Индология за зайци и стари кучета
Модератор: Don Horhe
- Yanka_Djanka
- В началото бе словото
Re: Индология
хахахаха ние сме в Индийската гимназия! 1-ва ИЕГ - качествено образование за амбициозни хора - учи се и събота, за желаещите има неделно училище по праиндийски диалекти на северозападните планински селища или СИП по стихоплетство на хинди 
Яно, мори, що мрънкаш, бре? За по-лека програма не можеш и да си мечтаеш. Тряя да си доволна, има хора, дето се пържат бая повечко 

Лесотехническия, УНСС, НБУ поне от приятели за тях знам.... като в лесото почивката им е 4 седмици!!!!!!
Стига само с езици! Трябва и занаят да се вземе 
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хо-хо, ще стигнете вие догодина до санскрит! 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Невъзможно е да бъде наученSole написа:Пфф, един санскрит ли ще ни се опре, пък?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Yanka_Djanka
- В началото бе словото
анатема! хора, не ви ли харесва просто всичко да е леко и спокойно, без да трябва да си даваш зор, да четеш неща, които не са ти интересни точно в този определен момент, а просто да си лежиш и да си четеш, да си блаженстваш на припек с книжка(по собствен избор) или с биричка в приятна компания от 6381623612956 души и да си говорите простотии?
ех, тая пролет ме накара да се размечтая....btw другата седмица всичко си е по програма, няма да се прееба нещо ако отида навреме от 8 без 10?
ех, тая пролет ме накара да се размечтая....btw другата седмица всичко си е по програма, няма да се прееба нещо ако отида навреме от 8 без 10?
Абе Яно, що за живот е то, ако всичко е леко и спокойно?
Та, не ме разбирай погрешно, много си е яко да не те тормози отнийде нищо. Особено при такова чудееесно време, на кой изобщо му се ходи на лекции?! Ама някои неща са неизбежни, не?
Та, не ме разбирай погрешно, много си е яко да не те тормози отнийде нищо. Особено при такова чудееесно време, на кой изобщо му се ходи на лекции?! Ама някои неща са неизбежни, не?