От всичко най-много ме радваше големият надпис "ОБЕДИНЕНА ОПОЗИЦИЯ..." и нататък не е важно
Над всички стояха думите "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" и ни напомняха как се правят нещата

Това е вярно...но не беше масовата практика...повечето наистина доайдоха за митинга, зарязоха си работата и грижите...това е валидно повече за активистите на Атака, които повечето са безработни, а посещението на София е екскурзията на годината...АРМЕНКА написа:На "Донкуков" вчера имаше адски много автобуси паркирани отстрани.Тъжно е,че и половината от тези хора,идващи от всички краища на страната,не са били на митинга,много от тях мъкнеха сувенирчета и понички от "Дънкин донатс".Дошли малко на еднодневен тур до столицата...жалко наистина
Да, това е част от начина.Ira_dei написа:ами да,естествено че ще са "кът",това не е начина...
Колко активисти на АТАКА познаваш, че така твърдиш?Дичоу написа:Това е вярно...но не беше масовата практика...повечето наистина доайдоха за митинга, зарязоха си работата и грижите...това е валидно повече за активистите на Атака, които повечето са безработни, а посещението на София е екскурзията на годината...АРМЕНКА написа:На "Донкуков" вчера имаше адски много автобуси паркирани отстрани.Тъжно е,че и половината от тези хора,идващи от всички краища на страната,не са били на митинга,много от тях мъкнеха сувенирчета и понички от "Дънкин донатс".Дошли малко на еднодневен тур до столицата...жалко наистина
+ че атакистите са идвали и друг път на гости у Софията, за ралика от герберите...www написа:Колко активисти на АТАКА познаваш, че така твърдиш?Дичоу написа:Това е вярно...но не беше масовата практика...повечето наистина доайдоха за митинга, зарязоха си работата и грижите...това е валидно повече за активистите на Атака, които повечето са безработни, а посещението на София е екскурзията на годината...АРМЕНКА написа:На "Донкуков" вчера имаше адски много автобуси паркирани отстрани.Тъжно е,че и половината от тези хора,идващи от всички краища на страната,не са били на митинга,много от тях мъкнеха сувенирчета и понички от "Дънкин донатс".Дошли малко на еднодневен тур до столицата...жалко наистина
Мога да ти кажа, че симпатизантите и членовете на ПП "АТАКА" бяха най-организирани и най-много като маса.
А тези дето бяха на екскурзия бяха предимно от ГЕРБ (бях на митинга и мога да ти го потвърдя).
Няма нищо против ПП "ГЕРБ" да се изясним. Просто не са организирали до момента масови прояви и е нормално да се случват такива неща.
Достатъчно...www написа: Колко активисти на АТАКА познаваш, че така твърдиш?
Така е...мисля, че го споменах някъде нагоре...но от друга страна тва не пречи на повечето да си хойкаха по разходки насам натамwww написа: Мога да ти кажа, че симпатизантите и членовете на ПП "АТАКА" бяха най-организирани и най-много като маса.
Аз съм член на ПП ГЕРБ и не просто бях на митинга, а бях с тези, които наричаш ексурзианти. Повечето от тях си имат бизнес или работа, която зарязаха за 1 ден, за да изразят мнението си. Не бяха безработни или пенсионери, които съставляваха пълнокръвието на Атака в този митинг. Мога да кача и фотоси...www написа: А тези дето бяха на екскурзия бяха предимно от ГЕРБ (бях на митинга и мога да ти го потвърдя).
В това си напълно прав, на ГЕРБ организацията не беше на ниво...но все пак е първи такъв митинг за тях...с времето всичко се научава. Утре престои учредяването на Младежкото крило на ПП ГЕРБ...успех на всички които ще сме там..www написа:Няма нищо против ПП "ГЕРБ" да се изясним. Просто не са организирали до момента масови прояви и е нормално да се случват такива неща.

АРМЕНКА написа:Направо чудесно е говорил,след като си е смръкнал нещо,този човек е за психодиспансер !
Щом снощи не можа да си спомни,че е бил многократно гост на "Панорама",а водещия Бойко Василев и гостите в студиото го направиха на 2 стотинки Боленчо по телефона
Много точно, при това от човек който не е привърженик на националистите.Дичоу написа:Волен може да е всичко друго но не е луд или глупав...просто е намерил начина да влезе в главите на група хора, които видиш ли в момента са 4тата електорална сила в България...
Аз лично не мога да обявя, човек за глупав при положение, че успява да създаде стройна организация, която скри шапката на всички други опозиционни партийченца...
Не съм му подръжник, но мисля, че глупаво може да се нарече само пренебрегването на явление като Воуен...