Академия на МВР
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Re: Академия на МВР
Много заблудени хора видях в сайта
...за академията на мвр знам всичко и някой беше написал,че няма предварителни изпити..има!Даже миналата година бяха на една и съща дата с тези в СУ...сега още не са ясни датите,ако някой ще кандидатства там и иска да поддържаме връзка,ще се радвам
-
croella
- В началото бе словото
МОЛЯ?!posetitel написа:Приятел, я пак прочети темата, ама по-внимателно. Ммммммда, много лесно беше. Само дето в началото не бяхме 113, а около 1000 каплака /и това е най-слабата година на Академията, чувах че имало години и с 3000 кандидати/. Ако питаш къде са останалите - окапаха по трасето. Около 15% на физическия / ако имате татуировки - махайте ги, иначе шута е още на медицинския/, около 50%, че и малко повече дадоха фира на психото /между другото протича на два етапа, а не на три - третият /събеседването/ е само за тези, които са на границата на психотеста и от събеседването зависи дали ще го вземат или не./ И така полека лека до историята останахме под 400 човека.Radi Tashev написа:Здравейте на всички в този форум !Някои знае ли горе-долу колко ще броят на кандидатстващите тази година в АМВР , дали се е провела анкета или статистика . И аз съм се насочил към там , прочетох доста от коментарите за миналогодишната кампания и разбрах , че е било сравнително лесно 113 за 100 места факултети Полиция и Сигурност ! Тенденцията в Българи е за намаляване на кандидат-студентите всяка година като причина прираста на население !
Който е на границата на ръста го мерят два пъти, т.е ходи на "щъркела", така че без шикалкавения там. Не подценявайте психотеста - освен объркващите и подвеждащи въпроси има и " по-сложнички" от обща култура като например: "кой от изброените 3-ма писатели е представител на френския модернизъм или нещо от сорта".
Успех.
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
Би ли оповестила източника на това твърдение, че миналата година е имало предварителни изпити в АМВР, понеже всички в този форум в това число и аз сме на становището, че подобно явление там НЯМА. Де да беше истинаLoShOtIIkA-F написа:Много заблудени хора видях в сайта![]()
...за академията на мвр знам всичко и някой беше написал,че няма предварителни изпити..има!Даже миналата година бяха на една и съща дата с тези в СУ...сега още не са ясни датите,ако някой ще кандидатства там и иска да поддържаме връзка,ще се радвам
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Може би под предварителни изпити са искали да кажат такива, каквито се провеждат в СУ и другите университети през месец април и май, т.е. предварителен по история, бълг.език и л-ра и т.н. Такива няма в Академията.LoShOtIIkA-F написа:Много заблудени хора видях в сайта![]()
А датите на редовните изпити бяха направени така, че да не съвпадат с датите по история и български език на СУ. Затова пък съвпаднаха с тези на Търновски и Бургаски /но не съм сигурен за него/
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колешке да попитам ти като кандидатства скъсаха ли те или влезна ?LoShOtIIkA-F написа:Много заблудени хора видях в сайта![]()
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
Няма предварителни в АМВР ! Ако искаш да се видиш какво представляваш на СУ ще се ходи ! Димата кажи с какво се занимаваш , и как тренираш за скока ? ако не тук в skype:radi_tashev 
Круела ще си напраиш татус да
! Какъв служител на реда с татуировки и обеци ?
и да така е има го това нещо !
Круела ще си напраиш татус да
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
и идея си нямам, тука ма светнаха с freerun 
- sharovski
- От дъжд на вятър
Който иска да провери дали има предварителни изпити в академията да види телефоните в сайта и да се обади...ама аз лично ходих в края на лятото миналата година и ми казаха че няма и не ми го каза някоя лелка от администрацията ами момчето което беше на портала (даде ми отговори на всички въпроси и ми каза че ако имам други мога да питам хората от кварталното управление например) , ей хора нямам търпение да се видим на физическия изпит примерно...хах лицеви бягания,скокове...и "накрая ще остане само един"
...... още ме интересува какъв беше минималния бал за "сигурност" от миналата година...някое човече ако знае да каже!
бал 24 - срам несрам - толкоз
ами то не се знае дали ще има факултет сигурност , а ти питаш за балове.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
Физическия е лесен, мен ме притеснява медицинския
току виш ми открили нещо, което е противопоказно и не мога да продължа и ще се побъркам 
- sharovski
- От дъжд на вятър
Да да,във всеки свободен университет има такава специалност,в академията няма да има..ти добре ли си бе наборе.Трябва ли някои да ти го напише с големи букви,за да разбереш че такова животно СИГУРНОСТ ще има винаги?!forum написа:ами то не се знае дали ще има факултет сигурност , а ти питаш за балове.
хеехеехех ,ти си бил голям разбирач
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
- sharovski
- От дъжд на вятър
Академията на МВР открива пет нови специалностиforum написа:хеехеехех ,ти си бил голям разбирач
06 Декември 2007
Ами как иначе си представяш страна от Европ. Съюз и НАТО в 21 век ...,без специалност сигутност "ти неразумнии юроде"?!
"На специална пресконференция министърът на вътрешните работи Румен Петков съобщи, че Полицейската Академия е получила най-високата акредитация в България. С оценка много добър 5, Академията изпреварва дори Софийския университет и УНСС."
В момента специалностите, които се изучават в това висше училище, са само 4 и са предимно насочени към нуждите на МВР. С новите специалности Академията се отваря и за частния сектор на сигурност.
източник:http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=62409
Аман вече от такива ламери които само всяват смут сред не толкова запознатите
С новите специалности Академията се отваря и за частния сектор на сигурност,точно
така за частния сектор ,а за незапознатите като теб ,ще уточня че НСС вече няма , по новия проекто закон АМВР ще подготва кадри за мвр и частния сектор , но ДАНС е структора която няма нищо общо с МВР.
PS. ламер ще викаш на приятелите ти от интернет залата до вас.
така за частния сектор ,а за незапознатите като теб ,ще уточня че НСС вече няма , по новия проекто закон АМВР ще подготва кадри за мвр и частния сектор , но ДАНС е структора която няма нищо общо с МВР.
PS. ламер ще викаш на приятелите ти от интернет залата до вас.
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
успокойте страстите и запазете емоциите за изпита
sharovski тая статия съм я чел още преди тя да излезе и нищо не се споменава за новите специалности както си видял
P.S НСС няма нищо общо с МВР
sharovski тая статия съм я чел още преди тя да излезе и нищо не се споменава за новите специалности както си видял
P.S НСС няма нищо общо с МВР