Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
forum
В началото бе словото

Re: Академия на МВР

Мнение от forum »

прав си братле.....
а да ви питам ,скоро правих пробен 5-часов изпит по история,падна ми се анти-османска съпротива "една от любимите ми теми" и написах около 40 страници с умерено едър шривт ,но въпреки това учителката ми по история ме направи за пет стотинки.вие как се справяте.
Последно промяна от forum на 25 Фев 2008, 13:44, променено общо 1 път.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

forum написа: написах около 40 страници с умерено едър шривт ,но въпреки това учителката ми по история ме направи за пет стотинки.вие как се справяте.
пффф какво направи ти бре :mrgreen: на изпита има доколкото знам е 10 + 2 листа ще трябва да се вместищ :)
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Аватар
forum
В началото бе словото

Мнение от forum »

ами ,доколкото знам от моята учителка по история на изпита ти дават 5 листа белови и 2 листа чернови , след това всеки си взима допълнително, все пак всичко е комплексно и зависи много от шривта и полетата.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Аватар
Plamen Georgiev
В началото бе словото

Мнение от Plamen Georgiev »

forum написа:прав си братле.....
а да ви питам ,скоро правих пробен 5-часов изпит по история,падна ми се анти-османска съпротива "една от любимите ми теми" и написах около 40 страници с умерено едър шривт ,но въпреки това учителката ми по история ме направи за пет стотинки.вие как се справяте.

Е-е-е братле, 50 страници Уоу.. ! Ама нали знаеш, че не е важно количеството, а качеството. Та ако напишеш и 10 листа само ако е точно по темата, без отклонения и си вмъкнал всичко, ще си имаш добра оценка 8)

ейй това :albino: мн ме кефи :bounce: , дано и ние станем такива в АМВР !
Аватар
forum
В началото бе словото

Мнение от forum »

така е ,ама гадовете "проверяващите" гледат и обема , миналата година в софийски са им казали ,че под 10 страници "5 листа" изобщо няма да проверяват.
а за пробния изпит ,реално погледнато написаните от мен страници ,написани с нормален шривт няма да са повече от 10 -15.
Аватар
the empress
В началото бе словото

Мнение от the empress »

forum написа: написах около 40 страници с умерено едър шривт
:sad2: Уби всичко детско в мен...
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

така е ,ама гадовете "проверяващите" гледат и обема , миналата година в софийски са им казали ,че под 10 страници "5 листа" изобщо няма да проверяват.
Хммм,познавам настоящ студент в СУ,чието влизане напълно оборва това твърдение.
Humanism is death disguised as life.
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Аз преди около месец правих проверовъчен по история на същата тема,ама за 4 часа и страниците излязоха почти 10 с нормален шриФт,но третата точка от плана (там 2ро Търновско,Чипровско,Карпошово въстание) отгоре отгоре само и много се осрах с 2 думи.Ама това че е 10 страници не значи,че съм за 2 ха :) А че не са проверявали работи по малки от 10 страници,де да знам вече.....някой ако сериозно си го мисли...ади моля ти се вече престани да баламосвш хората...кво ти казал комшията не ме интересува.Аи със здраве!
бал 24 - срам несрам - толкоз
Footman
В началото бе словото

Мнение от Footman »

sharovski написа:Аз преди около месец правих проверовъчен по история на същата тема,ама за 4 часа и страниците излязоха почти 10 с нормален шриФт,но третата точка от плана (там 2ро Търновско,Чипровско,Карпошово въстание) отгоре отгоре само и много се осрах с 2 думи.Ама това че е 10 страници не значи,че съм за 2 ха :) А че не са проверявали работи по малки от 10 страници,де да знам вече.....някой ако сериозно си го мисли...ади моля ти се вече престани да баламосвш хората...кво ти казал комшията не ме интересува.Аи със здраве!
Не защитавам момчето, но аз например ходих при един по история 2 часа и той ми каза същото, че преди бил в проверяваща комисия и той ми каза това за 10-те страници, въпреки че щом във форума има момчета влезели с по-малки теми съм склонен да вярвам на тях.
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Hora...izvinqvam se na vsi4ki!!!!!!!!!!Az sum zabludenata :oops: :shock: .....6ot ve4e tolkova izpiti proverqvam,pi6a,razglejdam....i se poburkvam....nqma predvaritelni izpiti,tezi,koito sa si suvpadnali sus SU sa redovnite...naistina mn se izvinqvam za pogre6nata informaciq :roll:
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

LoShOtIIkA-F написа:Hora...izvinqvam se na vsi4ki!!!!!!!!!!Az sum zabludenata :oops: :shock: .....6ot ve4e tolkova izpiti proverqvam,pi6a,razglejdam....i se poburkvam....nqma predvaritelni izpiti,tezi,koito sa si suvpadnali sus SU sa redovnite...naistina mn se izvinqvam za pogre6nata informaciq :roll:
Като за 1во мнение не беше зле :D
бал 24 - срам несрам - толкоз
ivannn
В началото бе словото

Мнение от ivannn »

zzzzzzzzzzzzzz
Последно промяна от ivannn на 01 Апр 2008, 15:23, променено общо 1 път.
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

колега аз отсега ти казвам, че нямам никакво намерение разни пенсионери с консервативни възгледи да ме командорят :D аа какво ще стане с мен ако тоя началник курс или там какъвто се явява ме изкара извън нерви с тия ''екстри'' които спомена за кошчето и возенето и го смачкам от бой :mrgreen: би ли ме светнал какво ме чака :mrgreen:
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Лелеее...постът на ivannn ме уби :o
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

stresirana sum za cql jivot :scratch: taz statiq me ubi xqqx....i vse pak sum se zaputila kum tazi akademiq i tova e :D kakvo da se pravq...naumq li si ne6to,stava :salute: :salute:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”