Размисли и страсти с hypnossa

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Re: Размисли и страсти с hypnossa

Мнение от hypnosssa »

Kristo написа:(съфорумците ни, според теб)

1. С най-широка усмивка
2. С най-странен ник
3. С най-голямо самочувствие
4. Най-силно впечетление
5. Който познаваш най-отдавна
6. Който последен ти писа лс
7. Който те дразни
8. На чийто постове с кеф отговаряш...
9. Който би искала да видиш на живо
10. Който според теб пуска най-неочаквани от теб мнения

(колегите от ПРАВО 1 Курс)

1. С най-благ характер
2. С най-опак характер
3. Стана най-близка в първите лекции
4. С най-странно държание
5. Най-луд купонджия
6. Най-голямо "лице" (опа, тва е бургаски лаф, който значи "най-як тип")
7. Най-странен диалект/начин на говорене, брат
8. С най-странен външен вид
9. Най-мазен
10. Който, най-много те дразни

/ако може с имената да кажеш и групите.../
За съфорумците:
1.^PrincessA^
2.Methuselh, Phoebe
3.не знам...може би racheto, feichka (това го казвам без абсолютно никакъв негативизъм)
4.Търговецът на Кристал, Street_Spirit,Methuselah.
5.Пешо( Бавария), Сава(radja) и Дидо( FTF)
6.Smoking_Mirror
7.Никой не ме дразни перманентно...но в определен момент всеки един би могъл да го направи. :D
8....няма конкретен човек...по-скоро самият пост би ме накарал да отговоря или обратното,да го прескоча дори.
9.Много хора.
10.Не знам....наистина не знам.

За колегите:
1.Не ги познавам достатъчно
2.Аз.
3.Сава
4.Един колега.Помня го още от априлския курс по история от СУ и още тогава ми направи впечатление..и доста се изненадах,когато видях,че ни е колега.Не му знам името, винаги ходи с нещо между чанта и куфарче, с очила и винаги седи супер замислен,без да говори с никого...наистина,адски странен човек.
5.Колегите от 15та и 16та група :D
6....нищо лично,ама "яките типове" в курса ни нещо хич не ги виждам.
7.Македонеца от групата ни.
8.Някви момиченца,които идват на лекция сякаш тя ще се проведе на Лъвов мост..
9. :roll: (всеки може да изглежда както си поиска)...а ако имаш предвид "мазен" като държание...половината ни колеги.
10.По принцип адски мразя,когато някой се прави на интересен с цел да привлича внимание...от вашата група едно-две такива момичета са ми направили впечатление...имена не са нужни,само ще поясня,че не става въпрос за Александра и Деляна( да не стават грешки).
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

По принцип адски мразя,когато някой се прави на интересен с цел да привлича внимание...от вашата група едно-две такива момичета са ми направили впечатление...имена не са нужни,само ще поясня,че не става въпрос за Александра и Деляна( да не стават грешки).
Е то щото точно тях си помислих... иначе се сетих за кого говориш, няма грешки!

Но за да не съм непитал:
/айде няколко кратки въпроса този път/

1. Би ли правила секс със съфорумКА
2. А Писобелла, кефи ли ти се лезбо-секс?
3. Как би кръстила евентуалните ти деца в бъдещето?
4. коя от двете ти колежки от твоята група те кефи повече - Виктория или Деси?
5. а от Рая и Фейт?
6. С кой професор би преспала, не за оценка, а за кеф?
7. Познаваш ли Десо от моята група?
8. любим спорт?
9. кефиш ли се на Еклогата?
10. какво ще излезе първо, ако в гугъл си напишеш трите имена...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Kristo написа:1. Би ли правила секс със съфорумКА
2. А Писобелла, кефи ли ти се лезбо-секс?
3. Как би кръстила евентуалните ти деца в бъдещето?
4. коя от двете ти колежки от твоята група те кефи повече - Виктория или Деси?
5. а от Рая и Фейт?
6. С кой професор би преспала, не за оценка, а за кеф?
7. Познаваш ли Десо от моята група?
8. любим спорт?
9. кефиш ли се на Еклогата?
10. какво ще излезе първо, ако в гугъл си напишеш трите имена...
1.Твърдо НЕ!
2.Не знам как изглежда.
3.Не съм мислила още.
4.В групата имаме 2 Виктории и 3 Десита. За кои по-точно става въпрос?
Едит: разбрах за кои ми говориш. И с двете се разбирам, на външен вид са ми еднакво симпатични,може би Вики има по-хубаво тяло...а иначе за характера: наистина не знам, едно,че не ги познавам чак толкова и второ,че и двете се държат мило и приветливо с мен...в началото повече си говорех с Деси, но напоследък с Вики...
А теб коя повече те кефи?
5.Райт!
6.Все още познавам едва една малка част от преподавателите ни...до пети курс имам достатъчно време да изградя предпочитанията си... :D
7.Май не...но ако не се лъжа,той май преди пишеше във форума.
8.За практикуване - Йога( макар че то не е точно спорт), а за гледане - уиндсърф(особено ако кара приятелят ми)
9.Страшно... :roll:
10.Нищо.Изкарва някакви списъци с имена,но няма съвпадение на жена с идентични 3 имена като моите. :bounce:
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Защо точно Хипноза? :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

Искам, искам... и ще има ;-)

1. Опиши се с точно четири (4) съществителни.
2. Изброй четирите си най-любими театрални постановки.
3. Интересуват ме четирите фимла, които би могла да наречеш „любими“ и четирите филма, които не можеш да понасяш, но си се излъгала да гледаш някак.
4. Четири изречения за мен (ех, че съм нарцис...)
5. Четиримата най-запомнящи се литературни персонажа.
6. Опиши с по едно изречение харахтерите на четиримата най-антипатични твои колеги (умишлено не ти искам имена - не можеш да се измъкнеш с: „Ама аз... такова... много си харесвам всички колеги и никой не ми е антипатичен...“)
7. Сподели четири свои реални НЕ-физически недостатъка.
8. Искам да знам за четирите най-привлекателни характеристики на твоя възлюбен.
9. Ако трябваше да си избереш, кои четири сетива да запазиш (ситуацията изисква да се лишиш от едно), кои биха били те?
10. Напиши ми четири абсолютни екзистенциални истини, четири достоверни предположения, четири неопровержими лъжи и четири пълни абсурда.

Поздрави! И познай, колко още подобни партиди те чакат до понеделник ;-)
Ангел
Изображение
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

rachence написа:Защо точно Хипноза? :)
Hypnotia( на български го превеждаха "Хипноссса") е героиня от детското "Железният човек"... като малка много я харесвах как изглежда и много исках и аз да мога да хипнотизирам хората....
та затова си избрах този ник. Освен това във филмчетата обикновено(е ,не винаги) харесвам повече "лошите" герои (Том, а не Джери, Силвестър,а не Туити..и др)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Longbow написа:Искам, искам... и ще има ;-)

1. Опиши се с точно четири (4) съществителни.
2. Изброй четирите си най-любими театрални постановки.
3. Интересуват ме четирите фимла, които би могла да наречеш „любими“ и четирите филма, които не можеш да понасяш, но си се излъгала да гледаш някак.
4. Четири изречения за мен (ех, че съм нарцис...)
5. Четиримата най-запомнящи се литературни персонажа.
6. Опиши с по едно изречение харахтерите на четиримата най-антипатични твои колеги (умишлено не ти искам имена - не можеш да се измъкнеш с: „Ама аз... такова... много си харесвам всички колеги и никой не ми е антипатичен...“)
7. Сподели четири свои реални НЕ-физически недостатъка.
8. Искам да знам за четирите най-привлекателни характеристики на твоя възлюбен.
9. Ако трябваше да си избереш, кои четири сетива да запазиш (ситуацията изисква да се лишиш от едно), кои биха били те?
10. Напиши ми четири абсолютни екзистенциални истини, четири достоверни предположения, четири неопровержими лъжи и четири пълни абсурда.

Поздрави! И познай, колко още подобни партиди те чакат до понеделник ;-)
Ангел
Колко ще ме измъчиш.... :D

1.Ден,нощ,подреденост, хаотичност... ( само с четири ми е наистина трудно...като типична Везна съм много "противоположна"..)
2.Тук вече много ще ме затрудниш... "Отклонения", "Пигмалион", "Лелята на Чарли", "Duende"
3.От около 5 години почти не гледам филми...много,много рядко...и все пак,ще опитам:
"Полет над кукувиче гнездо", "В какво се превръщат мечтите", "Едуард ножиците", "Пианистът".
..а непоносимо тъпи: "Осмокраки гадини", "Scary movie 4", "Остин Пауърс"( всички части),"Дяволът носи Прада".
4.Интелигентно и услужливо момче. Възпитано и способно да бъде кавалер във време,когато такива млади хора са твърде малко.Притежаващо способност само с поглед да определи за какво мислиш.Истински различен в свят,в който останалите се стремят да се правят на различни.
5. княз Лев Николаевич Мишкин( от "Идиот" на Достоевски) , Филип Марлоу( от романите на Чандлър), Борис Морев( от "Тютюн"), Док ( от "Улица Консервна" и "Благодатният четвъртък" на Стайнбек)...
....но все пак има още толкова книги,които искам да прочета...може би в тях ще открия персонажи,които да изместят горепосочените.....
6. ех....ама аз наистина не ги познавам чак толкова,че да им описвам характерите... :roll:
затова следващите описания ще ги класифицирам като условни
=1=Шумна.Искаща внимание от колегите от мъжки пол непрекъснато.Държаща се несериозно и невъзпитано.
=2=Шумна.Гръмогласна.Нахална.Невъзпитана.
=3=Човек с болни амбиции.Иска постоянно да е номер едно и полудява,когато някой друг е преди него.Иска да се покаже колко е интелигентен,но често пъти става смешен.
=4=Човек,който иска в новата среда от хора да покаже колко е "отворен"," луд" и "купонджия".А всъщност си личи,че преди е бил аутсайдер.В компания се стреми да привлича вниманието към себе си, а извън нея се срамува да заговори някого.Иска да покаже колко е '"готин", но забравя ,че около него може да има някой,когото той не си спомня,но този някой го познава от преди и знае,че поведението му е само поза.
7....Толкова по-лесно щеше да е ,ако беше клазал физически... :D
-нерешителност
-патологична срамежливост
-прекомерен максимализъм в начинанията
-комплексарщина
...и бонус +1: суета..(в най-общия и абстрактен смисъл)
8....Тук би трябвало да ми е най-лесно,но всъщност ми е най-трудно да определя ..
може би..: чувство за хумор, възпитание, способността да бъде "лошото момче" за всички, а за мен да бъде "prince charming"( всъщност аз си падам и по двете лица...и по лошото момче, и по красивия принц..) , прекомерна услужливост.
9.Бих запазила: зрение, слух,вкус и осезание. ( тоест,без мирис)
10.
Четири абсолютни екзистенциални истини:
*Животът е само миг от вечността.
*Щастието е абстракция.
*Нещастието ни прави по-силни.
*Нещата никога не са бели или черни, а сиви.

Четири достоверни предположения:
*Ако завършиш Право в СУ, при кандидатстване за работа ще предпочетат теб пред някой,завършил на друго място.
*Когато искаш нещо,трябва да направиш поне минимално усилие,за да го постигнеш.
*Винаги има някой,който те обича.
*Ако човек не развива интелекта си,той закърнява.Трябва постоянно да работим с ума си,иначе ,колкото и да сме умни по природа,този ум ще се притъпи.

Четири неопровержими лъжи:
*Благородната лъжа е "добра" лъжа.
*Непушачите умират здрави.
*Ако минеш под дъгата,ще си смениш пола.
*На Коледа стават чудеса.

Четири пълни абсурда:
*Дебелите хора по презумпция са добри и нещастни.
*Слабите хора по презумпция са зли и щастливи.
*Фолк певицата Кати може да пее.
*Основателна причина да изкормиш майка си.

П.С.:Леле,Ангеле, ужасно ме измъчи...мислила съм точно един час по въпросите ти..и все пак,благодаря ти за тях,защото са адски интересни и ми е удоволствие да разсъждавам по отговорите си... :D
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

Искам, искам... още!

1. Посочи ми четири адекватни причини за неспазване на правилата.
2. („)В какво се превръщат мечтите(“)? Обясни ми (не „изброй“) четири свои настоящи мечти, и в какво искаш да се превърнат.
3. Отново без да споменаваш имена, опиши ми характерите на черима твои колеги, към които имаш симпатии (изключая мен - потрай ;-)).
4. Четири изречения за най-дразнещите неща у мен (не се измъквай с „Няма такива“, или нещо от сорта - ако нямаше, всички щяха да се избиват да си дружат с мен, което не е ситуацията...).
5. Опиши ми четири свои малки ритуалчета (хайде-хайде... всички си имаме ;-))
6. Подари ми четири (много) кратки историйки за щастлива Любов, които съчиниш в отговор на тази ми молба!
7. Кои са четирите ти най-ценни (не „скъпи“) вещи?
8. Кои са четирите ти най-болезнени (физически) преживявания?
9. Кои са четирите най-влиятелни личности в съвременната история и четирите такива в периодът преди нея, според теб?
10. Разкажи ми за четирите свои най-големи надежди (не, не същото като мечтите по-горе), за четирите свои най-големи страхове, за четирите неща, които мислиш, че никога няма да се променят в живота ти, и за четири неща, към които си абсолютно безразлична.

П.П.:Благодаря много за хубавите думи към мен в отговорите ти на предишните ми въпроси, и за богатата съдържателност на споменатите! Поласкан съм :oops:

Поздрави!
Ангел
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Ръста ти депресира ли те и ако не,защо :bounce: Ако не желаеш,не отговаряй
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ангеле, ще разделя въпростие ти обаче на три,понеже в един пост ще стане невъобразимо дълъг чаршаф..
и така, първите 5:
Longbow написа:1. Посочи ми четири адекватни причини за неспазване на правилата.
2. („)В какво се превръщат мечтите(“)? Обясни ми (не „изброй“) четири свои настоящи мечти, и в какво искаш да се превърнат.
3. Отново без да споменаваш имена, опиши ми характерите на черима твои колеги, към които имаш симпатии (изключая мен - потрай ;-)).
4. Четири изречения за най-дразнещите неща у мен (не се измъквай с „Няма такива“, или нещо от сорта - ако нямаше, всички щяха да се избиват да си дружат с мен, което не е ситуацията...).
5. Опиши ми четири свои малки ритуалчета (хайде-хайде... всички си имаме ;-))
1.
=1=Защото е готино да сме "лоши момчета и момичета"
=2=Защото всяко изключение от правилото всъщност го затвърждава.
=3=Защото "правилата са,за да се нарушават".
=4=А кой всъщност диктува правилата?

2.Малко ми е странно как се обяснява мечта...
*Да обогатя спектъра от познания...да се образовам,да обогатя културата си..да постигна някакво обществено признание за това,в лицето на диплома ( тоест,да завърша висшето си образование)
*Да намеря своето място под слънцето.Да намеря моята нисша..там,където ще правя това,което мога най-добре..и тази дейност ще ми носи не само нравствено удовлетворение,но и материални блага (тоест,да си намеря хубава работа,която да ми харесва)
*Да постигна мир със себе си и света около себе си.Да не изпитвам омраза или злоба към хора,случки,места,държави,политически въпроси...да постигна хармония със себе си и света около мен (това май няма нужда от пояснения)
*Никога пламъчето на любовта да не ме напуска.. онова странно усещане,което трепери като пеперуда в буркан някъде вътре в мен...което ми дава способността да усещам,да помирисвам,да виждам и чувам нещата около мен , и което ги пречупва през най-разноцветната призма,преди да ги транспортира до съзнанието ми...(тоест, винаги да бъда влюбена:в човека до мен,в природата,в булевардите,в сградите,в картините,в книгите, в игрите,в слънцето,в дъжда,в морето,в планинските рекички..с две думи:в живота и света!)

3.
=1=Тиха.Ненатрапчива.Земна.Разговорлива.
=2=Забавна.Усмихната.Остроумна.Приветлива.
=3=Приказлива.Весела.Амбициозна.
=4=Усмихнат.Оптимист с нихилистична нагласа.Интелигентен,но се стреми да си създаде образ на простак.Общителен,но дълбоко в себе си затворен и интровертен.

4.Ама аз почти не те познавам....не знам кои са ти най-дразнещите неща...
условно:
*Слушаш търпеливо,докато човекът отсреща , без да се усети,ти разкаже някои твърде лични неща,които,ако се замисли, иначе не би казал на толкова бегло познат човек.
*Наблюдаваш хората така старателно,че може да ги изнервиш.Аз сигурно не съм ти казвала,но по принцип имам фобия от това някой да ме наблюдава.Все си мисля,че наум си изброява недостатъците,които вижда в мен...
*Понякога говориш твърде абстрактно,дори за моите представи...
....за друго не се сещам....пък и , пак казвам,гореизброените са много,много условни.

5.Преди бях адски суеверна и имах ритуали почти навсякъде,почти за всичко...сега се старая да не съм и умишлено бягам от ритуалите и закономерностите,но ще помисля за четири...
*Винаги си реша косата преди да изляза от вкъщи.
*Преди имах ритуал да стъпвам само на едни определени шарки на пътеката на стълбите вкъщи...но вече не го правя.
*Първото нещо,което правя сутрин,е да си направя кафе с мляко, да си разтворя витамин в огромна чаша, и да седна на компютъра...ако пропусна,целият ден ми е някак си ..недовършен...
*Преди с приятеля ми(с който бяхме в един клас) имахме ритуал в училище,винаги,когато слизаме по стълбите, аз да спирам на последното стъпало,а той на земята и да се целуваме...толкова се бяхме вманиачили по това,че ако някой забравеше да спре и да целуне другия,втория се сърдеше....абе шантава работа... :roll:
Последно промяна от hypnosssa на 08 Мар 2008, 00:45, променено общо 1 път.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Longbow написа:6. Подари ми четири (много) кратки историйки за щастлива Любов, които съчиниш в отговор на тази ми молба!
6.
=1=Имало едно време едно слънце.То се влюбило в една луна.Те никога не можели да се срещнат,обаче,понеже ги разделяло голямо разстояние и една Земя...и един ден,слънцето събрало цялата си сила и запратило към Земята своя огън...тогава Земята изчезнала и пред двамата влюбени се открила магията..те се събрали, целунали се и потънали един в друг... така от тази космическа любов се родило новото Начало на вселената....

=2=Имало едно време едно недъгаво момче.То било куцо,безръко и сляпо,но било художник...умеело да рисува с душата си..Поради своя недъг обаче,всички страняли от момчето..гледали на него като на някакво недоразумение,като на грешка на природата и Бог...Художникът много страдал заради положението си...и решил да сложи край на живота си.Качил се на най-високата сграда и тъкмо се канел да скочи,когато усетил зад себе си нечие присъствие...
-"Кой е там"?- попитал той.
-"Защо ще го направиш?" - гласът отвърнал с въпрос.- "Нима така другите ще бъдат доволни?Та те утре ще те забравят и ще прехвърлят недоволството си върху друг...Не е ли по-добре да останеш и да изпълниш душата си с хубави неща...да усетиш пулса на живота,докато другите го заглушават забързани и гледащи изпод вежди малките камъчета?...Сега си толкова високо...опитай да усетиш мащабите на всичко...опитай се да видиш онова,което другите не забелязват...и повярвай,за това не си ти нужни очи..."
Тогава художникът пристъпил към ръба, поел дъх и усетил някаква тръпка...тръпката на живота,тръпката на изкуството,което мъждукало вътре в него...усетил сила,усетил истинска любов към онова,което не вижда,но затова пък така колоритно и приказно рисува вътре в себе си...и тогава художникът изпитал любовта.
-"Знаеш ли,имаш право"- казал той- "Наистина, сега усещам,че съм силен,по-силен от хората със здрави ръце,по -наблюдателен от хората със здрави очи...ти ме накара да прогледна...искам в замяна да ти нарисувам един портрет....но за да го видиш,ще трябва да влезеш вътре в мен...да повярваш, да поискаш...
...и красивото момиче,което стояло срешу художника и чийто бил гласът повярвало.То видяло най-прекрасната картина,която било виждало някога...а тя била толкова прекрасна,защото идвала от сърцето на художника...и тя изпитала любовта.

=3=Имало едно време един нарцис.Той бил лудо влюбен в себе си.И това го правело толкова щастлив,че нямал нужда от нищо друго. Край.

=4=Имало едно време една книга.Тя винаги стояла в единия край на рафта, притискана от преспапието.Един ден била извадена,за да се почисти от прахта, и тогава тя видяла най-прекрасното нещо на света...в лицето на друга книга.Другата книга също се влюбила в първата.. и от този ден те си пращали въздушни целувки и бележки по другите книги на рафта...но така и не можели да се срещнат...един ден,обаче, в библиотеката решили да правят ауто-дафе... събрали всички книги накуп и тогава двете влюбени книги най-после се срещнали...те се прегърнали толкова силно,че кориците им се смачкали...Не могли да се нарадват един на друг,обсипвали се с целувки непрекъснато...Трепета от срещата и споделената любов били толкова силни,че те дори не разбрали,кога пламъците ги обгърнали...Сякаш не усещали болката и идващата смърт...
...Закратко всичко било вече пепел.Но когато подухнал ветрец и разровил пепелта, се показали две обгорели крайчета на страници, на които било съразмерно изписано "Винаги ще"(на първото крайче) и "те обичам"( на второто).
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

1. Била ли си спасявана от твой враг?
2. Колко хора, според теб, не те одобряват?
3. Кой е твоя Немезис?
4. В коя част от живота ти те е било най-много страх и за какво?
5. Какво е истински красиво?
6. Къде гледаш по време на лекции...
7. Кое време ти липсва най-много...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Longbow написа:7. Кои са четирите ти най-ценни (не „скъпи“) вещи?
8. Кои са четирите ти най-болезнени (физически) преживявания?
9. Кои са четирите най-влиятелни личности в съвременната история и четирите такива в периодът преди нея, според теб?
10. Разкажи ми за четирите свои най-големи надежди (не, не същото като мечтите по-горе), за четирите свои най-големи страхове, за четирите неща, които мислиш, че никога няма да се променят в живота ти, и за четири неща, към които си абсолютно безразлична.
7.
*Всички малки неща,които приятелят ми ми е подарявал:
- мартенички
- камъчета и мидички от Гьокчеада( остров в Турция)
- камъче с формата на сърце
- герданче с раковинка,която сам намери и проби
- Плакат от улиците на Париж с размери почти колкото едната стена на стаята ми
- Малки рисунчици и бележчици по тетрадките ми
...и още много,много други....

8.
*Когато си счупих ръката на 6 години
*Когато почти си отрязах левия показалец,докато се опитвах да разрежа зелена кайсия.
*Когато на 5 години скочих от масата и си надянах крака на ръба на един отворен шкаф...още отзад на дясното бедро имам белег от онези,най- гадните,които са гладки и лъскави и по които се разбира,че някога на това място е липсвало месо...
*Когато в детската градина( май съм била на 5) едно момче ми разби главата с желязо и после ми я лепиха,още имам белег....а аз само се опитах да му кажа да внимава,понеже така може да удари някого... :roll:

9.Тук вече наистина не знам...в съвременната история може би Хитлер, Сталин, Фидел Кастро, Саддам Хюсеин ... а за тези от миналото....големите откриватели и завоеватели...

10.
Четирите най-големи надежди:
*Че светът ще стане по-спокоен
*Че хората ще станат по-добри един към друг
*Че ще остане природа в България
*Че ще успея да направя нещо с живота си.

Четирите най-големи страхове:
*Че светът ще се самоунищожи и че аз ще бъда все още жива,когато това стане.
*Че може да се случи нещо лошо на близките ми и приятеля ми
*Че може да попадна в менгемето на ежедневието и да обезцветя живота си
*Че може да ме изнасилят, убият бавно и мъчително, да се разболея неизлечимо,да умра в злополука и други подобни,касаещи здравето ми и личната ми неприкосновеност.

Не мисля,че има нещо,което никога да не може да се промени...всяко едно нещо , във всеки един момент би могло да се обърне на 180 градуса... имаше една мисъл "Ако искаш да разсмееш Господ,разкажи му за плановете си"... така че, по всяко време всичко е възможно да се случи...

Четири неща,за които съм абсолютно безразлична:
*Как изглеждат другите хора.
*Математиката като чиста наука ( изключвам логически задачи,судоку и подобни занимателни неща)
.. май за всичко друго,за което се сетя, имам позиция , или поне интерес....ако се сетя за нещо друго, ще го добавя.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Плазмодий написа:Ръста ти депресира ли те и ако не,защо :bounce: Ако не желаеш,не отговаряй
Не.Депресират ме късите ми крака.
Защото мисля,че ако бяха по-дълги , щях да изглеждам доста по-добре.
А не ме депресира ръстът ми,защото не съм чак толкова ниска...все пак не съм джудже.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Kristo написа:1. Била ли си спасявана от твой враг?
2. Колко хора, според теб, не те одобряват?
3. Кой е твоя Немезис?
4. В коя част от живота ти те е било най-много страх и за какво?
5. Какво е истински красиво?
6. Къде гледаш по време на лекции...
7. Кое време ти липсва най-много...
1. Досега не съм определяла никой за свой враг...случвало се е,обаче, да ми помогнат хора,които никога не съм допускала,че биха го направили.
2.Нямам никаква представа...по принцип хората,които ме познават наистина добре( а те са твърде малко) ме одобряват...следователно ако някой не ме одобрява,то той не ме познава достатъчно( хаха,това май прозвуча малко нескромно... :oops: )
....всъщност хората са толкова различни и пъстри,че доброто за един може да е видяно като лошо от друг...в този смисъл , може някой да одобрява дадено нещо в мен,а друг да упреква именно това нещо.
3.:roll: Аз да не съм Господ....не знам,аз съм никоя за да съдя или да наказвам когото и да било...пък и вярвам в кармата и че каквото има да ти се случи,ще се случи...и съм се убедила в това,защото досега всички хора,които са ме наранявали умишлено са си платили за това, и то без каквато и да било намеса от моя страна...съдбата си е съдба!
4.Когато дядо се разболя...знаех,че си отива и ме беше страх...във всеки един момент се страхувах,че ще се обадят и ще кажат,че е починал...и макар,че всички го очаквахме, загубата беше много тежка...
Във всеки един етап от живота ми ме е било страх от нещо...В седми клас - дали ще се справя на изпитите, в дванайсти - същото....А в момента най-много се страхувам да не се случи нещо лошо на близките ми и приятеля ми...няма причина,просто като гледам всеки божи ден какви нещастия се случват и то без хората да очакват...и се плаша... :roll:
5.Всичко.Всичко,в което се вгледаш истински и с желание да откриеш красотата му, е красиво.И все пак, ако трябва да кажа с една дума:природата.
6.в преподавателя,в записките си или просто в една точка...а ако ми стане много скучно, започвам да си драскам някакви нещица...
7.Детството ми...когато бях 8-10годишна....Толкова беше весело,събирахме се всеки ден с децата от махалата и си играехме до късно вечерта...лятото крадяхме джанки, играехме на стражари и апаши, правехме си манджи от кал и забърквахме магически отвари....по цял ден стоях в клоните на черешата в двора с някое друго дете и наблюдавахме минувачите...и ваканциите на селото ми няма да ги забравя...отново едни от най-безгрижните и весели дни с братовчедите ми....
ИСКАМ СИ ДЕТСТВОТО ОБРАТНО!
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”