Ще участвате ли в митинга в Четвъртък?
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Ще участвате ли в митинга в Четвъртък?
Волен не е нито болен, нито тъп. Говори истини когато не позира. Друг е въпросът какви решения предлага и кога въобще предлага такива. Но тъп не е. Просто не харесвам подхода му към народа, колкото и ефективен да се оказа той 
- Ira_dei
- Драскач
явно има още хора,които се вързват на простотиите на Волен Сидеров.Нормално ли е да плюеш и обвиняваш постоянно друг етнос,заради това че ти си част от един такъв,който не може да се оправи в собствената си държава??Може ли човек до скоро бил заклет привърженик на СДС и главен редактор на в-к Демокрация да излезе днеска и да плюе останалите и да казва че грешат?Може ли палячото Волен да излезе заедно с ГЕРБ,СДС и останалите партийки(които също плюе постоянно по СКАТ)и да претендира за честност,откровеност и каквото и да е?Та как ще си на една трибуна с хората които не понасяш и които според теб вредят на държавата?Толкова ли сте слепи да му вярвате на тоя олигофрен?Истините може да ги каже всеки,това нищо ново не е...въпроса е че не са удобни за доста хора.И какво като ги каже тези истини?Предлага ли адекватен,здравомислещ,печеливш и перспективен начин на управление?Предлага .... ми Янко!Fever написа:Много точно, при това от човек който не е привърженик на националистите.Дичоу написа:Волен може да е всичко друго но не е луд или глупав...просто е намерил начина да влезе в главите на група хора, които видиш ли в момента са 4тата електорална сила в България...
Аз лично не мога да обявя, човек за глупав при положение, че успява да създаде стройна организация, която скри шапката на всички други опозиционни партийченца...
Не съм му подръжник, но мисля, че глупаво може да се нарече само пренебрегването на явление като Воуен...
Поздрави!
Относно мнението на АРМЕНКА, бих искал да й припомня на госпожичката, че именно Атака искаше и настояваше да бъде признат геноцида над вашия етнос, геноцида над арменците. Естествено, това не стана.
'Мнения' като твоето са вредни, без значение дали критикуваш Волен, Бойко или когото и да е друг.
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
ira_dei@ къде в горецитираното накой написа , че му вярва или че го подържа или нещо което дори да го наподоява по смисъл. Всичко което казваш е напълно вярно, но това не прави Воуен луд, прави го успешен.
В партийката му верно има откачалки, дето говорят за някви марсиянски заговори с/у тях и т.н, но въпреки това и тя е успешна (4тата парламентарна сила?!?)...
...за това разглеждай явлението безпристрастно, изолирано от медийните провокаций и ще видиш. че е така.
Аз се сещам за няколко хубави неща които пряко или косвено са дело на Атака, ще ти кажа само едно -> лишиха БСП от възможността да съставят самостоятелно правителство и да се окопаят във властта както само те си знаят.
...иначе мисля, че на всеки тук му стана ясно аз член на коя политическа сила съм (за да не ме обвиниш, че съм атакист)
В партийката му верно има откачалки, дето говорят за някви марсиянски заговори с/у тях и т.н, но въпреки това и тя е успешна (4тата парламентарна сила?!?)...
...за това разглеждай явлението безпристрастно, изолирано от медийните провокаций и ще видиш. че е така.
Аз се сещам за няколко хубави неща които пряко или косвено са дело на Атака, ще ти кажа само едно -> лишиха БСП от възможността да съставят самостоятелно правителство и да се окопаят във властта както само те си знаят.
...иначе мисля, че на всеки тук му стана ясно аз член на коя политическа сила съм (за да не ме обвиниш, че съм атакист)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В името на добруването на държавата, може.Ira_dei написа:явно има още хора,които се вързват на простотиите на Волен Сидеров.Нормално ли е да плюеш и обвиняваш постоянно друг етнос,заради това че ти си част от един такъв,който не може да се оправи в собствената си държава??Може ли човек до скоро бил заклет привърженик на СДС и главен редактор на в-к Демокрация да излезе днеска и да плюе останалите и да казва че грешат?Може ли палячото Волен да излезе заедно с ГЕРБ,СДС и останалите партийки(които също плюе постоянно по СКАТ)и да претендира за честност,откровеност и каквото и да е?Та как ще си на една трибуна с хората които не понасяш и които според теб вредят на държавата?Толкова ли сте слепи да му вярвате на тоя олигофрен?Истините може да ги каже всеки,това нищо ново не е...въпроса е че не са удобни за доста хора.И какво като ги каже тези истини?Предлага ли адекватен,здравомислещ,печеливш и перспективен начин на управление?Предлага .... ми Янко!
Па едни разбирачи като станахте всичките, ръйш ли?!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
ira_dei, мамин златен, що ли коментарът ти по-горе ми звучи познат от някъде....хмм по нищо не се различаваш от атакистите които сляпо повтарят фразите на Волен, "ТОВА Е ИСТИНАТА" както пише в подписа ти...
Ubi concordia, ibi victoria!
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Айде да не е моя народ,какво ще кажешFever написа:Относно мнението на АРМЕНКА, бих искал да й припомня на госпожичката, че именно Атака искаше и настояваше да бъде признат геноцида над вашия етнос, геноцида над арменците. Естествено, това не стана.
'Мнения' като твоето са вредни, без значение дали критикуваш Волен, Бойко или когото и да е друг.
Не съм арменка,ама и да бях,нямаше да се радвам,че точно Болен ще ми оправя въпроса с геноцида....
Сидеров е въздух под налягане,само разлайва кучетата,без да има особена файда от него.Личното ми мнение е ,че това е един дълбоко комплексиран човек.Не знам защо,но мислено го свързвам с едно лице от недалечното минало на българската политика,а именно Жорж Ганчев.Може би защото и двамата са мнооого смешни