Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Мнение от Boromir »

На теория си прав. Но любовта е отвлечено понятие, маскиращо вродения стремеж към продължаване на рода. Следва, че е напълно естествено дамите да очакват не само един гол меч и една изпепеляваща любов, а и по-тленни неща, които да осигурят оцеляването на бъдещите келемета в джунглата, както и на самата семейна клетка.

Ех, природо, що ти трябваше тоя мозък да го увеличаваш, що ти беше разум да ни даваш? (а, рима!) Само бъзика инстинктите с измишльотини. Тц-тц.

Не че се оплаквам :bigsmurf:
Изображение
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

renesanz написа:
rachence написа: Да й осигури комфорт и тн,както тя на него в др аспекти.
демек,аз ти купувам всичко а ти ми даваш да те чукам,когато искам. нещо не ми е на сърце тая идея....
ххахаха :) разшири малко кръгозора си :) ако исках това нямаше да ми е гадже,а любовник и нямаше да си губя по цели дни с него,а само нощите :)
Давам му това от което той има нужда- спокойствие, топлота, разбиране, помощ и не на последно място обич. Аз също ги искам тези неща. Извличаме един от друг каквото ни трябва. Той вижда в мен амбициозна, силна жена и в същото време нежна и искаща мъжка закрила /сигурна съм,че знаете за какво говоря,момичета :)/ - жена, каквато му трябва. Аз го виждам същото и в него. Не разбирам къде е проблема ? :mrgreen:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

rachence написа:Той вижда в мен амбициозна, силна жена и в същото време нежна и искаща мъжка закрила - жена, каквато му трябва. Аз го виждам същото и в него. Не разбирам къде е проблема ? :mrgreen:
Това не е ли проблем според теб?... :?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ако виждаш в него амбициозна, силна жена... бе проблем си е :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Издребнявате, всички чудесно знаете какво имаше предвид тя.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Boromir написа:На теория си прав. Но любовта е отвлечено понятие, маскиращо вродения стремеж към продължаване на рода. Следва, че е напълно естествено дамите да очакват не само един гол меч и една изпепеляваща любов, а и по-тленни неща, които да осигурят оцеляването на бъдещите келемета в джунглата, както и на самата семейна клетка.
Именно... но в повечето случаи, те очакват несвойствени неща като пари, коли, жилище... ше кажеш, че от скоростния лост ше зачене по-добре, отколкото от мен... Мисълта ми е, че в гените на жените е заложено да търсят най-добрия мъж за създаване на потомство... и материалните неща нямат нищо общо с тази теория - жените могат да заченат, износят и родят здраво поколение и от най-големия простак и бедняк... за какво им е толкова критерии за гаже/мъж...

ех, суета...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Ами може би върпосният бедняк/простак е подходяща партия за зачеването, но не и за отглеждането на детето, не мислиш ли? И не става дума за суета тук, а за сигурност по-скоро, според мен поне.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Кристо, скоростният лост ще те закара бързо до болницата когато раждаш ;)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

black_lady написа:Ами може би върпосният бедняк/простак е подходяща партия за зачеването, но не и за отглеждането на детето, не мислиш ли? И не става дума за суета тук, а за сигурност по-скоро, според мен поне.
Виж сега, той може да е принц неземен, с пари, коли, къщи, но като си е простак по душа - с кво ше ти помогне да си изгледаш детето? Като е хаймана и не му дреме за семейството си, дори и да има милиарди, пак няма да даде и цент за детето си и отглеждането му...

Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Kristo написа:Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...

А аз като чуя подобно изказване от мъж , си мисля, защо тогава не ви затворим в резервати за сперма, та да е ясна ролята ви и да не се морите излишно да се правите на принцове и принцеси...
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Amellie написа:
Kristo написа:Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...

А аз като чуя подобно изказване от мъж , си мисля, защо тогава не ви затворим в резервати за сперма, та да е ясна ролята ви и да не се морите излишно да се правите на принцове и принцеси...
Please don't :angel7:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Amellie написа:

Защото жените са суетни и не искат само спермо-дарители, а и пичове, дето ше им купят цветя, дето ше ги возят с колата, дето ше им цакат кинти...

аз лично нямам нищо против да бъда отглеждан с едничката цел да заплождам женски.... проблема е че жените не се кефят на тази идея...
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

black_lady написа:Ами може би върпосният бедняк/простак е подходяща партия за зачеването, но не и за отглеждането на детето, не мислиш ли? И не става дума за суета тук, а за сигурност по-скоро, според мен поне.
Абсолютно правилно
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

защо се опитвате да обясните нещо, което просто не трябва да бъде обяснявано.

любовта е любов.

затова е велико усещане, защото го 4увстваш. едновременно те е страх и ти е напрегнато, но само по себе си е толкова хубаво, 4е просто не можеш да заспиш, не можеш да престанеш да мислиш, иска ти са да говориш, да подска4аш, да летиш...превръщаш се в един малък Дийн Мориарти, който също има желание да пътува, но другаде- в душата на другия.

пффф...опитах се да напиша нещо. ама не искам да пиша. предпо4итам да си 4увствам. по-яко е.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Kristo написа: Пък и съм за принципа, че само и единствено една майка може да отгледа качествено едно дете, бащата е (както казваха в един сериал) само "легален дарител на сперма"...
Да ти дам литература да почетеш защо детето не трябва да расте без баща :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”