Честито на Crematory - сватба, (23.09.2005)
- Cadaverous
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Репортаж 
22.09.2005 - СВАТБАТА
Сутринта станахме, пробутах на Ицко да яде снощни яйца
и го пратих в банята. Прз това време звънна кумата и аз хукнах да я взимам.Честно казано все още не се чувствах особено булчински. Кумата беше наприготвила едни чудесии - ццц
И като ме навика,че гости ще посрещам , а не съм изчистила и като се награби да чисти и да подрежда...Луда работа
Пратихме Ицко да прибере кума и още едно момче от гарата и двете се заловихме с приготовления. Наконтихме се, увърза ми косата като подарък - с панделка
Панделка не съм носила от 6 годишна
Показвах си на всички италианските обувки Фиорелли (най-скъпото нещо в целия тоалет, мухахаха) .Кумът и кумата много упорито не ме даваха на младоженеца, той горкият беше отлъчен в кухнята, а аз стоях на вратата и постоянно виках "Ицко, давам се!", да не вземе да си помисли ,че не го искам и да се откаже. Продадоха ме за 50 стотинки, щото не мога да готвя и да чистя, след леко сбиване на младоженцеа и кума вече бях дадена. Хукнахме всички, и на мястото на срещата с останалите гости се оказа,че сме забравили един важен документ, та с Ицко се сдърпахме - екшън, хукнаха да го взимат обратно, а ние към залата. Обаче нали кака ви е много ориентирана - пропуснахме вратата и трябваше да си я търсим по обратния път
Намерихме и се оказа,че пред нас има още 2 сватби, така че закъснението на младоженеца не беше фатално. Самата сватба си беше абсолютен майтап,защото никой не знаеше какво всъщност трябва да правим и за малко да си тръгнем по средата на ритуала
Аз го настъпах(след възгласа на кумата "Мишееее,настъпи го") , а първата ни целувка беше ужасно хубава
След това хвърляхме жито пред залата ,че ни остана в косите, особено на Ицко какъвто е къдрав. Хвърляхме букета пред президенството и го хвана наша ХИмера (да му мисли Трипио). Туристите явно усетиха какво става и един американец/англичанин ни поздрави :0) После с кумовете малко на ресторант и после всички по къщите си. Доволна съм от първата брачна нощ,макар че по-голямата час я проспах
ето и малко снимки . Другите по-късно
[/url]
22.09.2005 - СВАТБАТА
Сутринта станахме, пробутах на Ицко да яде снощни яйца
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка: