Трябва ми подпис от г-н Ташев.
Модератор: MidwinterSun
Трябва ми подпис от г-н Ташев.
От Стопанския съм и утре е последният срок за записване на семестър. И трябва да взема подпис от г-н Ташев за заверка, че съм минал изпита по право. Къде и кога мога да го намеря? И всъщност нужно ли е да имам подписа му в книжката ми за да запиша втория семестър или може и след това
?
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Трябва ми подпис от г-н Ташев.
Ти ако си си взел изпита, защо не ти е написана оценката в книжката ?
Love, life, meaning ...
OVER
Ами не ходя много по лекции и наскоро разбрах, че трябва да ми се подпише. А иначе знам, че съм си го взел понеже един колега случайно е писал същото като мен и има 5
. Тъ, някой може ли да ми каже откъде и кога мога да го намеря и дали не може някой друг да отвори архива или квото е там и да ми даде подпис. Плс побързайте с отговорите да знам дали да ходя в СУ да го търся 
Единият вариант е да видиш кога и къде има лекции и да отидеш там, а другият е да се обадиш в канцеларията на ЮФ и да питаш секретарките къде можеш да го намериш....иначе аз също имам ненанесени оценки и нямам проблеми с това
Тоест си записала 2-рия семестър без да имаш всичките си оценки нанесени??
много ясно, най-важното е да имаш оценките в протокола...то не просто следващия семестър може да запишеш без оценка (в протоколите т.е. ако си скъсан) а и по-горен курс!
Ubi concordia, ibi victoria!
Всъщност всички писмени изпити, на които съм се явявала са ми без оценки в книжката
и съм 5 курс
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Кажи му г-н Ташев и верно очаквай подписче.Liofle написа:От Стопанския съм и утре е последният срок за записване на семестър. И трябва да взема подпис от г-н Ташев за заверка, че съм минал изпита по право. Къде и кога мога да го намеря? И всъщност нужно ли е да имам подписа му в книжката ми за да запиша втория семестър или може и след това?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Некой знае ли как се казва патката, която заверява семестъра в Стопанския факултет? Не тая на която се плаща а тая последната дет треа да се посети.. егати дразнещата патка, толкоз тъпа патка рядко се среща. Много тъпа бабка. Ако некой я познава да й покаже "_(_" от мое име. Мерси за отговорите.