Академия на МВР
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Академия на МВР
Баща ми е полицай от 15 години пораспитах го за психо теста дали изобщо е минавал, тои ми обясни че преди време е било задаване на вапроси смисал: от каде си,какво работи баща ти - майак ти, какво си работил, пиеш-пушеш ли нещо от този род, и трябва да си спокоен и да отговаряш бързо не да се замисляш или да лъжеш казваш си истината това е което знам аз сега незнам може да има нови промени.
Последно промяна от ROBOKOP на 28 Фев 2008, 17:54, променено общо 1 път.
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
Пиши на кирилица
при редовните полицаи има 2 психотеста - периодичен и другия го забравих как му викат. Аз съм бивш охранител и съм бил на 4 психотеста и вече казах горе долу как в какво се състоят 
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
- the empress
- В началото бе словото
Ъъъъъъъъъъъъъъъъ.... Тва заболя...тестова част предполагам с не по-малко от 300 въпроса
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
Ем сладур дават ти ''огнестрелно оръжие'', слагам го в кавички защотото това не е просто оръжие, а средство за отнемане на човешки животthe empress написа:Ъъъъъъъъъъъъъъъъ.... Тва заболя...тестова част предполагам с не по-малко от 300 въпроса
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
Здравейте на всички в този форум !
Някои знае ли горе-долу колко ще броят на кандидатстващите тази година в АМВР , дали се е провела анкета или статистика . И аз съм се насочил към там , прочетох доста от коментарите за миналогодишната кампания и разбрах , че е било сравнително лесно 113 за 100 места факултети Полиция и Сигурност ! Тенденцията в Българи е за намаляване на кандидат-студентите всяка година като причина прираста на население ! 
- the empress
- В началото бе словото
А съществува ли опция за прехвърляне от един факултет в друг? 
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
НЕthe empress написа:А съществува ли опция за прехвърляне от един факултет в друг?
Приятел, я пак прочети темата, ама по-внимателно. Ммммммда, много лесно беше. Само дето в началото не бяхме 113, а около 1000 каплака /и това е най-слабата година на Академията, чувах че имало години и с 3000 кандидати/. Ако питаш къде са останалите - окапаха по трасето. Около 15% на физическия / ако имате татуировки - махайте ги, иначе шута е още на медицинския/, около 50%, че и малко повече дадоха фира на психото /между другото протича на два етапа, а не на три - третият /събеседването/ е само за тези, които са на границата на психотеста и от събеседването зависи дали ще го вземат или не./ И така полека лека до историята останахме под 400 човека.Radi Tashev написа:Здравейте на всички в този форум !Някои знае ли горе-долу колко ще броят на кандидатстващите тази година в АМВР , дали се е провела анкета или статистика . И аз съм се насочил към там , прочетох доста от коментарите за миналогодишната кампания и разбрах , че е било сравнително лесно 113 за 100 места факултети Полиция и Сигурност ! Тенденцията в Българи е за намаляване на кандидат-студентите всяка година като причина прираста на население !
Който е на границата на ръста го мерят два пъти, т.е ходи на "щъркела", така че без шикалкавения там. Не подценявайте психотеста - освен объркващите и подвеждащи въпроси има и " по-сложнички" от обща култура като например: "кой от изброените 3-ма писатели е представител на френския модернизъм или нещо от сорта".
Успех.
- the empress
- В началото бе словото
нЕма НЕ_Dimata_ написа:НЕthe empress написа:А съществува ли опция за прехвърляне от един факултет в друг?![]()
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Някой знае ли дали ще зависят оценките от матурите ?
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
и за теб НЕROBOKOP написа:Някой знае ли дали ще зависят оценките от матурите ?
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Смисъл как за мене НЕ ?!?
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
Ясно ми е че не са 114 човека подали документите !posetitel написа:Приятел, я пак прочети темата, ама по-внимателно. Ммммммда, много лесно беше. Само дето в началото не бяхме 113, а около 1000 каплака /и това е най-слабата година на Академията, чувах че имало години и с 3000 кандидати/. Ако питаш къде са останалите - окапаха по трасето. Около 15% на физическия / ако имате татуировки - махайте ги, иначе шута е още на медицинския/, около 50%, че и малко повече дадоха фира на психото /между другото протича на два етапа, а не на три - третият /събеседването/ е само за тези, които са на границата на психотеста и от събеседването зависи дали ще го вземат или не./ И така полека лека до историята останахме под 400 човека.Radi Tashev написа:Здравейте на всички в този форум !Някои знае ли горе-долу колко ще броят на кандидатстващите тази година в АМВР , дали се е провела анкета или статистика . И аз съм се насочил към там , прочетох доста от коментарите за миналогодишната кампания и разбрах , че е било сравнително лесно 113 за 100 места факултети Полиция и Сигурност ! Тенденцията в Българи е за намаляване на кандидат-студентите всяка година като причина прираста на население !
Който е на границата на ръста го мерят два пъти, т.е ходи на "щъркела", така че без шикалкавения там. Не подценявайте психотеста - освен объркващите и подвеждащи въпроси има и " по-сложнички" от обща култура като например: "кой от изброените 3-ма писатели е представител на френския модернизъм или нещо от сорта".
Успех.
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
Robocop - НЕ неможеш да се прехвърляш от 1 факултет в друг.
за физическия и мен ще ме озори тоя скок, аз лично повече от 215 няма да мога да скоча ..... му
за физическия и мен ще ме озори тоя скок, аз лично повече от 215 няма да мога да скоча ..... му
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Неси ме разбрал правилно аз неискам да се прехвърлям от един в друг а просто питам щото сега някои от факултетите приемат оценките от матурите и ме интересува дали и тука ще имат значение или само от бало-образуващите оценки.