Изневерявате ли?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Изневерявате ли?

Мнение от Tripio »

renesanz написа:абе то всичко е в главата ти,ако искаш нищо не може да те спре,дори и перфектната връзка..... :)
дойдохме си на думата :) човек е способен на далеч по-големи идиотщини от това, стига да има необходимата нагласа (говоря отчасти и от личен опит де)

сега, друг е въпросът, че повечето пъти тая нагласа е породена именно от скука, което пък говори лошо за съответната връзка :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Tripio написа:
renesanz написа:абе то всичко е в главата ти,ако искаш нищо не може да те спре,дори и перфектната връзка..... :)
дойдохме си на думата :) човек е способен на далеч по-големи идиотщини от това, стига да има необходимата нагласа (говоря отчасти и от личен опит де)

сега, друг е въпросът, че повечето пъти тая нагласа е породена именно от скука, което пък говори лошо за съответната връзка :roll:

Понякога, вярно, е породена от скука. Но от личен опит знам, че има хора, които просто не са създадени за сериозни връзки. И говоря за зрели хора на по 30-40 години. Честно казано, не виждам нищо лошо в това. Просто трябва да се познаваш, да знаеш какво да очакваш като поведение от себе си и да се постараеш при евентуален опит да изградиш дълготрайна връзка да оставиш човека отсреща с правилната нагласа. А именно: че си "склонен" да изневериш. Така му даваш избор: да остане и да си троши главата или да си дири щастието другаде... :roll:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

тва дето го казваш, е хубаво, ама едва ли всеки е толкова идеален :roll: казвал съм го мноо пъти, и пак ще го кажа: всеки човек е егоист. в природата ни е, без значение колко се опитваме да го потиснем, мислейки за другите
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Tripio написа:тва дето го казваш, е хубаво, ама едва ли всеки е толкова идеален :roll: казвал съм го мноо пъти, и пак ще го кажа: всеки човек е егоист. в природата ни е, без значение колко се опитваме да го потиснем, мислейки за другите

Абсолютно е така. Обаче, за да се "пробваш" с връзка, значи поне малко ти пука за човека отсреща. И от болезнен опит научих, че е по-добре предварително да си извадиш поне част от "кирливите ризи", за да няма после "Ама ти нали..." и "Аз не те мислех за такъв човек". Пък и така ти самият излизаш що-годе чист, с максимално спокойна съвест и със съзнанието, че си опитал и си направил всичко по силите си.

Друг е въпросът, защо хората изобщо се мъчат със сериозни връзки. Вчера един приятел ми каза, че съм много готин човек, ама само докато не ме възприемаш насериозно. Започнеш ли да ме взимаш насериозно, в повечето случаи се разочароваш. Защо изобщо някой ще ме взима насериозно и ще си вгорчава живота? :roll:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

хаха тва с "кирливите ризи" ми беше голям проблем преди време, заради тва нямах връзка по-дълга от 1-2 месеца :lol: ама сега вече се окопитих и спрях да се правя на мил и доричък само за да се харесам на някого.. мисля че момичето, с което съм в момента, напълно осъзнава с какво се е захванала :twisted:

/оффтопик: абе позната си ми отнякъде, ника и името.. случайно да си учила в СМГ?

Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Tripio написа:хаха тва с "кирливите ризи" ми беше голям проблем преди време, заради тва нямах връзка по-дълга от 1-2 месеца :lol: ама сега вече се окопитих и спрях да се правя на мил и доричък само за да се харесам на някого.. мисля че момичето, с което съм в момента, напълно осъзнава с какво се е захванала :twisted:
Same here :)
Tripio написа:/оффтопик: абе позната си ми отнякъде, ника и името.. случайно да си учила в СМГ?
Дам, Сашо, от СМГ съм. :wink:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

добре, изчерпахме темата, продължаваме на ЛС :lol:

Аватар
sobriety
В началото бе словото

Мнение от sobriety »

Изнверявате ли?
Не, никога! основно правило
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

При обикновени обстоятелства си прекъсвам връзката преди да стигна до изневяра. Просто щом съм стигнала до такова положение, значи връзката ми не е била наред. Не казвам, че с всички е така, а че при мен така се получава ;) Иначе пък сигурно е интересно човек да си има "open relationship" :mrgreen: :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
sobriety
В началото бе словото

Мнение от sobriety »

Което от своя страна обезсмисля това да имаш връзка;)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

sobriety написа:Което от своя страна обезсмисля това да имаш връзка;)
Е, аз наистина нямам... :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

black_lady написа: Иначе пък сигурно е интересно човек да си има "open relationship" :mrgreen: :lol:
мда,и на мен ми звучеше добре,но осъзнах,че искам само аз да се ползвам с тази привилегия :) т.е. когато искаш трябва и да даваш,а това не винаги ни устройва ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Засега не... :mrgreen:
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Докато другият не знае, не се брои... :lol: Никога не изневерявам ...Аз съм човек с принципи. :mrgreen:
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Amellie написа:Докато другият не знае, не се брои... :lol: Никога не изневерявам ...Аз съм човек с принципи. :mrgreen:
:lol:
Забравяш за Всевиждащото ми Око! 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”