(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от bubbly_water »

така и трябва! ние сега преговаряме изпращането ни да е на 22 а не на 23 щото балът ни е на 24 и малко кофти се получава...ама не зависи само оот училището и...това може да бъде проблем
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Е дано да успеете. При нас преговорите с ръководството малко не вървят. Имам предвид, че днес ни намекнаха, че нямаме право на мение и глас, и всичко щяло да бъде решено от някаква комисия от учители. И това нагорещи малко страстите и се размениха някои реплики между ученици и учители.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

aaaаа мн гадно ....на нас ни казаха, че от тяхна страна няма проблем, въпроса е от министерството да не решат, че всички изпращания трябва да са в точно един определен ден и това да е петък...абе сложна работа и неприятна засега...а вашите са много странни....все пак това че един ученик е направил нещо не означава че на следващата година това ще се повтори...даже е по-вероятно да не се повтори...няма значение...глупава даскалска логика
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Направете си сами изпращане :") Нищо не ви пречи.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Така мислим и да направим.
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Сами няма да можете да си направите изпращане, ако не ви позволят от ръководстовото все пак.
Нашето май ще е на 19-ти и ние си избрахме сами тази дата, но пък от ръководството не ни дадоха да си направим балът преди 24-ти, имало заповед от министерството... Аз не че имах претенции, де :)

А за грима, мои познати ми бяха казали миналата година, че са дали по 50 лв за грим, пфууу да им се чуди човек, разбирам да имаха много пари, а те другите дни си броят стотинките, за да са "хубави" на бала. Аз реших една приятелка да ме гримира, не че аз не мога, ама все пак всеки ден си го правя, а и ще съм точно в цветовете, в които и по принцип се гримирам, та затова реших приятелка, че все пак тя има друга техника и за разнообразие.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Абсолютно нищо не пречи да си направят изпращането в кафетата край училище или пред даскалото. Никой нищо не може да каже.

Така че какво ръководство на училището, кви разрешения.

babangida приятно изкарване все пак каквото и да стане в крайна сметка :")
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

babangida написа:Вие си избирате рокли и костюми, а ние в Езиковата гимназия в Шумен сме заплашени да нямаме изпращане от училището.Идеята е да ни връчват дипломите след като се видят резултатите от матурите на специална церемония с тоги,шапки и темподобни.
Как така? :roll: В смисъл - това с връчването на дипломите на специална церимония няма как да съвпадне с изпращането, най-малкото щото дипломите се готови към юли месец... :roll: :?:
Изображение
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Faith написа:Как така? :roll: В смисъл - това с връчването на дипломите на специална церимония няма как да съвпадне с изпращането, най-малкото щото дипломите се готови към юли месец...
Ами то това е идеята им- да нямаме обичайното изпращане, а чак след като сме издържали матурите и ни изготвят дипломите (на някой си юни), тогава да ни е изпращането с официалните церемонии.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ това за шапките е яко и да ги мятате :mrgreen: ама тоги...и.... юни?!? ми то тогава се губи смисълът и на абитуриентския бал....по-добре да изчакате до юли август...
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Спокойно, ще ги победим. Това, че властта е в тях, не означава, че те управляват.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Добре дошла в клуба.
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Pisobella написа:Абсолютно нищо не пречи да си направят изпращането в кафетата край училище или пред даскалото. Никой нищо не може да каже.

Така че какво ръководство на училището, кви разрешения.

babangida приятно изкарване все пак каквото и да стане в крайна сметка :")
Според мен не би се получило, защото моите представи за изпращане явно са различни от твоите. В това каже ще се събере класът + няколко учители, на които можеш да благодариш и на бала за тези години. Как ще затвориш от първи до 11-ти клас в кафе, а ако ръководството не е съгласно пред училището също няма да разрешат. И все пак всеки си има различни представи за изпращането- /за мен е приемствеността на поколенията/.
Но това не пречи пак да си изкара всеки хубаво в някое кафе, просто за мен това няма да бъде изпращане :) А една приятна сбирка, съпроводена със сълзи :lol:
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Нашия клас вече реши за изпращането :roll: .
2 бидона бира , кебапчета и Сашо Роман :king: .
Ще е доста весело :oops: .
0x00000000
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Мнение от jolly_f »

Lama написа:Според мен не би се получило, защото моите представи за изпращане явно са различни от твоите. В това каже ще се събере класът + няколко учители, на които можеш да благодариш и на бала за тези години.
Абе не ги оставайте да си правят каквото си искат тия даскали... Ако ни се беше случило това на нашия випуск, най-вероятно щяхме да влезем вътре с циганския оркестър и да ги направим луди и щастливи... и така да се самоизпратим :)) Направете някаква подписка, говорете с даскалите си, нямат право така да постъпят... Ако не... поканете си любимите учители в кафето наблизо(сигурна съм, че няма да ви откажат), отбийте се до училище да им прецакате учебния ден, както те працакват вашето изпращане, счупете някой прозорец да им отворите работа и след това си направете якото както си знаете :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”