях из Бургас вярно има много модели и рокли,но цените са убиец,а и за размери все едни стандартни и общо взето почти нищо не ми грабна окото.Преди няколко дни ходих до Пловдив и от там си купих роклята.Не беше много скъпа,а и е просто невероятна.Честно казано в Пловдив и София има по-голям избор. :)
People live their lives bound by what they accept as correct and true.
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

nania написа:Здравейте аз съм от Бургас и бала ми е на 23 май.Много обикалях из Бургас вярно има много модели и рокли,но цените са убиец,а и за размери все едни стандартни и общо взето почти нищо не ми грабна окото.Преди няколко дни ходих до Пловдив и от там си купих роклята.Не беше много скъпа,а и е просто невероятна.Честно казано в Пловдив и София има по-голям избор. :)
Ще покажеш ли снимка?
nania
В началото бе словото

Мнение от nania »

не съм я снимала,но като го направя ще ти я пратя :wink:
People live their lives bound by what they accept as correct and true.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

jolly_f написа:На мен ми казаха, че каквито са били роклите преди 2-3 години, такива са и сега... Просто защото не могат да продадат същите боклуци и се опитват да ги пробутат на следващите...

Ами не знам, ама преди две години се скъсах да обикалям за рокля в класическо червено и нямаше. Миналата година, че гледам и тази също, всяка четвърта рокля е червена. Явно просто късно се е върнала модата на червеното. :lol:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз за бижута се скъсах да обикалям - исках с черни камъни и да са изчистени.... черни неща почти нямаше,а тая година гледам е пълно ....
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Абе тая тема последно време е най-посещавана май, а ? ;)
Lost in the woods
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Да ви кажа - аз миналата седмица бях за рокля... Определено старите моделчета си им седят и видят ли, че не си много в час с модните тенденции, ще се опитат да ти я продадат на цена, каквата са новите.
Един съвет - тези, които са близо до Пловдив - скокнете до Асеновград - това е "градът на роклите". Едва ли няма да намерите търсеното нещо! Изборът е изключително голям. Успех в избора на тези, които все още не са го направили! :)
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

Аз си взех рокля още на 14.02 :) Не е натруфена и стой супер. Черна е с златна бродерия, гол гръб и цепка. :)
Един съвет не се изхвърляйте за много скъпи рокли, после така или иначе ще "пазят" гардероба. След бала максимум още 2-3 пъти ще я облечете. :mrgreen:
people always leave
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

[quote="Pisobella"]Аз за бижута се скъсах да обикалям - исках с черни камъни и да са изчистени.... черни неща почти нямаше,а тая година гледам е пълно ....[/quote]
-аз не мога си намеря черни бижута :roll: Обих се да търся ама няма :(
people always leave
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

моите бяха сребърни с оникс. пълно е с бижута с черни камъни :) на Алабин има магазинчета,вижте там.и на Христо Ботев 19 (или 21) има едно,там има страхотни неща,не може да няма с черни камъни. :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”