Ти ако мислиш, че в Италия само Юве са корумпирани...Митака написа:Каза фенът на корумпирания отборTHE_PARASITE написа:Да се кефят Интер, че след 1-2 сезона Юве и Милан като си стъпят на краката пак ще чакат по двайсетина години за титла.![]()
FORZA JUVE![]()
Интер - Милан
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Re: 23 Декември 16.00 часа Интер - Милан
Пролича си по време на скандала кои са замесениTHE_PARASITE написа:Ти ако мислиш, че в Италия само Юве са корумпирани...Митака написа:Каза фенът на корумпирания отборTHE_PARASITE написа:Да се кефят Интер, че след 1-2 сезона Юве и Милан като си стъпят на краката пак ще чакат по двайсетина години за титла.![]()
FORZA JUVE![]()
И не само Ювентус....Милан,Лацио,Фиорентина,това бяха отборите които изгърмяха
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да, и как всичко стана когато правителството в Италия се смени и левите взеха властта. Съответно ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ започна да просперира,а едни от най-силните десни отбори бяха наказани...
А кой беше преди това мин-председател на Италия? Май беше Силвио Берлускони нали?А доколкото съм запознат,той все още е президент на Милан.А феновете на италианския футбол знаят,че отношенията между Милан и Ювентус са доста топли
Така че хайде недей обвинява смяната на властта в Италия за просперитета на Интер.....моля 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Нали се сещаш, че ако няма Милан, няма да има и Юве. Може отношенията да не са много топли, но дали е случайно, че именно тези два отбора спорят за купа "Берлускони" ?!
А колкокото до просперитета на Интер, да, мисля, че целият този театър спомогна много за успехите на нерадзурите. Ювентус беше унищожен тотално за 1 сезон и сигурно ще му трябват още поне 2 сезона да си стъпи на краката. Милан беше силно ощетен откъм точки и нямаше шанс за титлата. Традиционно неудобният тим на Фиорентина, в чийто редици тогава беше и Лука Тони също беше дръпнат назад. А Лацио си го отнесоха най-вече заради феновете си.
А колкокото до просперитета на Интер, да, мисля, че целият този театър спомогна много за успехите на нерадзурите. Ювентус беше унищожен тотално за 1 сезон и сигурно ще му трябват още поне 2 сезона да си стъпи на краката. Милан беше силно ощетен откъм точки и нямаше шанс за титлата. Традиционно неудобният тим на Фиорентина, в чийто редици тогава беше и Лука Тони също беше дръпнат назад. А Лацио си го отнесоха най-вече заради феновете си.
И за това може би са виновни Интер?THE_PARASITE написа:Нали се сещаш, че ако няма Милан, няма да има и Юве. Може отношенията да не са много топли, но дали е случайно, че именно тези два отбора спорят за купа "Берлускони" ?!
Който си е купувал мачове и титли като цяло(Ювентус) изгърмя.За Милан-те бяха наказани за това,че са си поръчвали съдии за мачовете.Фиорентина-Диего де ла Вале е бил подслушван как уговаря мачовете на отбора.При Лацио беше същото с Лотито.
Искам да кажа,че отборите които не са се занимавали с такива работи не бяха наказани.А ти си отговори тогава защо Интер нямаха толкова време титла......точните години са 17 последната е била 1989 година.А точно след 2 години на поста изпълнителен директор на Ювентус идва Лучано Моджи....прави си изводите.Надявам се,че си чел какви са връзките на този човек с мафията в Италия
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да, пределно ясно ми е, но не само той има връзки. Явно не мога да те убедя в нищо, ти мен - също. Ако си от Интер само мога да ти съчувствам, ако не си - няма да го правя. Желая ти успех! 
THE_PARASITE написа:Да, пределно ясно ми е, но не само той има връзки. Явно не мога да те убедя в нищо, ти мен - също. Ако си от Интер само мога да ти съчувствам, ако не си - няма да го правя. Желая ти успех!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
То се вижда всичко на голямата европейска сцена, където Интер се представя слабо, вече години наред... Просперитет ли? нейсе..
Или ще ми кажете, че Милан си уреди званието на световен шампион за миналата година ? ... 
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
В момента говорим за Италия.Иначе за Милан съм аболютно съгласен въпреки,че съм фен на Интер.В Европа те винаги са играли много добреRuseF написа:То се вижда всичко на голямата европейска сцена, където Интер се представя слабо, вече години наред... Просперитет ли? нейсе..![]()
Или ще ми кажете, че Милан си уреди званието на световен шампион за миналата година ? ...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Поздравления за всички фенове на Ливърпул и успех по-нататък

По случай 100-годишнината на ИНТЕР,която е утре
http://topsport.ibox.bg/comment/id_1729021559
GRANDE INTER!!!
http://topsport.ibox.bg/comment/id_1729021559
GRANDE INTER!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
И малко снимков материал
http://sportal.bg/galery.php?id=384
http://sportal.bg/galery.php?id=384
Последно промяна от Митака на 09 Мар 2008, 17:25, променено общо 1 път.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ЧРД на Интеристите! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
От самото начало се смята, че Интер е аристократичният тим на Милано, заради зачеването си в "Часовника", докато основният контингент привърженици на „росонерите" са трамвайните работници.

милан са говедца
Добре, че е имало и свестни хора та да се роди нещо хубаво като ИНТЕР 
милан са говедца