Ех, природо, що ти трябваше тоя мозък да го увеличаваш, що ти беше разум да ни даваш? (а, рима!) Само бъзика инстинктите с измишльотини. Тц-тц.
Не че се оплаквам
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

ххахахаrenesanz написа:демек,аз ти купувам всичко а ти ми даваш да те чукам,когато искам. нещо не ми е на сърце тая идея....rachence написа: Да й осигури комфорт и тн,както тя на него в др аспекти.
Това не е ли проблем според теб?...rachence написа:Той вижда в мен амбициозна, силна жена и в същото време нежна и искаща мъжка закрила - жена, каквато му трябва. Аз го виждам същото и в него. Не разбирам къде е проблема ?

Именно... но в повечето случаи, те очакват несвойствени неща като пари, коли, жилище... ше кажеш, че от скоростния лост ше зачене по-добре, отколкото от мен... Мисълта ми е, че в гените на жените е заложено да търсят най-добрия мъж за създаване на потомство... и материалните неща нямат нищо общо с тази теория - жените могат да заченат, износят и родят здраво поколение и от най-големия простак и бедняк... за какво им е толкова критерии за гаже/мъж...Boromir написа:На теория си прав. Но любовта е отвлечено понятие, маскиращо вродения стремеж към продължаване на рода. Следва, че е напълно естествено дамите да очакват не само един гол меч и една изпепеляваща любов, а и по-тленни неща, които да осигурят оцеляването на бъдещите келемета в джунглата, както и на самата семейна клетка.

Виж сега, той може да е принц неземен, с пари, коли, къщи, но като си е простак по душа - с кво ше ти помогне да си изгледаш детето? Като е хаймана и не му дреме за семейството си, дори и да има милиарди, пак няма да даде и цент за детето си и отглеждането му...black_lady написа:Ами може би върпосният бедняк/простак е подходяща партия за зачеването, но не и за отглеждането на детето, не мислиш ли? И не става дума за суета тук, а за сигурност по-скоро, според мен поне.
Kristo написа:Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...
Please don'tAmellie написа:Kristo написа:Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...
А аз като чуя подобно изказване от мъж , си мисля, защо тогава не ви затворим в резервати за сперма, та да е ясна ролята ви и да не се морите излишно да се правите на принцове и принцеси...
Защото жените са суетни и не искат само спермо-дарители, а и пичове, дето ше им купят цветя, дето ше ги возят с колата, дето ше им цакат кинти...Amellie написа:Kristo написа:Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...
А аз като чуя подобно изказване от мъж , си мисля, защо тогава не ви затворим в резервати за сперма, та да е ясна ролята ви и да не се морите излишно да се правите на принцове и принцеси...
Абсолютно правилноblack_lady написа:Ами може би върпосният бедняк/простак е подходяща партия за зачеването, но не и за отглеждането на детето, не мислиш ли? И не става дума за суета тук, а за сигурност по-скоро, според мен поне.
Да ти дам литература да почетеш защо детето не трябва да расте без бащаKristo написа: Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...