Плащане на семестър

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Плащане на семестър

Мнение от lifeSux(svg); »

Здравейте.
Днес се разкарах до ректората и си платих таксата там (стана за 10 минути).
Трябва ли сега да ходя пак на 2рия етаж в стаята с ачовешка опашка и да се редя наново или направо да ходя в отдел студенти ? (мацката в ректората не знаеше :( ) ..
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Re: Плащане на семестър

Мнение от Abele* »

Ако са ти сложили печат в Ректората за платена такса за 2 семестър в студентската книжка значи трябва само да отидеш до отдел студенти на 1 ет. във ФМИ.
la consolation des arts...
Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lifeSux(svg); »

Ура, има печат :D
Благодаря за информацията :)
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

само да спомена, че по принцип до днес включително е крайният срок за плащане (предполагам, и за записване), едва ли ще ви направят много сериозен проблем ако закъснеете с това, ама все пак гледайте до началото на следващата седмица да го свършите ;)

(хаха и аз вчера разбрах че сега е крайния срок, добре че имах време за губене..)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Vitoshabg
В началото бе словото

Проблеми с плащането на семестриалните такси - информация

Мнение от Vitoshabg »

Много от нас са се сблъсквали с опашките покрай плащането на таксите. Предоставям ви малко информация, която може да ви е от полза.

Информация как да си спестите малко (доста) време можете да видите на http://fmi.students.bg/modules.php?name ... opic&t=798 .

Отвук на проблема в медиите можете да видите на http://dnes.dir.bg/2008/02/22/news2691452.html .
Оставете вашият коментар относно проблема на страницата на дир.бг, наистина ще го оценим.

Време е да спрат подигравките с българските студенти!

Успех през семестъра, ако сте успели да си платите....
A.D.I.D.A.S.
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Проблеми с плащането на семестриалните такси - информация

Мнение от rogertaylor »

Чудно ми е коя е тая Бранимира :evil: Снимала ме е в гръб!!!!!!А профила ми е толкова красив :mrgreen: Както казах и в друга тема - влязох, дигнах скандал и ме обслужиха.И се направиха на засегнати, поради което се наложи да си го преместя между крачолите...
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Да вметна, че винаги първи си плащам таксата, винаги първи съм септември, когато удари часа за записването. Един вид е тръпка. 8) Макар, че в дипломата няма да фигурира този факт :( Този семестър не успях да съм първи, защото началото на интервала беше 18-ти, а аз броя пари само след последния изпит :!:
Изображение
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Бeтон написа:Да вметна, че винаги първи си плащам таксата, винаги първи съм септември, когато удари часа за записването. Един вид е тръпка. 8) Макар, че в дипломата няма да фигурира този факт :( Този семестър не успях да съм първи, защото началото на интервала беше 18-ти, а аз броя пари само след последния изпит :!:
Горкия...ще си прережеш ли вените по тоя случай? :lol: :lol: :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”