Kristo написа:ден 1/ серия от въпроси 1 (важи за всички 3 седмични сладурани, дето ше ги разпитвам)
зад.1. - нарисувайте ми нещо и го качете у форума, ограничения няма
зад.2. - съчинете стихче за мен, минимум 4 реда, и ако може да е хумористично (любовни стихчета приемам на лс)
зад.3. - дайте определение за този форум в рамките на 10 думи в изречение... без да броим "е", "и" и тем подобни..
зад.4. - кажи какво най-те кефи у другите две "разпитвани"... може примерно 1 дума или кратко есе.... както си решите...
зад.5. - Опиши ме в 1 изречение, без ограничения от обем и брой думи... важното е да е искрено мнение
1.Рисуването ми е доста слаба страна

Иначе с удоволствие бих ти драснала нещо
2.Стихчета пиша на хора,които познавам.Теб не те познавам изобщо и нещата,които евентуално ще напиша ще звучат доста недостоверно.No offence
3.Място,където можеш да се позабавляваш и едновременно с това да получиш доста полезна информация
4.Съдейки по мненията им във форума ми изглеждат много мили момичета,с интересни гледни точки,с които със сигурност бих искала да се запозная лично
5.Човек,който не познавам,но му благодаря за въпросите

Не се страхувай да направиш голяма крачка.Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.