ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Дати на изпитите за КСК 2008/2009

Мнение от bubbly_water »

е ама при всички случаи е по-добре да кажем сутринта да си на изпит сле дтова най-много за 5 часа с кола все ще стигнеш за бала...а друго си е на 24ти да си на бал и сутринта от 8 да си на изпит....невъзможно си е....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Пътувайте със самолет. :mrgreen:
0x00000000
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Честита баба Марта на всички! С нея посрещнете пролетта и викнете любовта!
Бъдете живи и здрави и ви пожелавам от сърце всеки един от вас да постигне стремежа си тази година! :wink:
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Umeira написа:Честита баба Марта на всички! С нея посрещнете пролетта и викнете любовта!
Бъдете живи и здрави и ви пожелавам от сърце всеки един от вас да постигне стремежа си тази година! :wink:
:wink:
0x00000000
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

nadejda_mitova написа:Благодаря! И аз пожелавам на всички сбъдване на кандидат-студентските мечти( и не само) ;)
Присъединявам се и аз :D
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Вие, покрай пожеланията, така и не забелязахте, че има отправено запитване :wink:

Rainhardt, предварителен изпит по АЕ няма! :?
(Навярно вече си разбрал... :lol:)
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Angel of Sin~
В началото бе словото

Мнение от Angel of Sin~ »

Umeira написа:Видяхте ли в сайта, в КСК 2008/2009 на ФМЖК как ще се формира балът за журналистиката?! Оценките от изпитите по журналистика, като писмената е удвоена (това е ясно) + забележете - оценките от матурите по БЕЛ и история или чужд език!!!

Да ви е честито, приятели :( !

Май тази година ФЖМК ще се нафрашка със завършили пре миналите години, които не са имали матури и на които ще им вземат оценките от през годините!!!
Можеш ли да ми пуснеш линк със сайта? Надявам се, че ще можем да избираме кое да се включва в бала-втора матура или оценката от дипломата ..:)
Едно момиче може да чака правилния мъж,
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Вероятно ТОВА е инфото, за което питаш. :)
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Ами да, точно това е информацията...

Не, angel of Sin, би било прекалено хубаво, ако имахме възможност да си избираме с коя оценка (от матурата или от дипломата) да се формира балът ни. А и едва ли някой на матурата ще изкара същата оценка като тази от дипломата, не вярвам да изкара и по висока, та ако бяха така добри да ни дадат възможност да си избираме - едва ли някой би предпочел оценката от матурата за балообразуваща.

Това, което разбрах, е, че тези, които са държали матура - взима им се оценката от задължителната матура по БЕЛ. Ако са държали втора матура по история или чужда език - взима се и тя - ако не са държали матура нито по история, нито по чужд език - тогава ще им се вземе оценката по история от дипломата. А балът на хората, завършили през миналите години, ще се формира с оценките от дипломата им по БЕЛ + история или чужд език.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Umeira написа:Ами да, точно това е информацията...

Не, angel of Sin, би било прекалено хубаво, ако имахме възможност да си избираме с коя оценка (от матурата или от дипломата) да се формира балът ни. А и едва ли някой на матурата ще изкара същата оценка като тази от дипломата, не вярвам да изкара и по висока, та ако бяха така добри да ни дадат възможност да си избираме - едва ли някой би предпочел оценката от матурата за балообразуваща.

Това, което разбрах, е, че тези, които са държали матура - взима им се оценката от задължителната матура по БЕЛ. Ако са държали втора матура по история или чужда език - взима се и тя - ако не са държали матура нито по история, нито по чужд език - тогава ще им се вземе оценката по история от дипломата. А балът на хората, завършили през миналите години, ще се формира с оценките от дипломата им по БЕЛ + история или чужд език.
Откъде идва този твой песимизъм ? :dontknow:
Всеки явяващ се на матура трябва да се бори за максимум и да вярва в себе си че може да постигне това :!:
Аз пък знам точно обратното което твърдиш .
Повярвай ми ще има хора които ще избират матурата като балообразуваща.
Ще има хора с толкова абстрактни комбинации , че свят ще ти се завие.
Все пак няма да кандидатстват и държат матура 10 човека :roll: .
Ще ти дам пример защо матурата би била полезна.
Примерно някой има лоша оценка и я анулирва , но не успява да си я оправи , a на матурата успява ( тоест 2 шанса ) :wink:
Това е пример в положителен аспект , за отрицателните няма да пиша !
:drunken:
0x00000000
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Мда... Позамислих се, null-byte, може би трябва повече да вярвам във възможностите си - ЩЕ СЕ СПРАВИМ!!! :):):)
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Umeira написа:Мда... Позамислих се, null-byte, може би трябва повече да вярвам във възможностите си - ЩЕ СЕ СПРАВИМ!!! :):):)
Така е много по-добре ! :D
0x00000000
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

:wink:
Angel of Sin~
В началото бе словото

Мнение от Angel of Sin~ »

4. Балообразуването ще бъде извършено по следния начин:

“Журналистика”- оценка от писмен изпит X коефициент 2;

“Журналистика”- оценка от устен изпит;

“Български език и литература”– оценка от дипломата;

“История” или Чужд език – оценка от дипломата.

Вижте това.Аз по принцип знам че СУ е обявил, че ще взима по-високата оценка..Наистина има хора, които може да нямат 6 в дипломата, а да изкарат по-висока на матурата.В крайна сметка, като излезе справочникът, ще видим:))
Едно момиче може да чака правилния мъж,
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Е това вече ми разби всички представи, че знаем какво се случва. От колко време е тази информация. Отварям сега, чета и направо шаш, шок и ужас. Ама то излиза, че всеки ден нови правила има. За да се убедя правилно ли съм разбрала, ще попитам отново. История или Чужд език значи, че АЗ си избирам едно от двете неща, нали? Да не излезе после, че нещо е задължително, че ще се застрелям. Буммммм!!!
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”