ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Дати на изпитите за КСК 2008/2009

Мнение от bubbly_water »

то даже ни е по-близо :wink: :mrgreen:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
piros
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от piros »

nadejda_mitova написа:И аз съм от математическа гимназия, но от Враца. :)
И аз съм от МГ, но от Ямбол :) Много математици, бре :)
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Аз уча в гим. ама не знам профила си :P .
Произвеждаме бира , тестваме я , решаваме задачи .
Т'ва е като цяло учебния процес :sign3: .
0x00000000
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

И аз съм от математическа паралелка. Много математици се навъдихме във Журналистическия мерак ;)

Но реално погледнато много се отклонихме от темата, която беше за датите на изпитите. Сигурно ще ви прозвуча банално, но ... това окончателни дати ли са?! Питам, защото единственият предварителен изпит на една съученичка (по биология) е на 25.05 тогава е абитуриентския ни бал. Все се надявам да не са верни датите.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

di_snooker, официални са датите, даже предполагам, че другата седмица ще изведат и на сайта на Университета цялата нова информация. За щастие моя предварителен по история е две седмици преди бала :-) Но иначе е мн кофти като съвпаднат... Имам едни познати, които от бала направо отидоха на изпит по математика в СУ миналата година... резултатите не бяха очарователни :lol:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

/off
Бахти,не вярвах,че освен мен има толкова много ученици от МГ,насочили се към специалности,несвързани с точните науки.Но така е-като те гърчат 5 години в гимназия с математика и физика накрая просто ти писва.
Humanism is death disguised as life.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Ех, тази математика. С нея сме скарани от около 5 години. Всъщност откакто влязох в гимназията.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Айде и аз да се включа в офф-топика :D Компютърджия с яко математика и физика от София съм (даже съм влизал с два такива специални изпита) и... кандидат-правист :P
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Явно тук желанието да влезем в специалност право е обединяващият компонент.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Видяхте ли в сайта, в КСК 2008/2009 на ФМЖК как ще се формира балът за журналистиката?! Оценките от изпитите по журналистика, като писмената е удвоена (това е ясно) + забележете - оценките от матурите по БЕЛ и история или чужд език!!!

Да ви е честито, приятели :( !

Май тази година ФЖМК ще се нафрашка със завършили пре миналите години, които не са имали матури и на които ще им вземат оценките от през годините!!!
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

ФЖМК ми писаха...Ако не е държана матура по чужд език или по история(говорим за тазгодишни завършващи) се взима оценката по история от дипломата. НО ако е държана матура по един от двата предмета задължително се взима оценката от нея. Плюс оценката от матурата по БЕЛ, плюс удвоената по журналистика-писмен и един път журналистика-устен. Максималният бал отива на 30 за ФЖМК.

Умейра, да ти кажа не е особено вярно. Да завършилите предишни години ще имат малко предимство- отлични оценки в основата. Но сещай се какъв сеч ще бъде на писмения по журналистика...Само най-добрите 350 ще оцелеят до устния...Нека силата бъде с вас(и осведомеността ви по обществени събития) :lol:
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

С други думи - прецаках се жестоко - писах втората матура по английски :(:(:(, а по история до сега съм нямала по-ниска от 6.
Е, всяко зло за добро - какво да се прави - нашият випуск сме изкупителни жертви!
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

di_snooker написа:И аз съм от математическа паралелка. Много математици се навъдихме във Журналистическия мерак ;)

Но реално погледнато много се отклонихме от темата, която беше за датите на изпитите. Сигурно ще ви прозвуча банално, но ... това окончателни дати ли са?! Питам, защото единственият предварителен изпит на една съученичка (по биология) е на 25.05 тогава е абитуриентския ни бал. Все се надявам да не са верни датите.
Е аз няма да съм Журналистка,да се надяваме Туристка ;)Иначе нищо,че уча в МГ ;)
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Нашият бал пък е на 25-ти, а има хора от класа, които ще кандидатстват с биология. Ужас!
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

И нашият бал е на 25-ти. Много е неприятно за кандидатстващите с биология.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”