Какво мислите за Б Борисов
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Какво мислите за Б Борисов
той искаше да отмени и честванията организирани от министерски съвет но просто няма права за това
това е нелепото ... буквално искаше да отмени трети март
+ това на който не му се играе/гледа хора да не ходи
на мен може да ми се е гледало/играло
разбирам че човека може да си има гледна точка..т.е. да смята че така е правилно .. ама защо неговата гледна точка да е и моя? кво като е кмет
ще ми сече празника...
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
И като говорим за трагедията, президентът, PR и разни такива...
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1170189
Сигурно ББ е виновен...сигурно ББ е черен...сигурно ББ е лайно...
Ама за президента няма проблем...нали траура беше ччааааак на 5ти...
Гаранция давам , че на 5ти е стрелял само по гълъби...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
аааааа вечният спор! кой е по-пич в българската полИтика-Гоце ага или ББ?
Ubi concordia, ibi victoria!
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Дичоу написа:И като говорим за трагедията, президентът, PR и разни такива...
темата беше за Борисов ако искаш отвори из а Парванов не ме е грижа
но се отклоняваме от темата... говорихме за Борисов който се опита да отмени националния празник на една държава.... подигра се със смъртта на хиляди ..
nihil, дете на природата, ха познай откъде е този цитат....Чл. 92.
(1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията..."
ПС.
много ме зарадва как се сравняваш с Президента на Република България(не със Седефчов!)
(1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията..."
ПС.
много ме зарадва как се сравняваш с Президента на Република България(не със Седефчов!)
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Nihil@
Отново ти припомням от предишния ми пост, че ББ отмени само тържествата - Масов крос по Борисовата, Концерт на "Филип Кутев" и конно надбягване. Кое от тези мероприятия е свързано с поклонението към хилядите загинали питам аз???
Ама те моля в следващия пост наистина да ми кажеш....
Когато говорите кой какъв PR си прави не забравяйте, че може би Вие самите сте жертва на нечий PR....
Отново ти припомням от предишния ми пост, че ББ отмени само тържествата - Масов крос по Борисовата, Концерт на "Филип Кутев" и конно надбягване. Кое от тези мероприятия е свързано с поклонението към хилядите загинали питам аз???
Ама те моля в следващия пост наистина да ми кажеш....
Когато говорите кой какъв PR си прави не забравяйте, че може би Вие самите сте жертва на нечий PR....
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
@Moriarty:
да сравнението не беше много уместно
но идеята ми беше че това че се забавлявам не значи че не ми пука за случилото се
не е нужно да парадирам с поведението си и да показвам че ми е неприятно от случилото се...
Президентът хубаво олицетворява единството на нацията.. може би пък постъпката му (макар и според мен не обмислена) да показва че трябва да се продължава напред и да не потъваме в мъка
зависи през какви очи гледаш на ситуацията
не намирам нищо нередно в това че е бил на лов... вероятно е ходил и до тоалетна по голяма нужда но слава богу медиите няма как да отразят това събитие и затова не са го нахокали и за него
@Дичоу:
Отново ти напомням нещо друго :
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=109510 :
На въпрос дали издадената от него заповед засяга всички планирани мероприятия, включително церемонията на Незнайния воин и тържествената заря-проверка, Борисов отговори: "Това са мероприятия на държавния протокол, така че те могат или сами да ги отменят, или да ги проведат."
"Празненства в София по време на тази трагедия при пуснато знаме на СУ, черно знаме, покрай него да се провеждат тържества?!... Чудя им се на акъла на държавниците", допълни Бойко Борисов.
в края на статията се споменава за призива на Борисов да се отменят тържествата организирани от кабинета
а въпросните събития които изброяваш може би се правят в чест на празника .. де да знам.. ти как мислиш ?
за последното си прав
всеки е жертва на някакъв PR и на идейки които му се набиват от тук от там.. дори в убежденията си за Мечо Пух ако щеш
) но да не харесвам Борисов си има конкретни причини и мисля че ги споменах в първия си пост по темата 
Напомням и още нещо : темата не е Парванов vs. Борисов
да сравнението не беше много уместно
Президентът хубаво олицетворява единството на нацията.. може би пък постъпката му (макар и според мен не обмислена) да показва че трябва да се продължава напред и да не потъваме в мъка
не намирам нищо нередно в това че е бил на лов... вероятно е ходил и до тоалетна по голяма нужда но слава богу медиите няма как да отразят това събитие и затова не са го нахокали и за него
@Дичоу:
Отново ти напомням нещо друго :
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=109510 :
На въпрос дали издадената от него заповед засяга всички планирани мероприятия, включително церемонията на Незнайния воин и тържествената заря-проверка, Борисов отговори: "Това са мероприятия на държавния протокол, така че те могат или сами да ги отменят, или да ги проведат."
"Празненства в София по време на тази трагедия при пуснато знаме на СУ, черно знаме, покрай него да се провеждат тържества?!... Чудя им се на акъла на държавниците", допълни Бойко Борисов.
в края на статията се споменава за призива на Борисов да се отменят тържествата организирани от кабинета
а въпросните събития които изброяваш може би се правят в чест на празника .. де да знам.. ти как мислиш ?
за последното си прав
Напомням и още нещо : темата не е Парванов vs. Борисов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
1) ББ е кмет... той има определени правомощия, и властови ресурс, който може да използва както сметне за добре и разбира се в синхрон с желанията на избирателите. В неговите правомощия е да отмени провеждането на дадени мероприятия...е направи го...НО И ТОЙ ТИ КАЗВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОТМЕНИ ТЕЗИ МЕРОПРИЯТИЯ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО...
Другото което ми цитираш е моралния призив на кмета на столицата към изпълнителната власт за що годе някаква координация на действията м/у местната и изпълнителната власт...уви не се случи и това даде повод за различните PR кампанийки... В крайна сметка е трудно да се каже, че ББ се прави на шеф на държавата и иска да отмени празника...той прави това което му влиза в правомощията... все едно когато ГЕРБ генерираха идеята за Плоския данък, да кажеш, че видиш ли ББ изведнъж се е самоназначил за Министър на икономиката...
2) Да, ти си жертва на PR акция...и мога да ти кажа с кое изречение си личи това:
...Но видиш ли, подигравка с нечия памет е ако отмениш "апване-пийване и хорце" ....ъъъ..и конно надбягване в негова чест
3) Разбира се, че темата е за ББ, но тук стана дума за сблъсък на 2 от ярките управляващи личности, които реагират коренно различно на една и съща ситуация...
Единия бива оплют, за това, че според своя морал и разбиране решава поне частично да отмени създалата се грозна гледка на хорца и подсвирквания на фона плачещи майки, колеги, съпруги...
Другия бива аплодиран за неадекватното си поведение на пукащ по лисици и вълци и щракаш с пръсти на руския концерт на фона на същата картина...
Сам ще избереш чий модел е достоен за похвала и кой за презрение...аз вече избрах...
Другото което ми цитираш е моралния призив на кмета на столицата към изпълнителната власт за що годе някаква координация на действията м/у местната и изпълнителната власт...уви не се случи и това даде повод за различните PR кампанийки... В крайна сметка е трудно да се каже, че ББ се прави на шеф на държавата и иска да отмени празника...той прави това което му влиза в правомощията... все едно когато ГЕРБ генерираха идеята за Плоския данък, да кажеш, че видиш ли ББ изведнъж се е самоназначил за Министър на икономиката...
2) Да, ти си жертва на PR акция...и мога да ти кажа с кое изречение си личи това:
От следващите ти постове разбрахме, че за теб НЕ Е подигравка с паметта на хората, ако ходиш на лов ден след трагичния случай, празнуваш на следващия, а на по-следващия се веселиш на концерт с руските си другари... е разбира се на последния вече скърбиш...(то след такъв запой и ден почивка трябва да има)nihil написа: Борисов който се опита да отмени националния празник на една държава.... подигра се със смъртта на хиляди ..
...Но видиш ли, подигравка с нечия памет е ако отмениш "апване-пийване и хорце" ....ъъъ..и конно надбягване в негова чест
3) Разбира се, че темата е за ББ, но тук стана дума за сблъсък на 2 от ярките управляващи личности, които реагират коренно различно на една и съща ситуация...
Единия бива оплют, за това, че според своя морал и разбиране решава поне частично да отмени създалата се грозна гледка на хорца и подсвирквания на фона плачещи майки, колеги, съпруги...
Другия бива аплодиран за неадекватното си поведение на пукащ по лисици и вълци и щракаш с пръсти на руския концерт на фона на същата картина...
Сам ще избереш чий модел е достоен за похвала и кой за презрение...аз вече избрах...
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Стига плюли по Бойко Борисов, а вижте как адашът президент съвсем спокойно си отиде на лов да пуца лисици. 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Де да знам човек.. аз ли нещо бъркам с писането или ти с четеното... или обратното ... от 5 поста насам се мъча да кажа нещо така че да го разбереш и накрая ти ми пишеш с главни букви все едно ти казвам съвсем друго нещо.. куца ни комуникацията явно
ама ще пробвам пак ...
ББ е имал желание да отмени и празниците организирани от министерството.. единствената причина да не са отменени е това че той е просто кмет и няма правомощия.. от статията за която ти дадох линк става ясно това което туко що написах... т.е. ако ББ беше премиер щеше да отмени тържествената заря и честването на паметта на борилите се за свободата на китната ни държавица
и не съм жертва на PR с изказването си.. не съм го чул/прочел никъде... казах го защото ме подразни...направо ме вбеси желанието на ББ да няма никакви чествания по повод 3ти март! не знам какъв PR ще ми трябва за да се гордея с целите на кмета но явно някакъв работи в/у теб
да ок има известна доза логика в мотивите му... наистина не върви единия ден да празнуваме на другия да сме с наведени глави (макар че не знам нито дали сте празнували нито дали сте скърбели)... но да искаш да отмениш единствения знак на почист към 35000 заради 8 ...
+ това явно имам изкривени представи за подигравка с паметта на хората... явно да искаш да отмениш честването на 3ти март е геройство а да ходиш на лов (което е равносилно да идеш на фитнес) е подигравка...
кажете ми вие какво правихте на деня след инцидента и ще се хвана да ви оплюя за каквото искате.. 99% сте правили нещо което е в разрез с траора в който уж смятате че е трябвало да бъдем... какъвто народа такъв и президента
много е лесно да се хванеш за нещо малко и да направиш слон от него ако това целиш...
ББ е имал желание да отмени и празниците организирани от министерството.. единствената причина да не са отменени е това че той е просто кмет и няма правомощия.. от статията за която ти дадох линк става ясно това което туко що написах... т.е. ако ББ беше премиер щеше да отмени тържествената заря и честването на паметта на борилите се за свободата на китната ни държавица
и не съм жертва на PR с изказването си.. не съм го чул/прочел никъде... казах го защото ме подразни...направо ме вбеси желанието на ББ да няма никакви чествания по повод 3ти март! не знам какъв PR ще ми трябва за да се гордея с целите на кмета но явно някакъв работи в/у теб
да ок има известна доза логика в мотивите му... наистина не върви единия ден да празнуваме на другия да сме с наведени глави (макар че не знам нито дали сте празнували нито дали сте скърбели)... но да искаш да отмениш единствения знак на почист към 35000 заради 8 ...
+ това явно имам изкривени представи за подигравка с паметта на хората... явно да искаш да отмениш честването на 3ти март е геройство а да ходиш на лов (което е равносилно да идеш на фитнес) е подигравка...
кажете ми вие какво правихте на деня след инцидента и ще се хвана да ви оплюя за каквото искате.. 99% сте правили нещо което е в разрез с траора в който уж смятате че е трябвало да бъдем... какъвто народа такъв и президента
много е лесно да се хванеш за нещо малко и да направиш слон от него ако това целиш...
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
силно се съмнявам че в българския парламент има някой депутат който не се занимава с нещо "задкулисно"
без значение управляващи или опозиция... и на изборите не ни оставят избор относно проблемите които спомена ... вероятно хората избират на принципа на по-малкото зло .. но и това е под въпрос 
сложна е наща..
сложна е наща..
-
AlexLevitt
- В началото бе словото
Колкото си по-нищожен и продажен, толкова си по-нагъл и курназ.nihil написа:силно се съмнявам че в българския парламент има някой депутат който не се занимава с нещо "задкулисно"без значение управляващи или опозиция... и на изборите не ни оставят избор относно проблемите които спомена ... вероятно хората избират на принципа на по-малкото зло .. но и това е под въпрос
сложна е наща..
Мислех да си замълча, но защо?! Някакво бракувано политическо мюре във "форума" убеждава баламите, че било демократчно мислещо, понеже било от "антикомунистическата партия на мутрата Борисов, дето първата й икономическа програма я бил писал ... познахте - Фр. Хайек
Аслъ, на подобна глупост единствено японската агентура и форумното Ботевградско ГЕСТАПО могат да се вържат.
ПП.Оттогава тя, като някаква леко чалгисана квартална брантия, се съвъкуплява почти безвъзмездно.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
AlexLevitt написа: Някакво бракувано политическо мюре във "форума" убеждава баламите, че било демократчно мислещо
Тцтцтц, Шалом, братко...не така...
Малко или много твоите постове са ме забавлявали винаги (почти толкова, колкто на другарите от 23ти Септември)
То не бяха критики с/у висшето образование в България, световния империализъм, атмосферното налягане...и торенето с оборска тор (по нашенски ГИБРЯ)...
Разбирам опасенията ти от "ГЕСТАПО" и не понмя каква вече агентура...
Не съм ти душманин... излагам моето виждане...и дискутирам с инакомислещите...НО не посягам към обидни слова...
Изглежда просто смени стила и от постове-чаршафи започна да вкарваш кратки такива, изпълнени с хумор дето само ти си разбираш...
ОК...ако имаш да казваш нещо по темата..добре дошъл...
ПП: Следващия път като цитираш някои исторически личности, гледай да ги няма в Уикипедия...току виж някой взел че те разбрал...
Дичоу, защо ББ се сниши последните седмици? Да не се е уплашил от Запалката? Срещу Р. Овч. рева кат саранска мечка...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Хах, ако под "сниши" разбираш да се въздържа от сензации и гръмки изказвания...аз имам обяснение...
Просто всяко излизане на ББ в медийното пространство е обект на засилен интерес от журналисти и зрители...а в момент, когато правителството се руши, скандалите са взели връх...просто няма нужда да се измества центъра на внимание, не мислиш ли?
Има 2 осн. версии кой изпорти работите, че да стане скандала...
1) ББ, ГЕРБ, опозицията -> тогава за какво "снишаване" говорим
2) ДПС и БСП се клепят взаимно, понеже Румбата е ясно на всеки, че е протеже на Доган и инициятора ДПС да е в тройната коалиция -> Тогава защо да се меси..."2ма се карат 3ти печели"
Просто всяко излизане на ББ в медийното пространство е обект на засилен интерес от журналисти и зрители...а в момент, когато правителството се руши, скандалите са взели връх...просто няма нужда да се измества центъра на внимание, не мислиш ли?
Има 2 осн. версии кой изпорти работите, че да стане скандала...
1) ББ, ГЕРБ, опозицията -> тогава за какво "снишаване" говорим
2) ДПС и БСП се клепят взаимно, понеже Румбата е ясно на всеки, че е протеже на Доган и инициятора ДПС да е в тройната коалиция -> Тогава защо да се меси..."2ма се карат 3ти печели"