Биг Брадър 2

Архив на всички останали категории.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

АЗ??? :shock: Ле-леее... Забрави!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

fire написа:АЗ??? :shock: Ле-леее... Забрави!
Ох с удоволствие =)..
Последно промяна от gitty на 26 Сеп 2005, 02:30, променено общо 1 път.
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

за книгата на Джордж Оруел ли става дума? Продължение ли е излязло някакво?Щото само за това знам...
ХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

БигБрадър е просто един БигХ*й за малките ученичета, които са още твърде тъпи и като им кажат - "Пращайте СМС-и, набутвайте се без да имате никва полза" - и те си се набутват.
Цивилизация, какво да се прави .. вече съм склонна да повярвам, че "цивилизацията е неизбежният край на културата ...... "
Първия Брадър го гледах общо взето само когато обявяваха резултати от гласувания, щото ми беше интересна логиката на народеца. Щото, както сигурно всички се сещат - истинският участник, с когото се експериментира, е масата и никой друг :!: :pukeleft:
Сега не възнамерявам да гледам и половин секунда, защото колкото и волски нерви да имам и колкото и благородни мотиви да си измислям - както каза един колега: "..остава ти едно такова тръпчиво чувство на..гадост ......" На масата какво да й гледам - ще й писне след 3тия/4тия Брадър, ще се озъби, че я затъпяват, ще й подхвърлят нещо ново "революционно", може би 24-часово размножение на микроби примерно - ЛитълБрадър хахахахааааа, аз няма да забележа разликата обаче ........ :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Иначе изобщо за съвременните медийни и забавлителни тенденции и моди - все едно прастария лаф "Светът е сцена и всички сме актьори" е хванат в тъмното на не дотам ясните дворчета на "глобализацията", изнасилен до смърт, сниман до смърт, разлепен по едноизмерни билбордове на масовия "вкус" и оставен да гние дълго в бурната информационна река .. или канализация
:puke:
Изображение Изображение
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

От участниците ми харесва само Елена- естествена е и не се надува, поведението и не е поза! Мнг е готина, а мъжете не струват :evil:
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Eve написа:От участниците ми харесва само Елена- естествена е и не се надува, поведението и не е поза! Мнг е готина, а мъжете не струват :evil:
На Елена аз съм фърлил око... още ми е изцапан с кръв от това телезизора ама ... :lol:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

user-1209 написа:
Eve написа:От участниците ми харесва само Елена- естествена е и не се надува, поведението и не е поза! Мнг е готина, а мъжете не струват :evil:
На Елена аз съм фърлил око... още ми е изцапан с кръв от това телезизора ама ... :lol:
да не е кръв, а нещо друго... щото не си момиче, вероятно? :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

post-mortem написа:
user-1209 написа:
да не е кръв, а нещо друго... щото не си момиче, вероятно? :lol:
Абе момченце съм... и не е друго... споко... :lol:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

user-1209 написа:Тая Елена бих я боднал! :lol:
Аз и на Силвия (или там както се казваше оная дето харесваше "тунинговани" мъже и готини коли)не бих й простил ша знайш :wink: :D
А иначе ББ е пълна пародия-шепа пишлемета от богати семейства са си платили за да станат известни.И понеже няма как иначе(просто не разполагат с потенциала дори на чалга звезди)са се пуснали в "риалити" шоу.А някой се изказа ,че се надявал да не слуша в Университета за ББ-забрави,миналата година ми надуваха главата,не мисля ,че и сега ще е по-различно :x .
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

тия от биг брадър са изкривената представа за българина, мнг се дразня все едно всички сме такива олигофрени :evil:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

mushroomhead написа:А някой се изказа ,че се надявал да не слуша в Университета за ББ-забрави,миналата година ми надуваха главата,не мисля ,че и сега ще е по-различно :x .
ИзображениеИзображениеИзображение
:?
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Eve написа:тия от биг брадър са изкривената представа за българина, мнг се дразня все едно всички сме такива олигофрени :evil:
Не сме всички такива олигофрени,но има и доста такива...за съжаление.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Силва има смешна джука.Работо като секретарка.
Защо ли ....
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Мене Силвия ми е най-симпатична от всичките морги там. Пък и нали е съгражданка :P
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Eлена и Силвето стават... :twisted:
Заключено

Обратно към “Други”