ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Дати на изпитите за КСК 2008/2009

Мнение от bubbly_water »

нали уж бяха казали че ще взимат оценка от матура по история или чужд език ако си държал такава? и то тогава е ясно че е задължително? пак не фанах
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

:)

Ако има държана матура по история, взима се тя; ако няма държана матура по история - търси се държана матура по чужд език - ако има - взима се оценката от нея, ако няма - взима се оценката по история от дипломата! За хората без държана матура се взимат оценките по БЕЛ и история или чужд език от дипломата. За матурата - не се избира от кандидата коя оценка (по история или чужд език) да му се вземе за балообразуваща - историята е с предимство, ако няма - тогава се взима тази от чуждия език!
Дано всички да са разбрали вече начина на балообразуването! Ако не - ще продължаваме да обясняваме и тълкуваме :)
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Ох искам да ви питам защо излишно се ядосвате и пишете неща от сорта "Абе това защо е така,дали ще е така" :angryfire:
След 10 март излиза справочника !!!
Там ще пише всичко :study: .
That's all :albino: .
0x00000000
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

null-byte написа:Ох искам да ви питам защо излишно се ядосвате и пишете неща от сорта "Абе това защо е така,дали ще е така" :angryfire:
След 10 март излиза справочника !!!
Там ще пише всичко :study: .
That's all :albino: .

Тъй, тъй :) Налага се да потърпим още малко :bounce:
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

8 юни -предварителен по география??? Така ли?
ИзображениеИзображение
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Sun Shine написа:8 юни -предварителен по география??? Така ли?
Прочети к'во съм написал по-нагоре ! :roll:
:puke:
0x00000000
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Така при мен конкретната ситуация е, че няма да държа матура нито по история, нито по английски. В такъв случай коя оценка от дипломата ще ми е балообразуваща, по кой от двата предмета? Историята ли е с предимство или аз мога да избирам?
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
fiameta
В началото бе словото

Мнение от fiameta »

dobre,a ako imam 5 na maturata i 6 v diplomata po istoriq?
Аватар
ralitsam
В началото бе словото

Мнение от ralitsam »

от всичко написано до тука да разбирам ли, че изпитът по БЕЛ отпада за журналистиката!!! :?:
fiameta
В началото бе словото

Мнение от fiameta »

navsqkude informaciqta e razli4na... primer:doctors Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 11:55 pm

В началото бе словото

doctors, искам да те питам конкретно- за Софийския университет ще мога да избера по-високата оценка по литератураизмежду матурата и дипломата, така ли? на мен в дипломата поне засега литературата ми е пълно 6, а матурата само може да ми я развали...

За Софийския Университет много пъти във форума е отговаряно,че кандидатстудента ще може да избере при кандидатстване по-високата оценка по дадения предмет с който кандидатства,ако се е явил на матура по него,а ако не се е явил на матура,като балообразуваща ще е оценката от дипломата.

za6to prosto tozi sait ne se update-ne?oficialnite danni sa ot min godina!
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

fiameta написа:navsqkude informaciqta e razli4na... primer:doctors Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 11:55 pm

В началото бе словото

doctors, искам да те питам конкретно- за Софийския университет ще мога да избера по-високата оценка по литератураизмежду матурата и дипломата, така ли? на мен в дипломата поне засега литературата ми е пълно 6, а матурата само може да ми я развали...

За Софийския Университет много пъти във форума е отговаряно,че кандидатстудента ще може да избере при кандидатстване по-високата оценка по дадения предмет с който кандидатства,ако се е явил на матура по него,а ако не се е явил на матура,като балообразуваща ще е оценката от дипломата.

Аз се питам защо не сложат емо-икона която се застрелва,за да мога да я ползвам сега :roll: .
А познайте кога ще излиза справочника - въпрос за 200к лева !
Поне прочитайте предходния пост преди да пишете :angryfire: .
0x00000000
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Абе, хора, не разбрахте ли?!
Fiameta - ако имаш 3 на матурата по история или английски, а 6 в дипломата, щом си държал/а матура по тия предмети - взима ти се тя - т.е. 3. Кратко, точно и ясно си е казано в сайта! Какво се е говорело - не е важно. Вече го има черно на бяло.
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

fiameta написа:navsqkude informaciqta e razli4na... primer:doctors Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 11:55 pm

В началото бе словото

Най-точно на този въпрос ще може да се отговори когато излезне справочника,защото в него всичко ще е написано подробно,точно и ясно.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

fiameta написа:Най-точно на този въпрос ще може да се отговори когато излезне справочника,защото в него всичко ще е написано подробно,точно и ясно.
A до неговот излизане има само още 6 дни :wink:
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

И още поне десетина докато се разпространи в цялата страна.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”