или "Вие четиримата - излезте" или нещо подобно...
Колко пъти са ви гонили от лекция/упражнение? (23.09.2005)
- Гост
- Пишеща машина
Колко пъти са ви гонили от лекция/упражнение? (23.09.2005)
Та колко пъти сте чували изречението: "Колега, напуснете!"
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми ако се правиш на идиот предполагам че не са длъжни да те търпят.. макар че верно в повечето случаи се налага да търпиш тоя дето си плащаpost-mortem написа:е как- това позволено ли е? Доколкото знам поне в средните и основните училища е забранено учители да гонят учениците от часове, а поне в университета си плащаш за образованието, а да те гонят от лекции...
Гост - надявам се да не го чувам често
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
имало е такива случаи.
По археология веднъж асистентката изгони цялата ни група.Беше бясна , че никой не е чел за упражнението , а тя много изискваше...Ужас. По същия предмет професорът изгони 1 нагъл колега , който играеше шах.Просеше си го направо.Професорът му обясни надълго и широко защо му е толкова обидно , че се трепе и се дере , за да ни даде знания и т.н , а оня продължи да си играе.Отговаряше му нагло и накрая го изгони с право...
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ццц как аз не съм пуснал тази тема
...
Ами да видим:доколкото си спомням са ме гонили 2 пъти от упражнения.А доста пъти са ме "молили" да напусна лекция или упражнение,но не са успявали
.Казвам ,че повече "няма да правя така"
и е действало...до след 10тина минути и пак се повтаря същия диалог.Абе въобще-имал съм си проблеми с преподаватели по въпроса за дисциплината в час,но никога не ми се е отразявало на успеха(то пък един успех,мале,мале...)или поне така си мился
.
Ами да видим:доколкото си спомням са ме гонили 2 пъти от упражнения.А доста пъти са ме "молили" да напусна лекция или упражнение,но не са успявали
-
Deyan Radev
- В началото бе словото
Аз влязох държавна поръчка и таксата ми е 100 лв. на семестър, а стипендията - 50 лв. на месец. Значи, общо взето, не аз плащам, а те ми плащат, защото се образовам.post-mortem написа:в университета си плащаш за образованието, а да те гонят от лекции...
В първи курс един колега строши чин и стол, защото "За кво си плащам?!". И той плаща 100 лв. на семестър. Явно полученото знание за сметка на платената семестриална такса за някои хора няма никаква стойност. Или поне стойността му е по-ниска от 100 лв. на семестър (ако разсъждавам като бъдещ икономист) и трябва да се компенсира я със счупени столове, я с надменност по отношение на преподавателите и неуважение към колегите, за които получаваното знание има по-висока стойност (от 100 лв. на семестър).
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: