Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Теми Журналистика 2000-2006
да сякаш министрите са запалили пожара...оф ужасно
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Пожарът, празникът и траурът са твърде вероятни теми според мен.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
При всеки случай, гореспоменатите теми ще бъдат включени...
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
аз не съм много убедена за темата за пожара...щото е твърде болезнена и...абе има нещо, което сякаш казва, че няма да я има
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Абе вие пък се хващате за всяка тема...Де да знам..Аз си мисля, че ще е нещо по-мащабно, по-задържало се в публичното пространство. Ако трябва да съм честен, единствената, за която съм сигурен е стачката. Въртят ми се в главата и газопроводите, пожарът(айде, от мен да мине, наистина е актуална тема, те я направиха на политическа история драмата на хората. Както и да е.) и Косово...
Ще се разбере скоро...Съвсем скоро...
-
ivailo_vasilev
- В началото бе словото
Абе за тоя изпит няма ли някакъв конспект или до последно се чудиш какво ще ти се падне ?
Никой не може да ти направи това, което сам си направиш !
Забравяш освобождаването на медиците. То беше някъде средата на миналото лято, но мисля не е давано на изпит.lisichora написа:Абе вие пък се хващате за всяка тема...Де да знам..Аз си мисля, че ще е нещо по-мащабно, по-задържало се в публичното пространство. Ако трябва да съм честен, единствената, за която съм сигурен е стачката. Въртят ми се в главата и газопроводите, пожарът(айде, от мен да мине, наистина е актуална тема, те я направиха на политическа история драмата на хората. Както и да е.) и Косово...
Също така купуването на гласове покрай местните избори.
Някой разбра ли нещо около записването за курсовете по журналистика? Започнало ли, ако не - кога ще почва, има ли срокове... Като гледам, от СУ не си дават зор да ни информират по-скоро...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
От 13-ти до 15-ти март в Ректората има дни на кандидат-студента, така че може тогава да питате, разбира се ако не разберете нищо до 13-ти...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Мерси за инфото 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Косово, Косово, Косово... Уверявам ви, че не може да не стане дума за Косово. Следете събитията, още повече, че може да има развитие и в Абхазия, Осетия, Република Сръбска и други подобни територии.
Не мисля, че медиците ще бъдат закачани - отдавна не са във фокуса на медийното внимание. Аз не бих се занимавала, но, както е казал Мечо Пух, колкото повече...
Не мисля, че медиците ще бъдат закачани - отдавна не са във фокуса на медийното внимание. Аз не бих се занимавала, но, както е казал Мечо Пух, колкото повече...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Записването за курса е почнало вече...Има инфо от доста време на сайта...Влезте в "Студенти">>"Кандидатстудентски курсове" и го пише.
- reni.misskiss
- В началото бе словото
За мен вероятни теми са: "влакът-убиец" и нещо за скандала в МВР
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
А кога става ясно какви може да са темите?? Някаква информация от тези, които са били на курс???
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Еми замисли се кои са актуалните теми в периода около изпита...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...