Просто без коментар относно ориентира на някои потребители.KRSOne написа:Бъди така добър/добра, да погледнеш първия пост на първата страница на тази тема. Там съвсем СЛУЧАЙНО ще намериш отговор на въпроса на коя дата е изпитът по английски. А другото ще разбереш от справочника, който вече е на пазара.
ПП: Как да няма предварителен?! Предварителният изпит по английски беше на 30 февруари.
ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Дати на изпитите за КСК 2008/2009
0x00000000
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
nadejda_mitova написа:не бе на 32 януари беше не лъжете
Някой се хващат, кво
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Даже и представа за времето да губиш 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
вече съвсем се побърках и аз 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Ти си кандидат-студент, простено ти е.lovesecret написа:вече съвсем се побърках и аз
И аз бях там,и аз се смях.lovesecret написа:вече съвсем се побърках и аз
0x00000000
- Shaiya
- В началото бе словото
- Специалност: стопанско управление
- Курс: първи
Добре, сайтът най-после е обновен и се получава така, че датите за редовните изпити се разминават от тези в справочника, който си взех вчера от Софийския
Сега какво правим...

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Няма разминаване. Просто от СУ не са си сменили всички линкове на сайта и този към датите за изпитите сочи към съответната страница за миналогодишната кампания. Елементарна справка с календара показва, че 13 юли (изпитът по БЕЛ) не е петък, а неделяShaiya написа:Добре, сайтът най-после е обновен и се получава така, че датите за редовните изпити се разминават от тези в справочника, който си взех вчера от СофийскияСега какво правим...
![]()
![]()
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Има ли го някъде из онлайн книжарниците този справочник, че аз не мога да го открия, а проверявам от понеделник още 
- Shaiya
- В началото бе словото
- Специалност: стопанско управление
Мерси много, май и аз съм се побъркала като останалите

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
На 21-ви юли ще е изпитътdeja^vu^ написа:някой случайно да знае изпита по немски на коя дата е ?
Незнам дали този въпрос сте го дискутирали в предните страници, но нещо немога да се ориентирам. И търсачката не работи, като хората.
Искам да ви питам от къде мога да си взема бланка за предварителните изпити и лично ли трябва да ходя до СУ за да се запиша? Разбрах, че само в СУ ще се записва за предварителните изпити, но въпроса ми е може ли да ме запише някой посредник. т.к. имам приятели в София и евентуално те да ме запишат?
Просто пътя Русе - София само за да се запиша...
Искам да ви питам от къде мога да си взема бланка за предварителните изпити и лично ли трябва да ходя до СУ за да се запиша? Разбрах, че само в СУ ще се записва за предварителните изпити, но въпроса ми е може ли да ме запише някой посредник. т.к. имам приятели в София и евентуално те да ме запишат?
Просто пътя Русе - София само за да се запиша...
В Русе няма ли пункт, на който да се подават документи? По ринцип във всички по-големи градчета има такива места, на които кандидат-студентите си подават документите, а след това от пункта се изпращат всички подадени документи в дадения университет.
Така си е .Umeira написа:В Русе няма ли пункт, на който да се подават документи? По ринцип във всички по-големи градчета има такива места, на които кандидат-студентите си подават документите, а след това от пункта се изпращат всички подадени документи в дадения университет.
0x00000000
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
Мда за софийския можеш и от града да си подадеш документите...но някои други "велики" университети са решили, че задължително трябва да ти видят личната карта в София...
забавно добре че мен не ме засяга 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.