ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от orion_elira »

Боже Марги идеално те разбирам :mrgreen: аз сънувах, че Знеполски ни проверява работите и то забележи къде - в 280 :laughing5:
Ние не сме нормални определено - заблудени зайци :albino: :headbang: :blackeye:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

ей шматки къде се загубихте :?: свърши сесията и темата ни замря :( :cry: има ли живи след вчерашния двоен празник :love4: :occasion5: :roll: :D :lol: :bounce: и успяхте ли да отпразнувате подобаващо края на сесията :P :hello1: :headbang: :occasion5: :occasion7: :occasion9:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
CeCko
В началото бе словото

Мнение от CeCko »

е как да не сме живи... :albino: :drunken: :mrgreen:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Е много яснУ ние винаги оцеляваме :mrgreen: Преживяхме сесията, преживяхме и св. Валентин Зарезан :occasion5: :occasion7: :love5: (втората сесия ще я издържа с мисълта за отбелязването на края й :mrgreen: )
Колеги с чувство за изпълнен дълг може да се отправим към летния семестър със всичкия му ислям!!! И все така да ни върви -->
интересни лекции, добре взети изпити и размазващи купони :wav: :headbang:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Дам и аз отпразнувах подобаващо празника :love3: :love5: , независимо от грипа, който ме е хванал, но края на сесията не го отбелязах :cry: . Затова предлагам като оздравея да полеем взетите изпити едно хубаво :mrgreen: :mrgreen:
orion_elira написа:И все така да ни върви -->
интересни лекции, добре взети изпити и размазващи купони
А така, евала :headbang: !!! Това да се чува !!!! :hello1: :hello1: :occasion5: :occasion9:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

И аз празнувах, но това не значи че ще откажа един ликиор :lol: :lol: :lol: другата събота :wink:
И Ани гледай да си оздравяла дотогава :P
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Поздрав от мене колеги ;) все пак ни почва ЛЯТНИЯ семестър ;) -->
http://www.vbox7.com/play:374e72ce
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Мацки пак ви казвам, проявете повече благоразумие и не спамете толкова в темата,то тука вече има сама лични разговори, дефакто само флууд :idea: :!:
Като птичка в небесата :)
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

митът, че стоилов пише оценки по настроение общо взето е вярен...... :roll:
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

идеята на този форум, не е ли в различните теми по специалности да обсъждаме "студентските си вълнения" :roll: :roll: :roll: това, че сме съчетали в едно темите учебен процес, хоби и забавления и тн. не мисля, че е толкова фатално :roll: и с оглед на останалите теми, не виждам с какво точно не спазваме благоразумие :roll: това, че във форума се уточняваме къде с колегите да отпразнуваме края на сесията не мисля, че спада към личните разговори :roll: не смятам за уместно да се уговаряме в раздел хоби и забавления, където пишат съвсем други хора и темите са коренно различни :? но както и да е, явно аз съм в грешка, извинявам се за "спама", "флууда" и тн :idea:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами виж сега, принципно за личните ви разговори има опцията ЛС, пък ако толкова искате да си обсъждате личните ви неща, можете да си пуснете отделна тема в дискусии примерно за чат или нещо подобно, давам ви просто идея :arrow: иначе епо-добре в тази тема да се разискват важни неща, но вие знаете какво имам предвид , иначе на някой който иска да чете в темата ще му е много трудно да намери конкретна информация, затова :idea: Нищо лично и със здраве :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

виж вс което каза ок.. ама малко трудно 20 човека да се разберем по ЛС.. и искам да попитам какво се очаква да има в тази тема тогава?? защото аз лично не схващам и най-малкото ако някой иска да разбере нещо .. е мии да пита .. :mrgreen: Аз като искам да разбера нещо по някоя тема пиша пост а не се ровя 478242 страници назад :mrgreen:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

А би трябвало да ровите, преди да се задават едни и същи въпроси милион пъти. За това е добре темата на специалността да бъде чиста. И за това е по-добре или да има отделна тема или да се изтрият постовете относно организацията на срещата, след като се срещнете.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Яснооо пречиме :blackeye: нека запазим чист и неопетнен форума :laughing3: за зайците догодина (ако вече не е късно :mrgreen: )
Колеги понеже разговорите са ни ПРЕКАЛЕНО лични за това нека се преместим без бой :cya: :error: :hiding: ->
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 69&t=10283
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Crematory написа:А би трябвало да ровите, преди да се задават едни и същи въпроси милион пъти. За това е добре темата на специалността да бъде чиста. И за това е по-добре или да има отделна тема или да се изтрият постовете относно организацията на срещата, след като се срещнете.

ЕЕ стига де како не им се карай... :) Остави ги да си флудят, все пак се забавляват пък и от време на време обсъждат сериозни неща ;) Пък нали са си и форумни зайци скоро ще се научат ;)
In vino verittas
Заключено

Обратно към “ИФ”