това, ако е истина, официално можете да се чувствате пре*бани, поне според мен. изобщо, дори ако тези промени имат пюсове, съвмявам се вие да ги усетите, защото, както написа Ели, ще мислите за формата, а не за съдържанието.automobiliste написа:А и доколкото разбрах на устен допускат първите 300 човека с най-високи оценки.На есенцата ще бъде голяма "касапница".
Отпада изпитът по литература за журналистиката в СУ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Re: Отпада изпитът по литература за журналистиката в СУ
Ще допуснат до устния първите 320, справили се най-добре на писмения, тъй като писменият е на 17 юли (съвпада с редовния изпит по БЕЛ в УНСС), "оцелелите" на него ще се явят на писмен на 31 юли.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Umeira написа:Ще допуснат до устния първите 320, справили се най-добре на писмения, тъй като писменият е на 17 юли (съвпада с редовния изпит по БЕЛ в УНСС), "оцелелите" на него ще се явят на писмен на 31 юли.
На УСТЕН
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Да, благодаря ти за поправката - грешка в бързината. 
И още една корекция - не 320, а 350 ще бъдат допуснати до устния изпит. Сега проверявах в сайта.
И още една корекция - не 320, а 350 ще бъдат допуснати до устния изпит. Сега проверявах в сайта.
Аз така и не можах да разбера, изпитът за целия факултет ли отпада или само за специалността последно....? Ако изобщо по темата може да се каже нещо "последно" 
- rueva
- Пишеща машина
изпитът по журналистика се държи от целия факултет 
Ммм, не. Въпросът ми беше друг. Някои от изказванията бяха, че изпитът по литература отпада за специалност Журналистика ("Кандидатите за специалността "Журналистика" ще се явяват на писмен и на устен изпит, като за тях отпада досегашният изпит по български език и литература"-тук не се говори нищо за другите две спрециалности във факултета), други, че отпада за целия факултет("Кандидат-студентският изпит по литература ще отпадне за Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) в Софийския университет "Св. Климент Охридски"). То в крайна сметка ще се разбере със сигурност средата на март, но аз да си попитам...
- rueva
- Пишеща машина
99% за целия факултет
Аз мисля, не мисля - сигурна съм, че се има предвид под "Журналистика" и трите журналистически специалности. Изпитите са напълно еднакви и за трите специалности във ФЖМК.
А забелязахте ли, че на 17 юли е и изпитът по Журналистика в СУ, и изпитът по литература в УНСС?! Ще бъде коригирано по всяка вероятност, но знае ли човек какво да очаква вече...
Да, миналата седмица си изваждах датите за изпитите и забелязах дублирането. Според мен никой не го е грижа, че датите се дублират, и е малко вероятно да бъде сменена датата. Така че - съветът ми за тези, които ще се явяват и на двете места - дайте всичко от себе си на пробния изпит по БЕЛ в УНСС, защото на редовния може и да нямате възможност да се явите!
-
Angel of Sin~
- В началото бе словото
Нямам думи просто,не искам да коментирам. С толкова нерви и отрицателни емоции се заредих миналата седмица,че вече претръпнах.
Някой може ли да ми каже кога точно ще се проведе курсът по журналистика в СУ и кога започва записването
Някой може ли да ми каже кога точно ще се проведе курсът по журналистика в СУ и кога започва записването
Едно момиче може да чака правилния мъж,
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.
времето и с грешните.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Първия курс е април месец, така че записването би трябвало да започне още в следващите няколко дена 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
Angel of Sin~
- В началото бе словото
Мерси.Ако имаш опит,може да ми драснеш ЛС и да споделиш с моя милост:Р
Едно момиче може да чака правилния мъж,
времето и с грешните.
времето и с грешните.
- black_milk
- В началото бе словото
А аз исках да попитам може ли така да се явиш само на предварителния ( имам предвид УНСС ),без редовния ...не трябва ли и на двата или само на редовния ,за да ти е валидна оценката после?Umeira написа:Да, миналата седмица си изваждах датите за изпитите и забелязах дублирането. Според мен никой не го е грижа, че датите се дублират, и е малко вероятно да бъде сменена датата. Така че - съветът ми за тези, които ще се явяват и на двете места - дайте всичко от себе си на пробния изпит по БЕЛ в УНСС, защото на редовния може и да нямате възможност да се явите!
the eternal strive for perfection...