Шампионска лига 2007/08
Модератори: ники, Methuselah
Шампионска лига 2007/08
Ето, че тазгодишната надпревара навлиза в една от най-интригуващите си фази - ответните срещи от осминафиналната фаза. Тази вечер предстои да се изиграят два много значими сблъсъка - Милан-Арсенал и Ман Юн-Лион. На кои отбори симпатизирате и кои са, според вас, основните фаворити за трофея тази година? Аз, лично, съм фен на Ман Юн и си мисля, че имам пълно основание да си мечтая, предвид добрите игри, които демонстрираме през този сезон, че чакането от 1999 година ще приключи именно след тазгодишния финал в Москва
Вие какво мислите?
1968 - 1999 - 2008 - ?
Re: Шампионска лига 2007/08
Тази вечер искам единствено Арсенал да отстрани Милан.
А следващата седмица ще се трепери на Интер-Ливърпул......за Интер съм де
А ако гледаме реално,фаворитите за спечелването на тазгодишната Шампионска Лига са Ман.Юн и Барселона

А следващата седмица ще се трепери на Интер-Ливърпул......за Интер съм де
А ако гледаме реално,фаворитите за спечелването на тазгодишната Шампионска Лига са Ман.Юн и Барселона
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Unbreakable
- В началото бе словото
Аз пък Ман Юн въобще не ги слагам към фаворитите..
На тяхно място бих сложил Арсенал (въпреки че ми се щеше да е Милан
) и ще добавя Чесли щото са ми любимци, а за Барса си я ясно 
Относно мача снощи Милан-Арсенал мога да кажа само едно нещо:
Ако Арсенал играят така имат доста голям шанс да вземат ШЛ тази година.....досега не го вярвах,но с този мач......
Ако Арсенал играят така имат доста голям шанс да вземат ШЛ тази година.....досега не го вярвах,но с този мач......
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Що се отнася до Милан - това рано или късно трябваше да се случи. Моите уважения към Малдини, Костакурта и т.н., обаче никой не е вечен. Като фен на Ман. Юнайтед, естествено, се надявам моят отбор да триумфира с купата през май. Но сър Алекс този сезон на няколко пъти ме изумява с някои свои решения, което ме кара да съм умерен оптимист. Едно е сигурно - отборът е млад и ще върви нагоре.
От другите съперници бих предпочел Фенербахче или победителят от Порто-Шалке(то нормално де). Силно се надявам, че тази година поне веднъж ще ни се падне някой по-лесен съпреник във всичките теглени жребии. То не беше Арсенал(за ФА къп), то не беше Лион...
Като цяло смятам, че тази година купата на ШЛ ще отиде в Англия. Арсенал, Юнайтед и Челси са доста постоянни в изявите си, а Ливърпул е доказан турнирен боец. Барса и Реал също не са за отписване, но според мен са с по-малки шансове. Лично мнение
От другите съперници бих предпочел Фенербахче или победителят от Порто-Шалке(то нормално де). Силно се надявам, че тази година поне веднъж ще ни се падне някой по-лесен съпреник във всичките теглени жребии. То не беше Арсенал(за ФА къп), то не беше Лион...
Като цяло смятам, че тази година купата на ШЛ ще отиде в Англия. Арсенал, Юнайтед и Челси са доста постоянни в изявите си, а Ливърпул е доказан турнирен боец. Барса и Реал също не са за отписване, но според мен са с по-малки шансове. Лично мнение
The harder you fall, the higher you bounce...
Да, отборът на Арсенал наистина набира инерция, но пътя е дълъг и трънлив. В едно от своите изявления след снощния двубой Сеск Фабрегас заявява, че неговият отбор е способен даже и на дубъл този сезон, което говори, че нагласата и увереността са налице. Според мен, в това очертаващо се английско надмощие тази година (по всичко изглежда, че и 4-те отбора ще се класират на 1/4-финалите) може само да допринесе още повече за несигурността на всякакви прогнози - в мачове помежду си тези отбори са способни на всичко!
Иначе, този турнир си е бижуто на европейския клубен футбол и за мен си е голяма наслада да го следя. Аз обаче, като фен на английския футбол, съм изключително доволен от очертаващата се хегемония на представителите от Острова не само в тазгодишното издание на турнира, а и въобще такава като че ли се наблюдава в последните години (достатъчно е да спомена, че в последните 3 сезона поне един английски отбор неизменно присъства на финал, а върхът беше миналата година, когато цели 3 отбора от Англия бяха на полуфиналната фаза). Смятате ли тези факти за достатъчни, за да се убедите в моята теза?
Иначе, този турнир си е бижуто на европейския клубен футбол и за мен си е голяма наслада да го следя. Аз обаче, като фен на английския футбол, съм изключително доволен от очертаващата се хегемония на представителите от Острова не само в тазгодишното издание на турнира, а и въобще такава като че ли се наблюдава в последните години (достатъчно е да спомена, че в последните 3 сезона поне един английски отбор неизменно присъства на финал, а върхът беше миналата година, когато цели 3 отбора от Англия бяха на полуфиналната фаза). Смятате ли тези факти за достатъчни, за да се убедите в моята теза?
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Стига да не е Манчестър аз съм доволен, който и да спечели.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Същото само че не Манчестър, а Ливърпул. Който и да спечели без Ливърпул ще съм доволен.Бавария написа:Стига да не е Манчестър аз съм доволен, който и да спечели.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
според мен Арсенал ще спечелят тази година, все пак да си припомин подарената титла на Барселона...Милан ги компенсираха миналата година, иде ред на Арсенал...
Ubi concordia, ibi victoria!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не крия, че съм фен на Челси от много години (още много преди ерата "Абрамович") и не крия и, че преди бях фен на Манчестър (оттук и защо толкова не обичам Ливърпул), но бързо се отказах от любовта си към тях, защото тогава бегло се интересувах от футбол, а и всичките ми приятели бяха от Юнайтед - така че реших да започна да следя по - отблизо английското първенство и оттук тръгнаха симпатиите ми към отбора на Челси. Въпреки това обаче в момента съм изключително удивен от това, което правят Арсенал, с този меко казано млад и неопитен състав. Шапки долу за Арсен Венгер и неговия отборMoriarty написа:според мен Арсенал ще спечелят тази година, все пак да си припомин подарената титла на Барселона...Милан ги компенсираха миналата година, иде ред на Арсенал...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
Я, дайте сега да правим прогнози за жребия на 1/4-финалите, който предстои да се тегли на 14 Март!
Аз имам предчувствие за нещо като Ман Юн -Арсенал или Ман Юн - Барселона, което не би било мноого добре! 
1968 - 1999 - 2008 - ?
Челси-Арсеналgbog написа:Я, дайте сега да правим прогнози за жребия на 1/4-финалите, който предстои да се тегли на 14 Март!Аз имам предчувствие за нещо като Ман Юн -Арсенал или Ман Юн - Барселона, което не би било мноого добре!
Барселона-Шалке
Ман.Юн-Интер/Ливърпул
Фенербахче-Рома
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аз предчувствам това:
Челси - Барселона
Ливърпул/Интер - Фенербахче
Ман Юн - Арсенал
Рома - Шалке 04
Разбира се, това са прогнози базирани изцяло на 6-тото ми чувство и за някой хора може да се сторят безмислени.....но на мен си ми харесва да се опитвам да се състезавам със съдбата по този начин!
Челси - Барселона
Ливърпул/Интер - Фенербахче
Ман Юн - Арсенал
Рома - Шалке 04
Разбира се, това са прогнози базирани изцяло на 6-тото ми чувство и за някой хора може да се сторят безмислени.....но на мен си ми харесва да се опитвам да се състезавам със съдбата по този начин!
1968 - 1999 - 2008 - ?
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Челси - Фенербахче
Ливърпул / Интер- Арсенал
Барселона - Ман Юнайтед
Рома - Шалке 04
Барселона - Ман Юнайтед
Рома - Шалке 04
- Of course not!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Челси - Фенербахче
Барселона - Ман Юнайтед
Рома - Шалке 04
Барселона - Ман Юнайтед
Рома - Шалке 04
- Of course not!