Скъпи ми Джеймс, не знам защо винаги абсолютизираш мнението си, но
това, че нямам претенции да разбирам съвсем не означава, че нямам мнение. Просто считам, че позицията ми на недостатъчно образован и неопитен в тази сфера, не може в никакъв случай да се счита за компетентна.
Да предпочиташ някого означава да те ебе к'во става.
не мисля. означава да се луташ между ляво и дясно в търсене на правилния път напред. ако трябва да вървиш напред- просто хвани шибаната посока?
аз имам позиция, за разлика от някои други хора, които просто си търсят пенкилер за всички политически процеси.
Пред Доган и Станишев предпочитам Костов и Бойко.
просто не помниш магариите на Костов, а тези на Бойко още не си имал възможност. за щастие. Не виждам нищо спасително в поредните месии. Но нищо, де, ти знаеш по-добре от мен... явно.
Само с мрънкане не става.
не аз пускам теми "what the hell's happening". не говори неща, които не можеш да докажеш.
Да казваш, че всички са маскари и да не правиш нищо си е байганювщина.
обожавам да ме категоризират, без въобще да виждат какво пиша. Бай Ганьо е синоним на липса на политическа позицията и на политиканщина, целяща лично облагодетелстване. Помисли си кой от нас двамата е по-наблизо, след като аз отказвам да участвам в измисления ви фарс, за да не правя компромис с позициите си. Докато твоя милост вади снимки на управляващите по форумите и обяснява колко са зле, а накрая отива на митинг да бута правителството, за да издигне следващото, против което ще мрънка.
"На тази планета" живеем в общества.
Ако да подскачаш и да крещиш "кой не скача е червен" по жълтите павета е проява на сериозна обществена позиция, то определено маймуните по тропическите дървета за мен са елитарна каста.
Ако обичаш, мери си приказките, когато пишеш мнения на политическа тематика. Комитаджийският ти плам МЕН не ме интересува, така че можеш да ми го спестиш.