Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
vanityfair
В началото бе словото

Re: Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Мнение от vanityfair »

Почнахме Семейни обичаи по Българска етнология. Писахме за сватбата, но не довършихме.
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Радко
В началото бе словото

Мнение от Радко »

Е как кой съм? то си пише- Радко (от твоя курс)
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Радко написа:Е как кой съм? то си пише- Радко (от твоя курс)
Въпреки че си пише беше добре да се представиш ;) всеки може да се напише Радко ;) И все пак добре дошъл във форума
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Радко
В началото бе словото

Мнение от Радко »

А вие няма ли да ми кажете кой кой е? А няма да е зле да ме адднете и в skype?
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Ей колеги .. как мислите ще имаме ли честта да видиме Бакалов преди изпита? :albino: :drunken:
Радко написа:А вие няма ли да ми кажете кой кой е? А няма да е зле да ме адднете и в skype?
хаха е ми кажи си скайпа 1во :mrgreen: Ралица съм аз .. по-малко русата :lol: :lol: Ти по какъв повод реши да се присъединиш към култовото ни форумче?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Бакалов смятам, че може и да се появи :lol: . Стига сега, все пак човекът е болен - простено му е :roll:
Аз съм Аня :albino:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Болен ли е, не бях забелязал :shock: Той Бакалов един етаж под мен живее и оня ден не видях да му има нещо като с качваше в колата :bigsmurf: Ам може да сляза да го питам, ако искате :roll: Хахахах, много интересно - като комшия ме поздравява, ма като студент май не ме помни :idea: , понеже в Университета ме подминава :?
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

значи в сряда, когато се събирахме за лекции, минаваше 9и30 и никой не идваше...
тъкмо се чудехме какво да правиме и един колега беше се сетил да провери какво става и каза, че нак абинета на бакалов е пишело, че в болнични от 20 февруари
и ние си тръгнахме
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

drakusa написа:Болен ли е, не бях забелязал :shock: Той Бакалов един етаж под мен живее и оня ден не видях да му има нещо като с качваше в колата :bigsmurf: Ам може да сляза да го питам, ако искате :roll: Хахахах, много интересно - като комшия ме поздравява, ма като студент май не ме помни :idea: , понеже в Университета ме подминава :?
хаххах абе болен .. мн ясно че няма да се занимава със зайците :albino: :roll: нали е голямата работа 8) А той с тебе е като в рекламата на Ути със салама ("Ути е елегантен винаги, а Петър Бъчваров ходи по анцунг до магазина") :blackeye: :mrgreen:
Аз предлагам да пуснеме залози - дали ще видиме тоя човечец преди изпита.
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

хаххах абе болен .. мн ясно че няма да се занимава със зайците нали е голямата работа А той с тебе е като в рекламата на Ути със салама ("Ути е елегантен винаги, а Петър Бъчваров ходи по анцунг до магазина")
Аз предлагам да пуснеме залози - дали ще видиме тоя човечец преди изпита.
При нас идваше на лекции, може наистина човека да не е съвсем здрав :? Но на изпита едва ли ще го видите за дълго. Аз говоря за История на Византия - беше писмен и после оценките дори не ги нанася той, а асистентката. Ама на вас сигурно християнство ви води - нали сте по-умнички и от няколко години сложиха в учебния план История на религиите, ние по-профанните от старото поколение нямахме :shock: Но ще учите и Византия, така че споко :)
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

аа значи нас са ни прецакали с тея религии :evil: :D кой ги излъга, че сме толко умни :mrgreen:
Иначе ест .. може да не е добре човека.. ама аз все си мисля, че ще ни прати някой заблуден асистент да ни води лекциите.. а това за изпита ме изненадва мислех, че поне тогава ще се появи :roll:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

ахаха да да учиме ние християнство многоо, ма направо се преучихме :lol: Иначе 2ри курс имат история на Византия при него, ама не знам дали са имали до сега ... не се сетих да попитам :scratch:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Аз смятам, че ще се появи за изпита - да ми нанесе 2ката по ислям (нали уж той нанася оценките в протокола) и да се приключва въпроса :violent3:

Радко
В началото бе словото

Мнение от Радко »

radko_izverga ама аз отдавна ви бях пратил искане за добавяне и аз съм ви добавил?
А за желанието за форума- мисля че ще ми е приятно да си пиша с вас.
Мерси за послещането!
Аватар
Mystic_girl
В началото бе словото

Мнение от Mystic_girl »

Колеги, да знаете, че няма да имаме Християнство.... даже няма да имаме сигурно до май месец, ако не намерят заместник ! :scratch: После да му мислим за сесията :study: :?:
"Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов."
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”