Предложение за кънки на лед
Модератори: ники, Methuselah
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хей Tripio,бройте ме и мене за пързалянето на кънки в Славия.Вече от няколко сезона си карам там и си е голямо удоволствие наистина,особено с хокейните кънки няма спиране.Принципно съм голяма фенка на кънките на лед и гласувам с две ръце за включването им като спорт в СУ,пък дано доживеем да ни се изпълни това наше всеобщо желание.Tripio написа:ами а деаз btw наскоро не съм ходил, поради финансови затруднения.. ама кажете някъв ден примерно, и ще се разберем. а, и по неофициална информация Славия отваря на 17-ти
Като птичка в небесата 
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хм, тая тема я бях позабравил.. значи последното което ми казаха за славия е че отваря на 1-ви. дано да е верно, че на зимния нещо им е скапан леда в голямата зала, пък и другарките "инструкторки" почнаха много да се правят на интересни. славия ми е малко далеч, ама става шоу поне
sientelo, щом караш от толкова време, може да сме се виждали на пързалката
а ако ме видиш сега (аз съм момчето от снимката на аватара ми
), подпри ме с рамо и кажи някое "здрасти" 
sientelo, щом караш от толкова време, може да сме се виждали на пързалката
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Няма проблеми Трипио,ако те видя непременно ще ти се обадя.Пък дали сме се виждали ,това не знам,при всичкия народ който се изсипва на Славия,ама кой знае
Принципно аз ходя в Неделите и обикновено карам в центъра на пързалката.С нетърпение чакам откриването на новия сезон.Поздрави
Като птичка в небесата 
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
moonlight, това се намира на една спирка от красно село с трамвай 5 примерно, това надявам се те ориентира горе-долу
иначе цените са 2лв. вход и 2 кънки или максимум 3- абе поносимо е. В зимния кънките са 3 и входът май също е 3. трипио ще каже. аз там не съм ходила от години
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- arielle
- Обратна връзка:
мдам, можеш да стигнеш до красно село и с автобус 260 и за една спирка да вземеш трамвая до сп.Бъкстон. готино е, става голям майтап понякога, а и винаги срещаш нови познати; като се запътиш натам, свиркай, и ние с трипио и други ще дойдем 
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
славия се намира срещу районното, кое беше там не помня, 5-то или 6-то.. излиза с левче по-ефтино (ако не смятаме транспорта, щото ако сте в студентски град особено, си е на майната си). на 1-ви - в събота - ви чакам сичките там 
-
Rakiq
- В началото бе словото
Re: Предложение
Както е казал поета "За спорт признавам само футбола и женския бои в кал"Polliwog написа:Напоследък забелязвам голям интерес на много мои познати, учещи в СУ, към фигурното пързаляне. Така като се предлагат като спорт ски на Семково, защо да не се включи и това като алтернативен спорт. Наистина проблема с база е малко сложен, но не мисля, че Зимния Дворец например, би си отказал малко реклама с такива видни спортисти като нас![]()
![]()
Какво мислите по този въпрос?За, против, предложения?
- arielle
- Обратна връзка:
в събота ли отиваме ??????????? що не кажеш, ти си решаваш разни работки и ние не знаем.. айде супер ако се видим тамTripio написа:славия се намира срещу районното, кое беше там не помня, 5-то или 6-то.. излиза с левче по-ефтино (ако не смятаме транспорта, щото ако сте в студентски град особено, си е на майната си). на 1-ви - в събота - ви чакам сичките там
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
още не знам кога има, знам само че отваря в събота.. ти ако имаш възможност провери за точните часове, и ще се разберем 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Tripio написа:още не знам кога има, знам само че отваря в събота.. ти ако имаш възможност провери за точните часове, и ще се разберем
Доколкото си спомням,обедните пързалки в Събота и Неделя са от 12,00 часа на обяд ,а вечерните са от 18,00 часа,ако все пак няма някакви промени.Принципно аз бих могла да отскоча и да проверя кога точно са часовете,понеже живея наблизо до пързалката и после ще пусна инфо
П.П. btw на обедните пързалки има повече хора и ходят повече дечица,а на вечерните си е много по-яко
Като птичка в небесата