Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Браво на всички приети право тази година! мъничко ви завиждам (благородно), защото смятам да кандидатствам догодина право в СУ
Учудена съм от малкия интерес към темата по същество.
Ще ми се някой от хората, които вече учат право да ми каже дали това което е очаквал и искал е станало, имам предвид оправдаха ли се очакванията ви относно правото?
Да бе, Хмммм ... Верно западна тази тема. Юристи от всички университети, поствайте! За Бога, братя, поствайте! Липсват ми старите времена, когато темата се пукаше по шевовете. Айде бе, остана една седмица!
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Ха ХА хАХ ах.Споко,малките,не се отчайвайте,за всички ще има работа един ден.Кой в Комунал,кой в Чистота,кой като магазинер и т.н.По-трудното мина,нали влезнахте.
Колко души сме в група никой не знае. Общо излизаме към 500 души. Много , бе...После за работата не знам кво ще се прави...Колко юристи бълват на година, не е истина...Успокояващото според мен е , че все пак с право можеш да работиш различни неща.( надявам се не като магазинер и тем подобни...)
Срамота е . Само ЮФ още не са си направили.Както и да е ... 1 - вият учебен ден е на 3-ти октомври. Отиваш в 10 часа в Ректората ( ако можеш да се доближиш до аулата , където се държат речи) и слушаш да ти кажат кога и къде се събират студентите от твоята специалност. А ще има и разлепени съобщения.