Здравейте,
студент съм втори курс във ФФ. Искам да попитам, понеже имам слаба оценка на един изпит от първия семестър, а ми трябва отличен успех, мога ли да се явя на повишителен изпит по-рано от Септември, например през лятната сесия. Аз питах в нашата канцелария ама там чиновничката ми каза, че не можело. Сигурен съм че може, защото много мои колеги миналата година се явиха дори на поправки юни месец. Та въпроса ми е кой трябва да питам и къде трябва да ида, за да си издействам изпитване през юни.
Как да се явя на повишаване
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Как да се явя на повишаване
този форум май се радва на многоооооооо посетители

До колкото знам,би могъл да уредиш нещо с конкретния преподавател,казваш му как стоят нещата и в удобно за него време да те изпита,или да направиш тестчето или каквото е там,ако е поне малко разбран и ти влезе в положение разбира се.
- aozora
- От дъжд на вятър
- Специалност: Японистика
- Курс: завършил
Би трябвало преподавателят да ти позволи да се явиш на повишителен, но ако си само ти и няма друг човек/група, с която да се явиш, има вероятност да ти откаже. Най-добре говори със самия преподавател, защото той определя дати и т.н. Говори и с колегите ти, които са се явили на повишителен.
晴耕雨読
Формално имаш право да се явиш на повишение на септемврийска сесия и не могат да ти откажат, все едно дали си сам/а или заедно с други.
Но новата оценка е окончателна и може да е по-ниска от първата!
Но новата оценка е окончателна и може да е по-ниска от първата!
Nessun dorma, nessun dorma!