Справочник за кандидат-студенти през 2008
Модератор: Boromir
Справочник за кандидат-студенти през 2008
Кога ще излязе по книжарниците Справочника за кандидатстване за 2008?
Не е ли вече крайно време да се появи?
Не е ли вече крайно време да се появи?
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Справочник за кандидат-студенти през 2008
очаквайте го пред пролетта, обикновено тогава излиза. 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Пред пролетта. Значи сега.
В четвъртък май, изгубих бройката на дните, бях в 229 при информатика първи курс, излизам и в това време Бабев влиза с думите: "слънце пекна, пролет пукна, още лекцията не сме свършили".
В четвъртък май, изгубих бройката на дните, бях в 229 при информатика първи курс, излизам и в това време Бабев влиза с думите: "слънце пекна, пролет пукна, още лекцията не сме свършили".

Аз четох някъде, че в първите дни от февруари, но не знам колко е достоверна тази информация. Ако е вярно - точно с началото на втория срок, да се надяваме!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Не разчитайте...преди април единствено на УНСС ще излезе.Миналата година на Софийския излезе на 5,6 април 
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Така е, по принцип са готови малко преди изложението на университетите в "Земята и хората".

Мдааа, ясно... Аз бях помолила миналата седмица познати да питат за справочника в книжарницата на СУ, но там бяха казали - към март, април, точно както казваш ти, fly4o. Няма нищо, ще изчакаме (не че имаме друг избор, де), но интересно как до 28-ми февруари трябва да сме заявили втория предмет за матура, без да имаме никаква яснота
?!
пишете нещо, което няма да ви трябва.. и си запазвате успеха по предметите, с които кандидатствате... а справочниците са говотови по времето на студентската борса(началото на Март.. някъде..)
и сама да съм в автобуса пак ще се бутам...
Аз разбрах, че в СУ ще взимат по високата оценка (от матурата или от предмета в дипломата), а това е доста узгодно за нас.
нас в провинцията ни накараха да подадем заявленията още преди 2 седмициUmeira написа:Мдааа, ясно... Аз бях помолила миналата седмица познати да питат за справочника в книжарницата на СУ, но там бяха казали - към март, април, точно както казваш ти, fly4o. Няма нищо, ще изчакаме (не че имаме друг избор, де), но интересно как до 28-ми февруари трябва да сме заявили втория предмет за матура, без да имаме никаква яснота?!
писах вече математика, па каквото се получи...
Еее, ама защо им се връзвате?! Ясно беше, че заявленията за втората матура се подавят от 14 до 28 февруари. Но да ти кажа - и в последния ден да бяхте подали заявленията, пак нямаше да хванете справочниците, така че... А и в справочниците едва ли ще пише нещо по-различно от това, което е известно до този момент, та... Споко!
вече достатъчно изнервихме ръководството на училищетоUmeira написа:Еее, ама защо им се връзвате?! Ясно беше, че заявленията за втората матура се подавят от 14 до 28 февруари. Но да ти кажа - и в последния ден да бяхте подали заявленията, пак нямаше да хванете справочниците, така че... А и в справочниците едва ли ще пише нещо по-различно от това, което е известно до този момент, та... Споко!
то ми е ясно, че нямаше да си променя решението, но имаше много хора, които до последно се чудеха какво да пишат