(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от jolly_f »

dimage написа:http://www.fede-bg.com/
Имат хубави неща, но въобще не мога да разгледам като хората в този сайт... Къде са им магазините, някои знае ли??
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

нали точно за този магазин обяснявах :) само че не знаех сайта. на предната стр. написах адрес
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

jolly_f написа:
Pisobella написа:беше си голямо търчане и търсене... Иначе готини магазини не мога да кажа
Да разбираме ли, че няма смисъл от ходене по магазините специално за рокли? Всичко ли е в камъчета и пайети???
Изобщо не съм казвала че няма рокли! Ти ако не харесваш пайетки,някой може да ги харесва. И не - не всичко е пайети и камъчета. Ти между другото не знаеш аз дали не съм търсила точно пайетките,камъчетата и лъскавите неща. :")

Но идеята ми беше,че готин магазин няма как да кажа,защото във всеки може да намерите роклята,която търсите. Просто не мога да ги категоризирам като "яки" и "тъпи" магазини за рокли - всеки има различен вкус и това е просто ...невъзможно :") Навсякъде има както готини,така и не толкова яките рокли.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

От това, което видях, всичко беше толкова лъскаво, че зле ми става... Като каза, че си обиколила толкова много места и нищо не си харесала, съм склонна да мисля, че няма нищо, защото предполагам, че каквото е в София, подобно е и по другите места...
А за камъчетата и пайетките въпроса беше отделен, не съм предполагала дали ти харесваш или не :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Мнение от Lama »

bubbly_water написа:700 :shock: въй! добре че моята я ших че да ми излезе ефтино...ама тя не е и много особена so...
И за мен това са много пари, моята си я взех за 380, което пак не са малко, ама поне са наполовина. Миналата година на морето за 11 дена ми излезна 350 лв, а не се ограничих от нищо, даже разхищавахме с приятеля ми :)

А в "Земята и хората" преобладаваха някакви оранжеви рокли с лилави, зелени и златни пайетки. То не че моята рокля на снимките не изглежда доста лъщтящо, но в действителност не е толкова :) А консултантката ме разби, защото роклята все пак е със сребърни елементи и ту ми казва "Ако сложиш едни златни обувки и златна чанта, ще седи много добре"... Все пак няма да ме правят ромска снаха. :lol:

Впрочем тези дни е изложението в НДК и ще има рокли на много фирми не само от София, така че можете да дойдете поне да знаете дали има смисъл да обикаляте, защото то просто ще са на куп, вместо да ходите от магазин на магазин.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

абе най-добре да е по-обикновен тоалет,но да се чувстваш добре в него. за съжалениe магазините в България не предлагат рокли на Tom Ford,и влиянието е по-скоро от циганите.....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

jolly_f моите обиколки бяха преди 2 години :") Просто казвам кво беше при мен.

Иначе нещата не са се променили особено,поне като влизам понякога насам-натам и като гледам по витрините какво е....

Иначе и аз си мисля,че е най-добре рокля,която бихте могли после да носите на някой друг повод. Макар че от друга страна един път е тоя бал - а шансът облеклото ви да оцелее не е особено голям. Така че - квото си харесате. И да е най-кичозното и ужасно/странно/някакво си там.... щом ви кефи,кво ви пука?! Важното е да се чувствате добре и да ви е яко.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ

Мнение от mirchetu »

Моета рокля пък беше 80лв. и беше точно това, което търсех :) Наложи се само лека корекция - премахване на едни катарами и това е то. При по-официален случай бих я облякла отново. Роклята за изпращането ми беше 40лв., но тя е по-ежедневна и я обличах още бая пъти след това. Иначе имах лимит до 500лв., макар че и повече да бях искала, щяха да ми дадат. Просто не се наложи. :mrgreen: Повярвайте ми, родителите много се радват на такива покупки! Имам само един съвет към абитуриентките - не се претруфвайте! Защото на моя бал имаше някои иначе много хубави момичета, които се бяха направили на вещици от толкова грим, лак за коса, бижута и т.н. Другото нещо е, че ако имаш по-пухкави ръце, не е препоръчително да носиш рокля без презрамки. Това е от мен. Пожелавам ви да си намерите много готини рокли и весело прекарване на бала :) И успешни изпити след това.
"Тези, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем."
неизвестен автор
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

малеее мене ме е срам да кажа колко е моята ....даже 200 няма, а шивачката ми каза, че за толкова прави тея с огромните поли или там както се нарича...абе по-принцеските...а в магазините под 450 трудно се намира....май съм на харабията както се вика :P
а това за грима...да много е грозно да видиш някоя позната, която иначе е толкова симпатична и от 10 метра я познаваш коя е, ама като се приближиш малко се чудиш "ъъъъ това тя ли е, или нещо, което я е изяло?!?" и така...състаряват се поне с 15 години....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

аз сама се гримирах,фризьорката ми направи прическа точно за 20 мин. и не бях с рокля,а с бял костюм от този магазин дето ви го казах. не беше много скъп,обувките ми са 50 лв по поръчка и това е.някои бяха дали 700 за обувки само... :shock: а и едни обици си купих и това беше :) в 7чс сутринта не ми личеше по нищо,че цяла нощ сме танцували. :)

Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=728097
това е моята рокля.
моделът е на майка ми, уши я нейна приятелка, която ми уши и чантата
платът за роклята беше около 40лв, органзата за ъм, странното нещо подобно на сако - 20.
И маркови обувки от разпродажба за 30лв :)
пред 2 години :)

едит: Ренесанс, при мен прическата беше малко по-дълго, ама пак изглеждаше супер естествено и на пипане... и изобщо не се развали въпреки че вилняхме много :) Всичко е до мярката, деца :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

jolly_f написа:От това, което видях, всичко беше толкова лъскаво, че зле ми става... Като каза, че си обиколила толкова много места и нищо не си харесала, съм склонна да мисля, че няма нищо, защото предполагам, че каквото е в София, подобно е и по другите места...
А за камъчетата и пайетките въпроса беше отделен, не съм предполагала дали ти харесваш или не :)
И моята рокля я ваез от София от изложението също на прилична цена 350 и си я избрах само за 40 минути мама не повярва :lol: :lol:
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Вие си избирате рокли и костюми, а ние в Езиковата гимназия в Шумен сме заплашени да нямаме изпращане от училището.Идеята е да ни връчват дипломите след като се видят резултатите от матурите на специална церемония с тоги,шапки и темподобни.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

хаха babandiga май много са ви прецакали...с тоя директор (sry че се смея ама...) и при нас е имало случаи да се заканват да няма изпращане, но винаги е имало, но може и при вас да се размине :wink:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Ще се погрижим да се размине.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”