Ние с колегата @Бавария се шегувахме, просто се получи смешно изказване, бисер или както искаш го наречи... по постовете ти съдя, че за теб любовта е приоритет над материалното и затова ми стана странно, че си написала тези две неща и то точно в тема за "какво ви донесе 2007-ма..." в смисъл - и ние имаме нова кола, която ни вози извън София... (щото наще са от Бургас), но не го считам за кой знае какво... виж, дори покрай тебе се сетих, че през 2007 я взехме... баща ми наистина няма да ми даде да я карам, ако чете тука (тате: гаси мозилата моля те, тегля все пак)ra4e^f написа: Две неща ще кажа.
1.Гледам материалното "у любимия човек"! И то много го гледам. Просто мисля в перспекитва.
2.Да,радвам се,че си е взел кола. Защо? Е,ще бъда честна.
-защото ме кефи,когато той е щастлив и покорява нови върхове
-защото ме кефи да ме вози в супер яка кола,а не да мръзна по спирките.кефи ме да ходим всеки уикенд някъде извън мръсната ни столица.
Мисля,че всеки нормален човек би се израдвал на тези неща.
И изказване тип "гледам в перспектива" ми напомня един гръцки мит... една красива девойка била ухажвана от Аполон и от някакъв смъртен герой... Аполон и обещал да се ожени за нея и да я заведе на Парнас... а пича и вика "той верно ще се държи с теб като с богиня, но като остарееш, ще те смени и изгони, и ше си вземе по-младичка, а аз ще съм ти верен до гроб, защото и аз ше погрознявам с годините".... та сигурно и тя е гледала е перспектива, като е избрала пича пред Аполон... има го момента, че гледаш в бъдещето, но откъде знаеш, че ще си с един или друг, при положение, че любовта е странна работа... (тва е цитат от Данте)
Не съм аз този дето трябва да ти чете морал и да размахва пръст, че така не бива... още повече защото и мен ме избива натам понякога... но виж, щом ми стана смешно изказването, защо да не го спомена...