ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Дати на изпитите за КСК 2008/2009
нали уж бяха казали че ще взимат оценка от матура по история или чужд език ако си държал такава? и то тогава е ясно че е задължително? пак не фанах
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Ако има държана матура по история, взима се тя; ако няма държана матура по история - търси се държана матура по чужд език - ако има - взима се оценката от нея, ако няма - взима се оценката по история от дипломата! За хората без държана матура се взимат оценките по БЕЛ и история или чужд език от дипломата. За матурата - не се избира от кандидата коя оценка (по история или чужд език) да му се вземе за балообразуваща - историята е с предимство, ако няма - тогава се взима тази от чуждия език!
Дано всички да са разбрали вече начина на балообразуването! Ако не - ще продължаваме да обясняваме и тълкуваме
Ох искам да ви питам защо излишно се ядосвате и пишете неща от сорта "Абе това защо е така,дали ще е така"
След 10 март излиза справочника !!!
Там ще пише всичко
.
That's all
.
Там ще пише всичко
That's all
0x00000000
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
null-byte написа:Ох искам да ви питам защо излишно се ядосвате и пишете неща от сорта "Абе това защо е така,дали ще е така"![]()
Там ще пише всичко.
That's all.
Тъй, тъй
Прочети к'во съм написал по-нагоре !Sun Shine написа:8 юни -предварителен по география??? Така ли?
0x00000000
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Така при мен конкретната ситуация е, че няма да държа матура нито по история, нито по английски. В такъв случай коя оценка от дипломата ще ми е балообразуваща, по кой от двата предмета? Историята ли е с предимство или аз мога да избирам?
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
dobre,a ako imam 5 na maturata i 6 v diplomata po istoriq?
от всичко написано до тука да разбирам ли, че изпитът по БЕЛ отпада за журналистиката!!!
navsqkude informaciqta e razli4na... primer:doctors Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 11:55 pm
В началото бе словото
doctors, искам да те питам конкретно- за Софийския университет ще мога да избера по-високата оценка по литератураизмежду матурата и дипломата, така ли? на мен в дипломата поне засега литературата ми е пълно 6, а матурата само може да ми я развали...
За Софийския Университет много пъти във форума е отговаряно,че кандидатстудента ще може да избере при кандидатстване по-високата оценка по дадения предмет с който кандидатства,ако се е явил на матура по него,а ако не се е явил на матура,като балообразуваща ще е оценката от дипломата.
za6to prosto tozi sait ne se update-ne?oficialnite danni sa ot min godina!
В началото бе словото
doctors, искам да те питам конкретно- за Софийския университет ще мога да избера по-високата оценка по литератураизмежду матурата и дипломата, така ли? на мен в дипломата поне засега литературата ми е пълно 6, а матурата само може да ми я развали...
За Софийския Университет много пъти във форума е отговаряно,че кандидатстудента ще може да избере при кандидатстване по-високата оценка по дадения предмет с който кандидатства,ако се е явил на матура по него,а ако не се е явил на матура,като балообразуваща ще е оценката от дипломата.
Аз се питам защо не сложат емо-икона която се застрелва,за да мога да я ползвам сегаfiameta написа:navsqkude informaciqta e razli4na... primer:doctors Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 11:55 pm
В началото бе словото
А познайте кога ще излиза справочника - въпрос за 200к лева !
Поне прочитайте предходния пост преди да пишете
0x00000000
Абе, хора, не разбрахте ли?!
Fiameta - ако имаш 3 на матурата по история или английски, а 6 в дипломата, щом си държал/а матура по тия предмети - взима ти се тя - т.е. 3. Кратко, точно и ясно си е казано в сайта! Какво се е говорело - не е важно. Вече го има черно на бяло.
Fiameta - ако имаш 3 на матурата по история или английски, а 6 в дипломата, щом си държал/а матура по тия предмети - взима ти се тя - т.е. 3. Кратко, точно и ясно си е казано в сайта! Какво се е говорело - не е важно. Вече го има черно на бяло.
fiameta написа:navsqkude informaciqta e razli4na... primer:doctors Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 11:55 pm
В началото бе словото
Най-точно на този въпрос ще може да се отговори когато излезне справочника,защото в него всичко ще е написано подробно,точно и ясно.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
A до неговот излизане има само още 6 дниfiameta написа:Най-точно на този въпрос ще може да се отговори когато излезне справочника,защото в него всичко ще е написано подробно,точно и ясно.
И още поне десетина докато се разпространи в цялата страна.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.