откъде да знам дали е по-малка от менphoebe написа:Щото е по-млада от теб и успяла в живота?![]()
Рияна ме кефи, мъч.
а дали е по-успяла - зависи какъв е критерият ти.
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
откъде да знам дали е по-малка от менphoebe написа:Щото е по-млада от теб и успяла в живота?![]()
Рияна ме кефи, мъч.
Г/д е лесно - харесваш тези, които нямат твоите качества по-добре от теб и/или имат различни качества (ум ,външност, цици, дупе, мускули, усмивка, интелект), не харесваш тези, които приличат на теб, но са по-добри, така да се каже "с твоите оръжия". При малко по-задълбочен анализ, се стига до тоя изводKristo написа:защо ли очаквах точно такова мнение...dimage написа:Хм, въпрос на вкус. За мен Радост е доста противна, дори не виждам чар в нея....![]()
Вярно е въпрос на вкус дали те кефи или не, но рядко виждам момиче да каже, че се кефи на външния вид на друго такова... нямам предвид някоя 13 годишна да каже, че се кефи на Лизби Лоън или Хилъри Дъф... а между момичета на еднаква възраст...
Не визирам конкретно Димеж, тя все пак се кефи на Нели, а мрази Радост, при мен и Джеймс е обратното... но винаги съм се чудел как се оформя вкуса за красота у хората... интересна тема...
при мен не е така.phoebe написа: не харесваш тези, които приличат на теб, но са по-добри, така да се каже "с твоите оръжия". При малко по-задълбочен анализ, се стига до тоя извод
Как преценяваш,че не е добра в пеенето,щом не слушиш типа музика ,в който тя се изявяваIce_Spirit написа:при мен не е така.phoebe написа: не харесваш тези, които приличат на теб, но са по-добри, така да се каже "с твоите оръжия". При малко по-задълбочен анализ, се стига до тоя извод
А успял значи да правиш това,което искаш,и да си добър в него.А за мен тя не е добра в пеенето
за тази цел имах албумите й на компа си за по-малко от 2 дниПлазмодий написа:Как преценяваш,че не е добра в пеенето,щом не слушиш типа музика ,в който тя се изявяваIce_Spirit написа:при мен не е така.phoebe написа: не харесваш тези, които приличат на теб, но са по-добри, така да се каже "с твоите оръжия". При малко по-задълбочен анализ, се стига до тоя извод
А успял значи да правиш това,което искаш,и да си добър в него.А за мен тя не е добра в пеенето

Аааа не! тва само ше разсейва партньора от истинската причина да са в леглото...black_lady написа: В леглото й трябва да може да охка подходящо, а това жените го могат и без гласови данни

Kristo написа:Аааа не! тва само ше разсейва партньора от истинската причина да са в леглото...
аз бих си казал "кво па и става на таз"