МО-всички курсове (reloaded)
Модератор: MidwinterSun
Re: МО-всички курсове (reloaded)
Бре как замря темата. Да не би да изтрепах рибата с въпроса си по-горе ?
Е, не ми помагаш. Трябва ми втори език френски, първи курс. Няма ли някой, който да знае ?
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
Мисля че никой не остана с втори френски
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
Някой може ли да разкрие мистерията около програмата за магистри? Във вторник започват лекциите, а учебната програма още я няма. Защо се бавят? Ако някой има такава програма от минали години ще се радвам да я сподели с нас... Рових из интернет и не можах да открия нищо... Помощ!!!
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Мисля, че по въпроса с втори език френски мога да дам следната информация:
Води го Мария Атанасова (Мери), но понеже съм на първи френски-горещо не го препоръчвам на когото и да било, решил да учи езика.
Не за друго-нищо няма да научите при нея,ако не сте го учили до сега!
Води го Мария Атанасова (Мери), но понеже съм на първи френски-горещо не го препоръчвам на когото и да било, решил да учи езика.
Не за друго-нищо няма да научите при нея,ако не сте го учили до сега!
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Явка време е да се веснеш и на лекцийки
иначе: вторник: 10:00-13:00-история;
13:00-15:00-КПРБ;
сряда: френски (за тези, които ходят), но още не се знае от колко часа;
15:00-17:00-ОЧП;
четвъртък: 11:00-13:00-история на Б-я след ВСВ (избираем);
15:00-17:00-всеобща история на д-вата и правото (избираем);
17:30-20:00-СКП
Това е от мен!
П.П.:Въпросното момиче, което беше изхвърлено от лекция по политология през ноември (ако правилно си спомням) е от ГГФ,СУ 2-ри/3-ти курс и живее в Студентски град, блок 42б или поне така знам!
Пожелавам ви по-малко контакти с нея!
иначе: вторник: 10:00-13:00-история;
13:00-15:00-КПРБ;
сряда: френски (за тези, които ходят), но още не се знае от колко часа;
15:00-17:00-ОЧП;
четвъртък: 11:00-13:00-история на Б-я след ВСВ (избираем);
15:00-17:00-всеобща история на д-вата и правото (избираем);
17:30-20:00-СКП
Това е от мен!
П.П.:Въпросното момиче, което беше изхвърлено от лекция по политология през ноември (ако правилно си спомням) е от ГГФ,СУ 2-ри/3-ти курс и живее в Студентски град, блок 42б или поне така знам!
Пожелавам ви по-малко контакти с нея!
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
Въпросът е дали го има като втори език в първи курс.
-
Vel
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Има го по принцип, но след една хм, лекция по френски аз, както и мнозинството от групата се прехвърли на други езици.
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
има го ама никой не ходи
Причината е в това, че е накарала още от първия път да правят изречения на френски хора, които дори не са чували, че третата буква се чете "се", а не "це" (което е мнооооооого тъпо от нейна страна поне според мен)
за повече инфо мога да я питам, когато се видим с нея (може би ще е тази сряда)!!!!!!!
Причината е в това, че е накарала още от първия път да правят изречения на френски хора, които дори не са чували, че третата буква се чете "се", а не "це" (което е мнооооооого тъпо от нейна страна поне според мен)
за повече инфо мога да я питам, когато се видим с нея (може би ще е тази сряда)!!!!!!!
Ама има ли още занятия по френски или групата се разпадна ? И къде и кога са занятията ? На стената в Университета няма никаква информация.
- Ladette
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Колеги,
френски втори език ще се провежда или в понеделник в стая 204 в блок 2 на Стопански факултет от 08:00 до 11:00, или в сряда на същото място от 09:00 до 13:00. Денят е по ваш избор, но трябва да се свържете с Мери (за което не мога да помогна)
френски втори език ще се провежда или в понеделник в стая 204 в блок 2 на Стопански факултет от 08:00 до 11:00, или в сряда на същото място от 09:00 до 13:00. Денят е по ваш избор, но трябва да се свържете с Мери (за което не мога да помогна)
Life is a lesson, you learn it when you are through...
Благодаря ти. За първи курс става въпрос , нали ?
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Да, колега, разбира се, че става въпрос за първи курс!
Мога ли все пак да имам честта да разбера на кого дадох тази информация от "акаунта" на колежката
Мога ли все пак да имам честта да разбера на кого дадох тази информация от "акаунта" на колежката