Ония тъпак дет пусна слуха че имало плуване да му изсъхнат мъдите!
Академия на МВР
- sharovski
- От дъжд на вятър
Re: Академия на МВР
Пробвай да дишаш само през носа,а когато стане трудно вдишвай с нос и издишвай с уста
и едно орбит дропсче или олипс и така...бтв лицевите правиш ли ги вече?
бал 24 - срам несрам - толкоз
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Физколтурата ми е най-малкия проблем спортувам от 5 клас пробвах се да покрия нормативите по физколтура и да ви кажа абсолутно всичко покрих на макс само ми остава със скок от място, права по 70 на серия лицеви опори макс да направа 100 , скок от място скачам 2,40 , дигам от лег 93кг. , спринт 30м ги взех за 3,4 секунди , бягане 800м. за 3,12мин. 
"Физколтурата" е наред, разбрахме. Ама вземи малко и граматическата култура да оправиш.ROBOKOP написа:Физколтурата ми е най-малкия проблем спортувам от 5 клас пробвах се да покрия нормативите по физколтура и да ви кажа абсолутно всичко покрих на макс само ми остава със скок от място, права по 70 на серия лицеви опори макс да направа 100 , скок от място скачам 2,40 , дигам от лег 93кг. , спринт 30м ги взех за 3,4 секунди , бягане 800м. за 3,12мин.
Ей хора, затова ни излиза лошо име на Академията, недейте така де! Ако сбъркаш един път, може и да е от бързане или невнимание, ама два пъти една и съща грешка .............
Не се заяждам, просто обърнете внимание докато има още време.
Ами тук всички изпити са писмени. Как ще я карате?
<spam>Ами ще ти дам един универсален съвет.LoShOtIIkA-F написа:А ще ми кажете ли как да си нормализирам дишането,че ми е проблем при тичане![]()
![]()
Пий бира преди изпита и като бягаш се обръщай назад и се оригвай,това ще е като бирен азот и ще излетиш ! </spam>
Кви са тия проблеми !?
Бягаш и тва е !
Всеки ден по 7 km и си готова за изпита.
<off>7 години спорт и 93 от лег, ти да не караш на хляб и солROBOKOP написа:Физколтурата ми е най-малкия проблем спортувам от 5 клас пробвах се да покрия нормативите по физколтура и да ви кажа абсолутно всичко покрих на макс само ми остава със скок от място, права по 70 на серия лицеви опори макс да направа 100 , скок от място скачам 2,40 , дигам от лег 93кг. , спринт 30м ги взех за 3,4 секунди , бягане 800м. за 3,12мин.
Ми и 3 месеца да спортуваш пак щи ги вземеш.
На вдигане от лег няма да те изпитват
Моя съвет е спортувайте си всеки ден по 1 час и наблягайте на история и бг. , и си вземете нещо да почетете за психото.
Например има много добри енциклопедии относно психото.
0x00000000
- sharovski
- От дъжд на вятър
На мен ми е чудно как точно е сложил тежестите на лоста че да се получат 93 кг
сигурно е слагал онея малките курабийки за дъмбели дето са по 1.25 (имам такива вкъщи и знам че дупката им е много малка за голям лост) ама дори и с тях става 92.5 - ядец - няма мегдан.
И все пак физическия изпит не е конкурс Mr. Olimpia
не се вживявайте толкова...стискайте палци да не счупите ръка,крак...щото тогава ще трябва да се кандидатства в НАТФИЗ 
И все пак физическия изпит не е конкурс Mr. Olimpia
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
И аз тренирам от малка,със всичко мога да се справя,просто нямам правилно дишане и ме притесняват 800 метра....Абе както и да е....все някак ще ги изтичам...
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Добре ако трябва да се правим на умни да ти кажа ли как направих 93 като сложих две по 25 станаха 50 лоста ти е 20кг прави 70 и после 2 по 10кг прави 90 и има едни кадето се завинтват те са по 1,5кг. и ако немога да сметна че това прави 93 ела ме светни ти и кажи на госпожата ми да ме остави по математика!!! 
Не че нещо ама тотално изби рибата !ROBOKOP написа:Добре ако трябва да се правим на умни да ти кажа ли как направих 93 като сложих две по 25 станаха 50 лоста ти е 20кг прави 70 и после 2 по 10кг прави 90 и има едни кадето се завинтват те са по 1,5кг. и ако немога да сметна че това прави 93 ела ме светни ти и кажи на госпожата ми да ме остави по математика!!!
Тая тема като цяло е доста забавна.
0x00000000
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
-
ellahex
- В началото бе словото
Смятам и аз да се пробвам там, тоест задължително ще се пробвам...знам, че шансът да ме приемат е много малък, но там е единственото място където мога да уча това, което ме интерисува. А някой случайно да знае кога са изпитите и дали ще има предварителни изпити, срокове за записване и разни други подробности около приема? Успех на всички!

What if I say I'm not like the others?
- sharovski
- От дъжд на вятър
Ех отдавна не бях писал.....значи
Това че шанса ти не е голям...не е вярно,повярвай ми
В академията влиза куцо,кьoраво и сакато дет се вика
За изпити аз лично нищо не знам,ама то ще се чуе...не се притеснявай.
Това че шанса ти не е голям...не е вярно,повярвай ми
В академията влиза куцо,кьoраво и сакато дет се вика
Аз познавам един приятел който ще се пробва в АМВР и от него съм чувал че няма предварителен.sharovski написа:Ех отдавна не бях писал.....значи
Това че шанса ти не е голям...не е вярно,повярвай ми![]()
В академията влиза куцо,кьoраво и сакато дет се вика![]()
0x00000000
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
sharovski Имаш думата ми,че на изпитите в АМВР,ако се засечем,ще те тръшна на земята и ще скачам върху теб

-
ellahex
- В началото бе словото
благодаря за инфото и за надеждите, които ми давате:).Силно се надявам да вляза...
What if I say I'm not like the others?
А ти имаш думата ми че ако се срещнем из София аз ще скачам върху тебLoShOtIIkA-F написа:sharovski Имаш думата ми,че на изпитите в АМВР,ако се засечем,ще те тръшна на земята и ще скачам върху теб![]()
![]()
Глупав коментар като цяло !
С тоя хъс само простотия демонстрираш.
Пожелавам ти го !ellahex написа:благодаря за инфото и за надеждите, които ми давате:).Силно се надявам да вляза...
0x00000000