Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Re: Академия на МВР

Мнение от sharovski »

LoShOtIIkA-F написа:Ами щом не се задоволявате с малките неща и не виждате смисъл в АМВР,не виждам защо я коментирате,а отгоре на всичко и ще кандидатствате там,наистина сте много заблудени и за тази академия не сте :cheers: ..намерете нещо,което "си заслужава" :wink:

Аз ще кандидатсвам в академията за да вдигна бала с няколко стотни,за да прецакам 3-4 кандидат курсанта,които си мислят че с две четворки се влиза,като по този начин ще направя нещо добро...за мен предизвикателство е физическия изпит (много ми е интересно),психологическия (чудно ми е какъв резултат ще имам на теста за "интелигентност") и по литература и история изпитите ще са ми репетиция за софийските...така че мацко ади моля те не казвай кой е заблуден и кой не :) Иначе се радвам че има мотивирани хора като теб.
И както казва господина ми по физика "това че ти е студено, не значи че си студент" :lol: Хайде със здраве!
бал 24 - срам несрам - толкоз
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

И както казва господина ми по физика "това че ти е студено, не значи че си студент"
Изображение
Humanism is death disguised as life.
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Ще ти дам един приятелски съвет...не слагай тигана,преди да си хванал рибата :wink: Повечето като теб,които са силни само в приказките,за съжаление си остават само с тях :pottytrain5:
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

а дано стане така, че по литература съм жив зян :mrgreen:
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
nicko
В началото бе словото

Мнение от nicko »

като толкова говорите за този психо-тест поне някога да сте се явявали на такъв питам просто теоретично защото аз съм се явявал на такъв за казармата и дави кажа че въпросите някои от тях бяха направо с извинение тъпи но някои от тях с ПРЕДОПРЕЖДЕНИЕ да се внимава защото има и доста подвеждащи така че хора внимавайте какво говорите дори да е истината.
- Кое според вас ще победи доброто или злото.
-Правилили сте опит за самоубийство
мисля че видях такъв въпрос като вторият е по сериозен от първия :drunken:
"Само две неща са безкрайни, вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен кое е първо. "
- Алберт Айнщайн (1879-1955)
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

LoShOtIIkA-F написа:A null-byte не се закачай с мен,да няма бой хяхяхяхяххях :roll: аз съм опасно същество :blackknight:
:roll:
Слушам офицер :oops: . :la:
sharovski написа: Аз ще кандидатсвам в академията за да вдигна бала с няколко стотни,за да прецакам 3-4 кандидат курсанта,които си мислят че с две четворки се влиза,като по този начин ще направя нещо добро...за мен предизвикателство е физическия изпит (много ми е интересно),психологическия (чудно ми е какъв резултат ще имам на теста за "интелигентност") и по литература и история изпитите ще са ми репетиция за софийските...така че мацко ади моля те не казвай кой е заблуден и кой не :) Иначе се радвам че има мотивирани хора като теб.
И както казва господина ми по физика "това че ти е студено, не значи че си студент" :lol: Хайде със здраве!
Допада ми стратегията ти :twisted: .
:pirate:
Много добър ход от твоя страна.
LoShOtIIkA-F написа:Ще ти дам един приятелски съвет...не слагай тигана,преди да си хванал рибата :wink: Повечето като теб,които са силни само в приказките,за съжаление си остават само с тях :pottytrain5:
Съгласен съм с теб !
Но поне малко самочуствие трябва да има за да вярва че ще направи това което каза.
:bunny:
0x00000000
Аватар
georgieva
В началото бе словото

Мнение от georgieva »

И аз съм съгласна, но това самочувствие трябва да бъде с покритие :)
Старай се да те печелят трудно,
за да те ценят когато те имат
и да страдат, когато те загубят ..[!]..
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

null-byte моя добър приятел Уинстън Чърчил е казал:„Който е съгласен със всички, с него никой не е съгласен." :lol:
Това за покритието също е задължително разбира се.Я ме светни как става това със снимката като подпис...бтв твоя човек има една много яка снимка дето се е изпезил...рулира просто :)
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

Ем като не ви се влиза в Академията защо се пените, кой какво щял да направи и незнам какво си още. Щом като мислите, че да си офицер в структурите на МВР не е престижно това си е лично ваше мнение.
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

_Dimata_ написа:Ем като не ви се влиза в Академията защо се пените, кой какво щял да направи и незнам какво си още. Щом като мислите, че да си офицер в структурите на МВР не е престижно това си е лично ваше мнение.
Да съм ти казал "недей да ставаш офицер" :lol: и щом си е лично мое мнение защо да не кажа,че не искам да съм офицер...дали си е престижно ти си решаваш...и ако искаш отиди в полицията да ти обяснят по-добре как се става "офицер",защото мисля че не си наясно още.
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

sharovski да си офицер не значи да сложиш пагони и вече вижте ме кой съм, това е призвание, което трябва да си го заслужиш
Аватар
georgieva
В началото бе словото

Мнение от georgieva »

sharovski написа:
_Dimata_ написа:Ем като не ви се влиза в Академията защо се пените, кой какво щял да направи и незнам какво си още. Щом като мислите, че да си офицер в структурите на МВР не е престижно това си е лично ваше мнение.
Да съм ти казал "недей да ставаш офицер" :lol: и щом си е лично мое мнение защо да не кажа,че не искам да съм офицер...дали си е престижно ти си решаваш...и ако искаш отиди в полицията да ти обяснят по-добре как се става "офицер",защото мисля че не си наясно още.

Я ни разясни, че ако на _Dimata_ му е ясно на мен не ми е :) :oops:
Старай се да те печелят трудно,
за да те ценят когато те имат
и да страдат, когато те загубят ..[!]..
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

null-byte ....не ме предизвиквай с това :la: че си представям едни неща...хяхяхя..А сега без глупости повече,че и без това се ядосах на моя добър приятел sharovski...Абе човеко,щом не ти е по сърцето тая академия какво още коментираш,а даже и ще кандидатстваш...ЗАРЕЖИ Я,моля те!!! Нямам нерви вече да ти се чудя...мисля,че си раздвоен,само че още се опитвам да схвана защо е така...Нещо ти има,ама аз пък си имам предчувствие,че многоооооооо искаш да учиш там и ако те приемат ще си щастлив и не разбирам защо се самонавиваш,че вече не искаш..ала бала...я се стегни бе Лиглъо :argue: :cussing: :evil4: :hello1: :violent3: :wave:
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

LoShOtIIkA-F написа:я се стегни бе Лиглъо :argue: :cussing: :evil4: :hello1:
хахахах точно му го каза :D Академията не е за лиглювци и путювци :wink: Оставете мъжката работа за мъжете, а вие ходете си учите икономика или там квото искате 8)
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

_Dimata_ написа: хахахах точно му го каза :D Академията не е за лиглювци и путювци :wink: Оставете мъжката работа за мъжете, а вие ходете си учите икономика или там квото искате 8)
Хаххахахахахаха !
Голям виц :joker: .
Никой няма право да се сравнява с хората от различни ВУЗ-ове и различни сфери.
Това че си влезнал в академия , свързана с повече физическо натоварване,стрелба с оръжие ( предполагам ) , и тем подобни неща , НЕ ТЕ ПРАВИ МЪЖ.
За да си мъж трябва да притежаваш много добри качества в много отношения.
К'ви лигльовци к'ви путьовци , ако говориш относно физика и тем подобни качества олицетворяващи Рамбо си на грешен път. Аз познавам един икономист , който ще строши 50% от академиятя във физическо отношение.
А защо да не е мъж !?
Примерно един икономист , ако е широко скроен , отговорна спрямо лична , семейна , обграждаща го среда , то той е мъж на място. ( може и още морални ценности )
Има доста комбинации м/у манталитет и физика , които те правят мъж.
Всеки може да бъде мъж , но много малко са !
Какъв мъж може да бъде продажния полицай в квартала ми , който цял ден се чуди к'ва далавера да направи !?
И се крие зад униформата като мишка !?
sharovski написа:null-byte моя добър приятел Уинстън Чърчил е казал:„Който е съгласен със всички, с него никой не е съгласен." :lol:
Това за покритието също е задължително разбира се.Я ме светни как става това със снимката като подпис...бтв твоя човек има една много яка снимка дето се е изпезил...рулира просто :)
На ЛС после ще ти кажа да не правим спам.
LoShOtIIkA-F btw :la:
:king:
0x00000000
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”