Б.Борисов...Инженер по специалността "Противопожарна техника и безопасност" (ЛоЛ)... бодигард....
С/у негова фирма има заведени дела които все още висят (наскоро май излезе нещо и за окриване на пари ..свързано с приятелката му)... Обект е на оралната любов на Агенция "Фокус", с голяма заслуга за неговата популярност... добита не толкова с компетентност, колкото с позиорщина и поява навсякъде където се включи камера... той е човек използващ деликатната политическа обстановка у нас и се вживява в ролята на спасител..на нещо различно от другите политици... ужасно много ме дразни и ми е противен.. и не ми казвайте, че гласувате за него само щото не ви се гласува за БСП или СДС или някви такива... като не си си избрал кандидат, пусни празен вот, вместо да го вкарваш отзад на другите...
Всъщност вчеращната му изцепка ме провокира да пиша тук... това беше върховен акт на глупост и наглост... направо ме ужаси ... "направо се чудя с какъв акъл държавниците празнуват" се изказа някъде... при случай че този празник чества паметта не на 8 ... не на 800.. не на 8000 а на 35 хиляди души за свободата на тази държава... много съжалявам за загиналите при инцидента.. ужасна ситуация .. но моля Ви, това е най-големият национален празник.. знаех, че Борисов е нагъл, но си нямах на идея, че ще посмее да си прави PR точно с трети март ... някой от родителите на загиналите го каза ... от лична драма да правим национален проблем...
Не ви се е празнувало ? В траор сте? ОК, правете каквото ви се прави, но не се подигравайте с националните празници! Няма нужда от забрани и глупости.. оставете го на личен избор

Макар, че много хора се правят на "Многострадалната Геновева" и уж много им е болно за случилото се, а всъщото време въобще не им пука... аз съжлявам за тези хора и за семействата им.. съжалявам и за тези, които са били "просто свидетели" ... ужасен инцидент, който не пожелавам на никого... но не мога да си слагам всички трагедии на сърцето.. мисля да живея повече от 30 години ...пу-пу-пу.... все тая...
п.п. не знам защо, но гледам, че хората най-често използват думата "лайно" когато ги попитат за мнението им относно този човек.. и на мен тя ми изплува, но няма да я кажа

..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..