Размисли и страсти с velvet

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

velvet
От дъжд на вятър

Re: Размисли и страсти с velvet

Мнение от velvet »

HeyGod написа:1.За какво си мислиш,когато гледаш морето?
2.Можеш ли без морето( реторичен въпрос :) ) ... защо не можеш ?
3.Какво е за теб любовта?
1.Може да прозвучи странно,но не мисля за абсолютно нищо.Това е и причината,поради която понякога се разхождам до морето-да изхвърля от съзнанието си всички онези мисли,които са ме натоварили емоционално през изминалите дни.
2.И питаш? :wink: Определено не мога.Успокоението и безгрижието,които те налягат ,когато погледнеш морето,не могат да бъдат описани и сравнени с нищо друго и с нищо по-добро.
3.Нещото,което те "връхлита",когато най-малко го очакваш.
Не се страхувай да направиш голяма крачка.Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

dimage написа:Урааа най-накрая... Толкова седмици подред глсувам ли гласувам и ето те и теб....

1. Опиши се с една думичка.
2. Вярваш ли в чудеса
3. Има ли добри хора още
4. Мечтаеш ли
5. Когато си ядосана какво правиш
6. Какво е за теб 3март
1.Инат :roll:
2.Да.
3.Определено.
4.Да,но в умерени граници.
5.Чакам да ми мине.Много е вероятно хората около мен дори да не разберат,че съм ядосана,защото в повечето случаи гледам да не показвам външно,това което изпитвам.
6.Баба ми има рожден ден на 3-ти март.Поради тази причина на този ден съм винаги със семейството си.Затова за мен 3-ти март е смесица между семеен и национален празник,но със сигурност е един от любимите ми празници :)
Не се страхувай да направиш голяма крачка.Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

Jamesmagno написа:Можеш ли да ловиш риба? :D
Пробвала съм се няколко пъти,но опитите ми не бяха много успешни :oops:
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

Засега толкова,с останалите въпроси ще се заема малко по-късно :)
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

1.Обичаш ли да пееш?
2.Към кого първо се обръщаш,когато ти е тъжно?
3.Ще се върнеш ли във Варна след като завършиш или поне мислиш ли да го направиш,ако нещата не се обърнат по някакъв начин?
4.Кога ще си вземеш кокерче? :P
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Ladette
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Ladette »

Какво мислиш за колегите си, или поне за компанията, в която се движиш? Може и да не изброяваш поименно :D
Life is a lesson, you learn it when you are through...
Аватар
mantut
В началото бе словото

Мнение от mantut »

purvo se izvinqvam ,che se nalaga da pi6a ne na kirilica no PC'to ne pozvolqva .
i taka....
1. kolko ot twoite priqteli ot moreto 4uvstva6 tolkova blizki ,kolkoto predi godina
2.kakvo iska6 da raboti6 sled kato zavur6i6
3.koq e muzikata, na koqto tancuva6 s naj-golqmo udovolsvie
4.misli6 li 4e ima6 dobra intuiciq(precenka) za horata
5.na kolko 6ansa smqta6 4e ima pravo vseki 4owek ,kogato sgafi
hajde stiga tolkova :wink:
it is a hard life so live it well!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Бе, Цвети, има кирилизатор - точно над полето, където пишеш съобщението - "Клавиатура: ...", кликваш веднъж и вече пишеш на фонетична :wink: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

Kristo написа:ден 1/ серия от въпроси 1 (важи за всички 3 седмични сладурани, дето ше ги разпитвам)

зад.1. - нарисувайте ми нещо и го качете у форума, ограничения няма

зад.2. - съчинете стихче за мен, минимум 4 реда, и ако може да е хумористично (любовни стихчета приемам на лс)

зад.3. - дайте определение за този форум в рамките на 10 думи в изречение... без да броим "е", "и" и тем подобни..

зад.4. - кажи какво най-те кефи у другите две "разпитвани"... може примерно 1 дума или кратко есе.... както си решите...

зад.5. - Опиши ме в 1 изречение, без ограничения от обем и брой думи... важното е да е искрено мнение
1.Рисуването ми е доста слаба страна :( Иначе с удоволствие бих ти драснала нещо :wink:
2.Стихчета пиша на хора,които познавам.Теб не те познавам изобщо и нещата,които евентуално ще напиша ще звучат доста недостоверно.No offence :wink:
3.Място,където можеш да се позабавляваш и едновременно с това да получиш доста полезна информация :)
4.Съдейки по мненията им във форума ми изглеждат много мили момичета,с интересни гледни точки,с които със сигурност бих искала да се запозная лично :)
5.Човек,който не познавам,но му благодаря за въпросите :wink:
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

Fed написа:Как си? :D

И още нещо: Много си красива! :D
Добре,благодаря :) Особено след едноседмичния престой във Варна :D
И благодаря за комплимента :oops:
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

Blood Countess написа:Опиши перфектното момче, в което би се влюбила безумно, дълбоко и истински!
Срещнала ли си го вече?
Какво е любовта за теб?
А приятелството?

Позна ли ме онзи път в 280, когато ти махнах? :mrgreen:
1.Много пъти съм си изграждала образа на перфектното момче,в което бих се влюбила.Любовта обаче не те пита,кое е това момче.Когато го срещнеш най-малкото ,за което мислиш е този образ.Често пъти нещата,които си смятал за недостатъци и не са се вписвали по никакъв начин в описанието на перфектното момче,се превръщат в предимства у човека,в който наистина си се влюбил.Едно от първите неща,които аз забелязвам в противоположния пол е чувството за хумор.Много е важно човекът до теб да те кара да се смееш :)
2.Не
3.На този въпрос отговорих малко по-горе :wink:
4.Приятелите са тези,които разнообразяват живота ти.Ако нямаш приятели,нямаш и пълноценен живот.

Явно не съм те познала :roll: Сигурно пак съм витаела нанякъде :lol:
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

javortomov написа:Специалността в която си в момента беше ли на първо място в желанията ти?
Ако не, коя беше на първо?
Харесва ли ти това което учиш?
1.Да
2.Тя си беше :)
3.Засега не.Специалността като цяло е добре замислена,но липсата на организация и начинът на провеждане на изпитите(и най-вече на оценяване) ми убиха желанието да я уча.
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

HeyGod написа:1.Обичаш ли да пееш?
2.Към кого първо се обръщаш,когато ти е тъжно?
3.Ще се върнеш ли във Варна след като завършиш или поне мислиш ли да го направиш,ако нещата не се обърнат по някакъв начин?
4.Кога ще си вземеш кокерче? :P
1.Много :) Но не пея пред другите,защото рискувам някой да ми запуши устата по неприятен начин :lol:
2.Случвало се е няколко пъти да се обърна към приятели,но в повечето случаи си се справям сама.Просто не обичам да натоварвам хората около мен с моите проблеми.
3.Поне такива са ми плановете засега :)
4.Защо реши,че ще си вземам кокерче? :) Ако въобще някога си взема куче ще е хъски.
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

Ladette написа:Какво мислиш за колегите си, или поне за компанията, в която се движиш? Може и да не изброяваш поименно :D
Имам страхотни колеги :D Ако не бяха те досега да съм се замислила сериозно за смяна на специалността :)
velvet
От дъжд на вятър

Мнение от velvet »

mantut написа:purvo se izvinqvam ,che se nalaga da pi6a ne na kirilica no PC'to ne pozvolqva .
i taka....
1. kolko ot twoite priqteli ot moreto 4uvstva6 tolkova blizki ,kolkoto predi godina
2.kakvo iska6 da raboti6 sled kato zavur6i6
3.koq e muzikata, na koqto tancuva6 s naj-golqmo udovolsvie
4.misli6 li 4e ima6 dobra intuiciq(precenka) za horata
5.na kolko 6ansa smqta6 4e ima pravo vseki 4owek ,kogato sgafi
hajde stiga tolkova :wink:
1.Май всички си ги чувстам толкова близки,колкото ми бяха преди да дойда в София.
2.И идея си нямам :lol:
3.С най-голямо удоволствие бих танцувала не на определена музика,а по-скоро на любима моя песен.
4.Определено.
5.На всеки му се е случвало да сгафи не веднъж .И аз самата съм го правила и винаги съм благодарна ,когато ми се даде възможност да оправя нещата.Ако обаче и тогава не се справя,не мисля,че има смисъл да ми се дава нова възможност.Но пък от друга страна всичко си зависи от обстоятелствата и от конкретния случай. :)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”