когато разбереш нещо за датите - пиши. Успех ти полежавам, същото желая и на себе си и дано станем колегиlisichora написа:Това е много добре с предварителния по журналистика. Да кажа на бъдещите мераклии като мене за ФЖМК, че им писах и имейл и казаха, че ще си има и курс- през пролетната ваканция, но не са уточнени още датите. Оф голямо мазало стана вече...Много информация ми се сърба за един ден!![]()
![]()
ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Re: Дати на изпитите за КСК 2008/2009
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Както обикновено, предполагам, че курс по журналистика ще има както през април (обикновено в дните от априлската ваканция), така и през юни. Предполагам курсът се провежда два пъти, за да имат възможност желаещите да се явят на курс по БЕЛ през април, а през юни - по журналистика. Тази година априлската ще е по-кратичка, та предполагам управата на СУ ще се съобрази с това.
-
tinglit
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: втори
А някои знае ли кога започва записването за предварителните изпити?
...Work smart, not hard!...
Здравейте, току що се регистрирах!
И аз искам да попитам за предварителния по литература. Последното, което ми казаха, е че ще има предварителен, но има проблем с организацията и още не се знае точната дата...
Виждам, че тук сте казали, че няма да има, но аз искам да попитам още веднъж 
И аз искам да попитам за предварителния по литература. Последното, което ми казаха, е че ще има предварителен, но има проблем с организацията и още не се знае точната дата...
Да, tinglit, записването за предварителните изпити в СУ е от 24.03. до 22.04. в "Учебен отдел", кабинети 227 и 228.
Това го четох в http://www.dnes.bg, ако не се лъжа.
Това го четох в http://www.dnes.bg, ако не се лъжа.
Нали не искате да ми кажете, че записването ще се осъществява само в София, тъй като аз съм от т.нар. провинция?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Информация къде може да се запишете за изпитите - http://www.ckpi-bg.comОт 24 март до 22 април кандидат-студентите могат да се запишат за провеждащите се предварителни изпити в Софийски университет. Записването става в Учебен отдел - каб. 227 и 228 на Ректората.
Последно промяна от KRSOne на 27 Фев 2008, 18:58, променено общо 1 път.
Аз съм от Шумен.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
babangida от кое даскало си???
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
ааа cool аз съм от мг-то
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
и аз съм от мг-то ама в Габрово

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
хахахаха
е то не е далече бе 
ем да колко му е
един баир разстояние 
че и то близо