От къде знаеш ??Korelov написа:8.06 е Предварителния по География, а основния е след 17.07 нататък но не знам точна дата.
КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
Това за тегленето на двете теми....и двете ли ще трябва да развиеш или,която си избереш ??
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз мисля, че ще имаме право на избор. Представи си, че се падне регион + население или растиниевъдство. В такъв случай 5 часа, няма да са достатъчни и за едната тема 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Аз разбрах, че часовете няма да са 5, а 4Аз мисля, че ще имаме право на избор. Представи си, че се падне регион + население или растиниевъдство. В такъв случай 5 часа, няма да са достатъчни и за едната тема
Последно промяна от lovesecret на 25 Фев 2008, 17:44, променено общо 1 път.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Ммм силно се надявам да е смао 1 тема,ако са 2 ще се закопая и то много кой ще научи 20 теми перфектно и после да успее да ги напише и 2те за 5 часа 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Хора, спокойно! Ще си избираме една от двете теми
Иначе е физически невъзможно да се напишат и двете
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Ами нали пише целта е да се избегнат големите теми и затова 2 ама най-важното да напишеш 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
По география ще се теглят две теми, като кандидат-студентите ще разполагат с 5 часа.
Ммм да и аз за това говорех...ужас прецакани сме

Не съм много сигурен в това което казахте. Пише, че с цел намаляне на обема изпита по история е 4 часа вместо 5, не география.
Lost in the woods
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Избира се едната от двете теми, а редовният изпит е на 23 юли 
I wanna fall from the stars straight into your arms
Днес си видях резултатите от олимпиадата - 28 точки. Като видях какви глупости съм писал лошо ми стана. Доволен съм поне, че на повечето трудни (но не и на невъзможно трудните
) въпроси съм отговорил 
На фона на преобладаващите 9-15 точки ми се стори добре, но другите не са база за сръвнение
Вместо Беларус - Грузия и вместо Стара Загора - Силистра
На фона на преобладаващите 9-15 точки ми се стори добре, но другите не са база за сръвнение
Вместо Беларус - Грузия и вместо Стара Загора - Силистра
Lost in the woods
Я кажи някой и друг отговор,че в четвъртък и аз ще ходя