Глас в пустиня нях нях
Японистика?!
Модератор: Don Horhe
Re: Японистика?!
"Свободноизбираемия" предмет е Самурайството, миличка
Не си се объркала !!!
Глас в пустиня нях нях
Глас в пустиня нях нях
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
То ако желаете да запишете друг предмет вместо този, принципно имате свободата...
А Езиковата култура за мен беше един от най-яките предмети. Ще се занимавате с правопис, правоговор, езикови норми, чести грешки и т.н.
Кой ви я води?
А Езиковата култура за мен беше един от най-яките предмети. Ще се занимавате с правопис, правоговор, езикови норми, чести грешки и т.н.
Нали няма пунктуация? Така и не я научих кат хората 
Туй му е хубаво на японския
ако искаш слагаш, ако не искаш не слагаш и където и дасложиш не е грешно хахахах УРА
Иначе днес имахме Самурайство и История много ми хареса преподавателката
Грабна ми интереса и абе супер преподава
Не мисля, че може да се сменя понеже имаме изготвен план по тоз предмет и даже ни каза за изпитите кога и как може да бъдат......но така или иначе нямам намерение да сменям! Страхотен историк
разсъждава, мисли и говори на място всичко всичко!!!!!!
Туй му е хубаво на японския
Иначе днес имахме Самурайство и История много ми хареса преподавателката
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Да,и на мен страшно ми хареса!Много добре преподава,а и изглежда мила и готина самата тя!Lanfaer написа:Нали няма пунктуация? Така и не я научих кат хората
Туй му е хубаво на японскияако искаш слагаш, ако не искаш не слагаш и където и дасложиш не е грешно хахахах УРА
Иначе днес имахме Самурайство и История много ми хареса преподавателкатаГрабна ми интереса и абе супер преподава
Не мисля, че може да се сменя понеже имаме изготвен план по тоз предмет и даже ни каза за изпитите кога и как може да бъдат......но така или иначе нямам намерение да сменям! Страхотен историк
разсъждава, мисли и говори на място всичко всичко!!!!!!
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
I can fly,my friends
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Има, има.Lanfaer написа:Нали няма пунктуация?
То затова е предметът!Lanfaer написа:Така и не я научих кат хората
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Хора,някой да знае книжарница,в която се продават книжки на "Изток-Запад"?Досега им разглеждах сайта и си харесах бая японистична литература
Дано Иванова да не забрави да ни донесе каталога 
I can fly,my friends
I can fly,my friends
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Виждала съм някъде...даа, ама учебник по арабски! Ами можеш да идеш направо във фондацията...

- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Iztok.net?
http://bgbook.dir.bg/ ?
Има и други интернет книжарници (не ме питай кои
), където може да се поръча с отстъпка.
Но най-добре май наистина е от самото издателство да се купи. Освен това те трябва да имат остъпка за студенти/японисти?
http://bgbook.dir.bg/ ?
Има и други интернет книжарници (не ме питай кои
Но най-добре май наистина е от самото издателство да се купи. Освен това те трябва да имат остъпка за студенти/японисти?
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Даааа,отстъпката е екста,обаче мен лично адреса на издателството нищо не ми говори,та затова питах за книжарници,понеже във всички,в които съм влизала,намирам само граматика и речници,а мене ме интересуват книжки за самата Япония.Все пак,някой знае ли къде се намира ул. "Н.В.Гогол"? 
I can fly,my friends
I can fly,my friends
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Здравейте! Аз съм поредния ентусиаст, запален по японския език и култура. Надеждата ми е да се присъединя към вас, въпреки пословичния ми мързел и инстинкт за самоунищожение. Въпросите ми са обичайните, като само искам ъп-ту-дейт отговори:
1. С каква оценка от изпита по Английски мога да вляза, при положение, че като срочни оценки съм имал някоя друга петичка по БЕЛ?
2. Матурите ми са БЕЛ и Английски, оценките от тях ще окажат ли голямо влияние на бала ми?
3. Самият изпит какво представлява и на какво ниво трябва да съм, за да мога да си усигоря влизането?
4. Какви са таксите за семестър и какви са възможностите за реализация след това (не че ще се откажа, дори и такива да няма, манията си е мания :Д)
Знам, че отговорите на повечето ми въпроси ги има в сайта на СУ, но навигацията там ми е ужасно трудна и предпочитам друг да се препоти в името на общото благо.
Хайде, ще наблюдавам за отговорите ви. Късмет на всички бъдещи (ах, доно!) колeги
edit: ой, мерси на Lanfaer отдолу за поправката, с такива мисли се изкарва изпита по БЕЛ...
1. С каква оценка от изпита по Английски мога да вляза, при положение, че като срочни оценки съм имал някоя друга петичка по БЕЛ?
2. Матурите ми са БЕЛ и Английски, оценките от тях ще окажат ли голямо влияние на бала ми?
3. Самият изпит какво представлява и на какво ниво трябва да съм, за да мога да си усигоря влизането?
4. Какви са таксите за семестър и какви са възможностите за реализация след това (не че ще се откажа, дори и такива да няма, манията си е мания :Д)
Знам, че отговорите на повечето ми въпроси ги има в сайта на СУ, но навигацията там ми е ужасно трудна и предпочитам друг да се препоти в името на общото благо.
Хайде, ще наблюдавам за отговорите ви. Късмет на всички бъдещи (ах, доно!) колeги
edit: ой, мерси на Lanfaer отдолу за поправката, с такива мисли се изкарва изпита по БЕЛ...
Последно промяна от indigo на 23 Фев 2008, 13:05, променено общо 1 път.
Еххх колАга, напомняш ми на някой, ама кой ли беше?
Аз не мога да ти помогна с това харакири, но съм сигурна, че другите колеги ще помогнат с нещо.....ако се сетя ще пиша. Успех!
Аз не мога да ти помогна с това харакири, но съм сигурна, че другите колеги ще помогнат с нещо.....ако се сетя ще пиша. Успех!