(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от rachence »

Ние се изпокарахме с директорката и вс учители, защото искаха да сме в Принцес. Всичко сами си уредихме. Бяхме в Хилтън и не съжалявам/е нито за миг. Беше върховно!
Не ни позволиха и да се съберем пред училище, но ние се събрахме ОКОЛО училището :twisted:
Дискотеката пак сами си уредихме. :twisted:
Така че..изобщо да не ви пука от ръководствата! Това си е вашия бал,ако трябва вземете всичко в свои ръце!

Относно роклите.. и аз не можах да си намеря по магазините :( Избрах си модел на Ферре с дантели,но понеже в БГ нямало такива..не стана точно като модела. Имате достатъчно време, моята беше напълно готова на 24ти Май- денят на бала ми :) след малко и снимка ще дам
Но.........моля ви, моля ви........не бъдете с огромни,дъъълги рокли,влачещи се по земята,които само ще ви пречат. Чисто приятелски съвет ;)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

ама тя.....тя......тя......е прозрачна....аааа само нагоре...добре! уплаших се
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Мнение от jolly_f »

rachence, хареса ми много :) Най-вече заради това че не съм виждала досега подобна рокля :) Сигурно не е имало никой като теб (което между другото е и моята цел - да няма подобни на моята рокля)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

nadejda_mitova написа:Аз лично не харесвам от тези огромни, обемни рокли. Като видя някоя такава се сещам за Пепепеляшка, а това определено не ми е представата за абитуриентски ми бал. Харесвам дългите рокли, но искам да е нещо стилно и изчистено. А не с пайети, бродерии и какви ли не украшения. А повечето рокли по магазините са доста претрупани.
Да ти кажа, май на всички точно такива рокли ни харесват... А това на мен започва да не ми харесва, защото май всички ще сме еднакви :bounce:

Ето я идеалната рокля според мен и повечето ми съученички: дълга, права, с голяма цепка, с презрамки, с гол гръб... повечето искат в черен, сив или червен цвят... накрая по-добре да си вземем униформи за бала, пък може и повече да се различаваме с тях :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5322058
аз не си намерих роклята,която исках,не можаха да ми я ушият,но пък си харесах костюм,който беше единствен дизайнерски и ще мога да го облека пак :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

Абе, Абитуриентките, сваляйте на бабите си дантелените пердета и ги обличайте... ше сте много фьешан. :twisted:
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

jolly_f написа:rachence, хареса ми много :) Най-вече заради това че не съм виждала досега подобна рокля :) Сигурно не е имало никой като теб (което между другото е и моята цел - да няма подобни на моята рокля)
:oops: :oops:
Всъщност са 2 отделни части :) Пола и туниката отгоре :mrgreen: Така че мога да си ползвам и 2те сега :mrgreen: Поне полата съм я слагала няколко пъти, а горното прозрачното ми е за над дънки ;)
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

rachence написа:Всъщност са 2 отделни части :) Пола и туниката отгоре :mrgreen: Така че мога да си ползвам и 2те сега :mrgreen: Поне полата съм я слагала няколко пъти, а горното прозрачното ми е за над дънки ;)
Честно казано, не ми пука дали после ще си облека пак дрехите от бала :) Това е много хубаво, но не с тази цел подхождам при избирането :) Искам просто да е нещо много различно, а то май няма такова нещо, защото всички харесвме едно и също... Ако съм с хубав костюм(както видях тук една снимка - не знам на кой беше) определено ще се откроявам, но ми се ще да съм с рокля все пак :) Ако някой знае сайтове, където предлагат екстравагантни рокли, моля да сподели :P
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Lama нищо не пречи да се съберете целият випуск 12ти клас в кафетата и да се направи лудницата :") Учителите - също. Както и да се направи самото училище на цирк. На мен не ми трябва да се строявам в двора на даскалото и да ме зяпа цялото училище. Не ми трябват хлапетата от 1ви 5ти 7ми клас. Даже тия от 8-9-10. Че аз не ги познавам?! Все ми е тая там ли са. Едно изпращане на улицата пред даскалото и джангър до небесата с хората,които ви познават и даскалите си е много добро :")

А иначе и моята рокля беше единствена и неповторима :") Дълга до земята,обаче беше перфектната дължина - изобщо не ми пречеше,на 1 сантиметър от земята.... Иначе си бях харесала една рокля която беше с обръчи..... бих си я купила сега .... де да знам ... беше адски евтина и адски готина... и ми тичаха тоя тип рокли....
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Купих си рокляяяяяяяяяя!!! Не, че се хваля, но ми стои мнооооооооооого хууууууубаво. Лилава е (обожавам този цвят) и е къса. Всъщност винаги съм си мислела, че ще съм с подобна ... така и стана и съм много довлна.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Eeeх, като си спомня летото на две и шеста, когато беше моят бал, ме навяват купища спомени :oops:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

А твоята рокля каква беше? :lol: :wink:

di_snooker, няма ли да пуснеш снимка? Или предпочиташ да запазиш мистерията до бала и да задоволиш любопитството ми/ни едва след това? :)

Аз, общо взето, споделям мнението на повечето от вас за роклите тип "сметанова торта". Идват ми прекалено помпозни, натруфени, пък и не мисля, че са достатъчно удобни - все пак се очаква вечерта (нощта) да премине в бурни танци. :D Моят бал ще е догодина, но горе-долу вече съм решила каква ще е роклята ми. Бих избрала някаква средна дължина... :)

Чакам още снимки, съвети и идейки от какичките :albino:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Аз още немога да си намеря рокля.
Колежки помагайте!!!
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Ти не си ли... ъм... дърт? :lol:
Или все още си ве(й)дър?
А може би ще бъдеш дама (?!?) :P

А сега сериозно ( :lol: ) - мисля, че роклята, т.е. само туниката (без полата) на Раченцето би ти стояла перфе :compress:
http://img509.imageshack.us/my.php?image=balytum9.jpg
http://img509.imageshack.us/my.php?image=balyt2dq2.jpg

PS: Извинете ме за оффтопика, но скуката си казва думата... :oops:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”