а избор на спорт като задължително избираема подготовка ли е
Модератори: ники, Methuselah
- sapiorka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
а избор на спорт като задължително избираема подготовка ли е
В смисъл всеки пита за спорт...всеки казва срокове...и всеки гледа да се запише навреме за да не го пренасочат към друг спорт.... аз ли съм се объркала или наистина те задължават?
Budi zatvoren za nepoznatite,a otkrit za priqtelite, no ne prekaleno, za6toto nikoga ne se znae koi ti e priqtel i koi ne e!
Не съм много сигурен, но доколкото знам зависи от факултета, дали спорта е задължителен. При нас, ФКНФ, пак доклокото знам, не е. Най-добре си виж учебния план дали е в избираемите или задължителни дисциплини. А суетата относно срокове и т.н. е защото хората искат да запишат нещо което ще им е интересно. 
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Re: а избор на спорт като задължително избираема подготовка
Да те пренасочат към друг спорт много много не ми се вярва, наистина ли го правят? Много ме съмнява, защото на преподавателите също им плащат на бройка студенти. Аз лично не знам за спорт, където са запълнили местата и биха ти отказали да се запишеш, само защото не можеш да се вредиш в бройката.sapiorka написа:В смисъл всеки пита за спорт...всеки казва срокове...и всеки гледа да се запише навреме за да не го пренасочат към друг спорт.... аз ли съм се объркала или наистина те задължават?
"всеки гледа да се зашише навреме" - в момента никой не се записва, само разпитва кое какво всъщност е от препатили. Записването на спортове започва с започването на учебната година.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
абе и аз да се вредя с едно въпросче: значи много искам да спортувам, при това нещо дето да не е от типа "спорт за мързели", даже може повече от 1 спорт да запиша.. ама мисля да ходя редовно на лекции (поне 1-вата година задължително) и да работя, вероятно предимно нощна смяна.. дали ще ми остава време за спорт? ако някой в същото положение сподели опит, ще му бъда благодарен
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg