необходима оценка за биотехнологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
malko TiTi
В началото бе словото

необходима оценка за биотехнологии

Мнение от malko TiTi »

здравейте,много се извинявам,ако има вече отворена тема по въпроса,но аз лично не видях такава.Можете ли да ми кажете каква оценка е необходима от изпита и каква диплома(а и сега с тези матури ),за да ме приемат в специалността "биотехнологии" или "молекулярна биология". И ако не нахалствам прекалено много -може ли да ми обясните разликата между двете специалности и с коя ще имам по-добра реализация в България.
2 good 4 u
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Re: необходима оценка за биотехнологии

Мнение от jolly_f »

Ето ти линк, на който можеш да видиш минималните балове от миналата година...
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html

Аз си смятам необходимите оценки като видя колко е малсималния бал, от него вадя 12(заради 2-те оценки от дипломата, които влизат в бала и предполагам, че на повечето са 6-тици) и след това деля на 3, защото по толкова ми се умножава оценката от изпита :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: необходима оценка за биотехнологии

Мнение от Pisobella »

Като излезе справочника на СУ си пише всичко - има информация за всяка специалност какво е що е,как се образува балът... Също така на сайтът на СУ ги има баловете от последните няколко години ...
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”