Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Re: Академия на МВР

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Много заблудени хора видях в сайта :lol: :roll: ...за академията на мвр знам всичко и някой беше написал,че няма предварителни изпити..има!Даже миналата година бяха на една и съща дата с тези в СУ...сега още не са ясни датите,ако някой ще кандидатства там и иска да поддържаме връзка,ще се радвам :salute: skype:ioanka_si_e_super
croella
В началото бе словото

Мнение от croella »

posetitel написа:
Radi Tashev написа:Здравейте на всички в този форум ! :) Някои знае ли горе-долу колко ще броят на кандидатстващите тази година в АМВР , дали се е провела анкета или статистика . И аз съм се насочил към там , прочетох доста от коментарите за миналогодишната кампания и разбрах , че е било сравнително лесно 113 за 100 места факултети Полиция и Сигурност ! Тенденцията в Българи е за намаляване на кандидат-студентите всяка година като причина прираста на население ! :)
Приятел, я пак прочети темата, ама по-внимателно. Ммммммда, много лесно беше. Само дето в началото не бяхме 113, а около 1000 каплака /и това е най-слабата година на Академията, чувах че имало години и с 3000 кандидати/. Ако питаш къде са останалите - окапаха по трасето. Около 15% на физическия / ако имате татуировки - махайте ги, иначе шута е още на медицинския/, около 50%, че и малко повече дадоха фира на психото /между другото протича на два етапа, а не на три - третият /събеседването/ е само за тези, които са на границата на психотеста и от събеседването зависи дали ще го вземат или не./ И така полека лека до историята останахме под 400 човека.
Който е на границата на ръста го мерят два пъти, т.е ходи на "щъркела", така че без шикалкавения там. Не подценявайте психотеста - освен объркващите и подвеждащи въпроси има и " по-сложнички" от обща култура като например: "кой от изброените 3-ма писатели е представител на френския модернизъм или нещо от сорта".
Успех.
МОЛЯ?! :o :o :| а за пиерси същото ли е? специално на зърната? :| а ще има ли проблем ако влезна след тва да си направя татус?
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

LoShOtIIkA-F написа:Много заблудени хора видях в сайта :lol: :roll: ...за академията на мвр знам всичко и някой беше написал,че няма предварителни изпити..има!Даже миналата година бяха на една и съща дата с тези в СУ...сега още не са ясни датите,ако някой ще кандидатства там и иска да поддържаме връзка,ще се радвам :salute: skype:ioanka_si_e_super
Би ли оповестила източника на това твърдение, че миналата година е имало предварителни изпити в АМВР, понеже всички в този форум в това число и аз сме на становището, че подобно явление там НЯМА. Де да беше истина :D а какво те навежда на мисълта, че ние незнаем :) всичко което ни интересува ни е известно, че и други подробности :wink:
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
posetitel
В началото бе словото

Мнение от posetitel »

LoShOtIIkA-F написа:Много заблудени хора видях в сайта :lol: :roll: ...за академията на мвр знам всичко и някой беше написал,че няма предварителни изпити..има!Даже миналата година бяха на една и съща дата с тези в СУ...сега още не са ясни датите,ако някой ще кандидатства там и иска да поддържаме връзка,ще се радвам :salute: skype:ioanka_si_e_super
Може би под предварителни изпити са искали да кажат такива, каквито се провеждат в СУ и другите университети през месец април и май, т.е. предварителен по история, бълг.език и л-ра и т.н. Такива няма в Академията.
А датите на редовните изпити бяха направени така, че да не съвпадат с датите по история и български език на СУ. Затова пък съвпаднаха с тези на Търновски и Бургаски /но не съм сигурен за него/ :lol:
Аватар
ROBOKOP
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ROBOKOP »

Колешке да попитам ти като кандидатства скъсаха ли те или влезна ?
Radi Tashev
В началото бе словото

Мнение от Radi Tashev »

Няма предварителни в АМВР ! Ако искаш да се видиш какво представляваш на СУ ще се ходи ! Димата кажи с какво се занимаваш , и как тренираш за скока ? ако не тук в skype:radi_tashev :)
Круела ще си напраиш татус да :D ! Какъв служител на реда с татуировки и обеци ? :lol: и да така е има го това нещо !
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

и идея си нямам, тука ма светнаха с freerun :mrgreen:
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Който иска да провери дали има предварителни изпити в академията да види телефоните в сайта и да се обади...ама аз лично ходих в края на лятото миналата година и ми казаха че няма и не ми го каза някоя лелка от администрацията ами момчето което беше на портала (даде ми отговори на всички въпроси и ми каза че ако имам други мога да питам хората от кварталното управление например) , ей хора нямам търпение да се видим на физическия изпит примерно...хах лицеви бягания,скокове...и "накрая ще остане само един" :D ...... още ме интересува какъв беше минималния бал за "сигурност" от миналата година...някое човече ако знае да каже!
бал 24 - срам несрам - толкоз
Аватар
forum
В началото бе словото

Мнение от forum »

ами то не се знае дали ще има факултет сигурност , а ти питаш за балове.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

Физическия е лесен, мен ме притеснява медицинския :cry: току виш ми открили нещо, което е противопоказно и не мога да продължа и ще се побъркам :bounce:
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

forum написа:ами то не се знае дали ще има факултет сигурност , а ти питаш за балове.
Да да,във всеки свободен университет има такава специалност,в академията няма да има..ти добре ли си бе наборе.Трябва ли някои да ти го напише с големи букви,за да разбереш че такова животно СИГУРНОСТ ще има винаги?!
Аватар
forum
В началото бе словото

Мнение от forum »

хеехеехех ,ти си бил голям разбирач
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

forum написа:хеехеехех ,ти си бил голям разбирач
Академията на МВР открива пет нови специалности
06 Декември 2007

Ами как иначе си представяш страна от Европ. Съюз и НАТО в 21 век ...,без специалност сигутност "ти неразумнии юроде"?!

"На специална пресконференция министърът на вътрешните работи Румен Петков съобщи, че Полицейската Академия е получила най-високата акредитация в България. С оценка много добър 5, Академията изпреварва дори Софийския университет и УНСС."
В момента специалностите, които се изучават в това висше училище, са само 4 и са предимно насочени към нуждите на МВР. С новите специалности Академията се отваря и за частния сектор на сигурност.

източник:http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=62409

Аман вече от такива ламери които само всяват смут сред не толкова запознатите
Аватар
forum
В началото бе словото

Мнение от forum »

С новите специалности Академията се отваря и за частния сектор на сигурност,точно
така за частния сектор ,а за незапознатите като теб ,ще уточня че НСС вече няма , по новия проекто закон АМВР ще подготва кадри за мвр и частния сектор , но ДАНС е структора която няма нищо общо с МВР.
PS. ламер ще викаш на приятелите ти от интернет залата до вас.
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

успокойте страстите и запазете емоциите за изпита
sharovski тая статия съм я чел още преди тя да излезе и нищо не се споменава за новите специалности както си видял

P.S НСС няма нищо общо с МВР
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”