спорт за мързели

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

got, тва за изпита е мн вярно. За себе си считам като най-добър вариант да избера спорт дето да ида 2 пъти (да се зaпиша и да ми заверят книжката), а в свободното време да си спортувам каквото където и когато ми е кеф.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Най - добрия вариант е , наистина , ако може да намериш такова нещо...че аз не знам за такъв спорт в СУ , на който да отидеш само 2 пъти и да нямаш проблем.
Аватар
plami6666
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Инфо?

Мнение от plami6666 »

mussi написа:Може ли някои да ми даде някаква информация за Йога,защото видях че някои горе спомена за нея!
И аз искам йога, но не ми е ясно как точно се пишат оценките там. Да няма нормативи и за нея :lol: А защо не я видях никъде из списъците за спортовете в СУ?
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

аз съм с цайси- има ли някакъв шанс да ме освободят от спорт, че нещо ме мързи да се занимавам с подобни неща???
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ами, забрави. :x И да те освободят, ще те пратят на "рехабилитация" ( аз съм там и не се оплаквам :wink: ) Само че си е спорт! Няма измъкване. :twisted: Ма май тва е най-добрия вариант , ако не искаш да се тормозиш.
Аватар
plami6666
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от plami6666 »

Искаааааам йога, а никой нищо не казва по въпроса :angry3: :angry1: Уф, някой да отговори, че вече много посинях от яд...
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

got написа:Ами, забрави. :x И да те освободят, ще те пратят на "рехабилитация" ( аз съм там и не се оплаквам :wink: ) Само че си е спорт! Няма измъкване. :twisted: Ма май тва е най-добрия вариант , ако не искаш да се тормозиш.
Каква е тая рехабилитация? За какво става дума?
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Двигателна терапия.Правим лека гимнастика , леки упражнения.Толерантни са към нас , но си имат изисквания за присъствията , за да дадат подпис.Е , на никой не са отказали , но и аз ходих редовно.Заниманията са в Ректората в 1 подземие.не бъхтиш до Ст. град.
Аватар
yanitsa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от yanitsa »

a има ли къде да видим адреса на спортните бази, защото за някои е важно и това докъде трябва да пътуват, за да постпортуват 1 час :roll:
mind ...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”